reni1980 29.07.2013 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Reni Reni Ty świntuszku dlatego milczałaś godzinkę ....Pan Upał nie mogę :rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 29.07.2013 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 : no wiesz to co ostatnio zmieniałem..." :rotfl: u mnie ta sama tajemna wiedza nt. komputerów ...też ciągle cos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 29.07.2013 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 hihihihi a wiecie jaki dym był jak mu chciałam "ropuszkę" na myjnie wziąć i W-Y-W-O-S-K-O-W-A-Ć? "czyś ty zdurniała niemądra kobieto?! kamuflażową karoserię a ty woskiem!? żeby jak psu jajca...? no serio? kuźwa... szkatułkę w moro chciałaś mi zrobić...!? taka wrzuta....to ja cię ropuszką obwożę, a ty jej takie zło... nie! zostaw mnie! nie rozmawiam z tobą!... nie będzie buzi... paszła!... przecież koledzy by mnie zjedli w lesie ze śmiechu... jak psu jajca normalnie..." po 4 miesiącach od tej felernej propozycji dalej nie wolno mi jej prowadzić. raz jeden uzyskałam zezwolenie, bo dziad z kumplem popili i było "cichooo panowie... mój skarb będzie jechała... znaczy moja kobita moooim skarbem"... tja. samiec alfa, potem auto beta, a duś - omega (moje małe czterokołowe jest najbardziej wypieszczone w mieście. w środku się nie je, nie pije, nie pali i generalnie na dzień dobry powinnam rozdawać chusteczki do rąk... to chyba dowód że przeciwieństwa się przyciągają ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 29.07.2013 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 (edytowane) Reni ale w jakim sensie kupiłam - ciuchowym?to ostatnio ten dresik i buty do dresiku i nic więcej.Wypłata dopiero wpłynie:) dobra Reni - kuszą mnie na schaffie ray ban aviaton bo są w promo, torebka jakaś ze skóry ( nie znalazłam) i coś sportowego... a i młodemu zamierzam kupić takie coś na wyjazd trunki http://static.zabawkowicz.pl/_files/22/3146.jpg,U mnie zawsze wish list zapełniona:) Edytowane 29 Lipca 2013 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 29.07.2013 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 A u mnie od rana na zmianę leje i praży Narendil, czy Ty przebywasz w Białymstoku? Bo u mnie ani jednej kropli deszczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.07.2013 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 a ja zrobiłam rozgrzewkę i połowę skalpel II póki mi skurcz w pośladek nie wszedł w tej rozpaczy czekam na pizzę bałam się stanąć na wagę, ale widzę że waga w górę nie poszła jadłam ostatnio chipsy, wafelki i zapijałam sokami multiwitamina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 29.07.2013 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Nie nadrobię-HUG-A zostawiam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.07.2013 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 29.07.2013 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Narendil, czy Ty przebywasz w Białymstoku? Bo u mnie ani jednej kropli deszczu Aha Lało rano, potem między 9 a 10 i lekko poprawiło koło 13. W międzyczasie świeci słońce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 29.07.2013 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 a ja zrobiłam rozgrzewkę i połowę skalpel II póki mi skurcz w pośladek nie wszedł w tej rozpaczy czekam na pizzę bałam się stanąć na wagę, ale widzę że waga w górę nie poszła jadłam ostatnio chipsy, wafelki i zapijałam sokami multiwitamina ja też ostatnio sobie pofolgowałam i waga nadal w tendencji spadkowej:yes: w sumie to już mi 10 kg spadło:Ddoczytałam, że zamówiłaś stelaż pod konsolkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 29.07.2013 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Aha Lało rano, potem między 9 a 10 i lekko poprawiło koło 13. W międzyczasie świeci słońce. U mnie (okolice Białego) lało o 5 rano:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.07.2013 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 o rany nie wiedziałam że tu tyle moich dziewuch z Podlasia :D ale zjadłabym kałduna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 29.07.2013 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Ja do podlaskiego ma ok 10 km to kalduna poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 29.07.2013 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 a ja zrobiłam rozgrzewkę i połowę skalpel II póki mi skurcz w pośladek nie wszedł w tej rozpaczy czekam na pizzę bałam się stanąć na wagę, ale widzę że waga w górę nie poszła jadłam ostatnio chipsy, wafelki i zapijałam sokami multiwitamina Justa Ty jesteś waryjatka:lol2::lol2: ja za chwilę się biorę za ćwiczenia, dziś chyba w samej bieliżnie:rotfl:mam nadzieję, że mój sędziwy sąsiad na zawał nie zejdzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.07.2013 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Emi to skąd Ty jesteś? muszę babcię poprosić, może by mi kozy zrobiła tak wiem jak to brzmi ale ona nie cierpi gotować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.07.2013 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Anetka ja się śmieję, ale mnie tak ten pośladek boli że masakra nogi wyciągnęłam na podnóżku ale jak się ruszę to mnie boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 29.07.2013 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Z Ełku Co to kozy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 29.07.2013 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Anetka ja się śmieję, ale mnie tak ten pośladek boli że masakra nogi wyciągnęłam na podnóżku ale jak się ruszę to mnie boli Męża poproś o masażyk;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.07.2013 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 ciągle mi mówi jak mógłby mi ulżyć :rotfl: Ełk to nie tak blysko kozy to takie ala pączki na głębokim tłuszczu z cukrem pudrem bez nadzienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 29.07.2013 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 no to daj sobie w końcu ulżyć Zołzo:lol2::lol2: ale byś się zdziwiła gdyby pomogło:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts