Leia 30.07.2013 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Venuska co do rwy w pośladku...mnie też złapało...chodzić nie mogłam....nie pomagały ketonale i inne silne przeciwbólowe...pomogła mi JEDYNIE seria masaży u przystojnego masażysty :lol: tak mi wymasował pośladek, że ho,ho,ho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 30.07.2013 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Leia, ładnie zgrana tapeta i zasłony. Ja bym tą tapetę zastosowała na tej ścianie vis a vis telewizyjnej. Kominek również zostawiłabym w spokoju, a na telewizyjną wydaje mi się zbyt wzorzysta i odciągałaby Wasz wzrok podczas oglądania tv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 30.07.2013 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Venuska na ścianie z podciągiem te lustra a wzór na telewizyjnej tylko???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 30.07.2013 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Dzusta, gdyby na tej ścianie to co z podciągiem ???? też malować ???? chyba nie co???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 30.07.2013 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Przychodzę tylko zameldować, że fachman przyjechał rano z kasą :D Chyba mój telefon do niego poskutkował Wystraszył si jak ta baba w Piotrkowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 30.07.2013 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Helloł Ale maiłam noc waliło i wiało u nas że głowa mała, normalnie bałam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 30.07.2013 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Justynka a otwieracie okna czy raczej staracie się tego unikać? I jak z wszelkiej maści owadami? Bo jak okna pozamykane bo reku chodzi to z komarami raczej macie spokój w domu? Leia zasłonki bardzo fajne- czyli wnętrza u Ciebie będą raczej klasyczne? Tosia raczej tak...zobaczymy co z tego wyjdzie przy rekuperacji to okna się otwiera chyba tylko do mycia ???? tak przynajmniej myślałam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 30.07.2013 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Helloł Leia a jaki będzie kominek??? Ja bym dała wzór na ścianie kominkowej, lustra na tej vis a vis telewizora, wzorzyste zasłony i dodatki Tosia ja wczoraj namawiałam mojego żebyśmy spali na 'budowie' ale nie chciał a ja już się nie mogę doczekać- zwłaszcza gdy w mieszkaniu mamy 30st Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 30.07.2013 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Leia a to jest szablon czy tapeta? bo jak szblon to może zrobić jedną ścianę czarną z białym wzorem a drugą białą z czarnym:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.07.2013 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 helloł Reni bo zaraz będzie że nie odpisałam nic ni własnie juz chciałam pisać:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 30.07.2013 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Wzór piękny, ale jest na tyle wyrazisty, że moim zdaniem 1 ściana w zupełności wystarczy. Dodatkami zrobisz resztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.07.2013 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 London za dużo + zasłony, za gęsto jak na jeden wzór. Leia a może nie dobieraj wszystkiego na jeden wzór? Tylko zasłony zrób jednokolorowe z odszyciem na dole? tak po hamerykańsku ? ja tak docelowo w sypialni będę mieć Tosiu zapomniałam odpisać okna otwieramy na górze i robimy przeciąg, ale generalnie zawsze są zamknięte a wchodzę do domu i pachnie świeżością. Kuwety mamy w pralni zaraz przy schodach i nic nie śmierdzi, fakt żwirek pudrowy i szczelny pojemnik na odpady ale mimo wszystko Magdzińska no to super wiedziałam że dasz radę i jego przestraszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 30.07.2013 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 (edytowane) Nesska chodzi ci o obudowę kominka ??? czy wkład ??? bo jak o obudowę to w piątek przyjeżdża do mnie taki dokładnie portal Edytowane 30 Lipca 2013 przez Leia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 30.07.2013 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 A zasłony nie pomyślałam , no ja też jednak za jednolitymi bym była:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 30.07.2013 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 London to jest szablon co do kolorów to już farba kupiona wzór będzie biały...reszta jasno szara...ściany bez wzoru takie same jasno szare ( jak i wszystkie inne w domu ) ...dodatkowy kolor to czarny i orzechowy ( chyba takie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.07.2013 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Leia będzie bardzo ładnie ja bym wyłożyła ścianę z tv zasłony jednolite lub z odszyciem portal piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 30.07.2013 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 (edytowane) ha,ha, ha....dziewuszki ale mnie głowa już boli :lol2:;lol2: Venuska tylko sie nie nerwujsja, ze ja tak się u Ciebie panoszę wszystko ładnie posprzątam po sobie chciałam swój wątek założyc...ale mi nie wyszło...ja taka niekumata w te klocki Edytowane 30 Lipca 2013 przez Leia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 30.07.2013 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 To ja oddaje w takim razie głosik na ścianę tv bez kominka:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 30.07.2013 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 (edytowane) no dobra...to zasłon nie kupuję Dropka a ty gdzie byś widziała u mnie ten wzór :lol: London na której ścianie ? ...doczytałam...tv ; Edytowane 30 Lipca 2013 przez Leia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 30.07.2013 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 (edytowane) Tosiu poka co tam MASZ PLISSS:D jak tak nie raz czytam to wychodzi mi u Ciebie willa z wielkim ranczem:D:cool: Edytowane 30 Lipca 2013 przez london23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts