Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Justynka a otwieracie okna czy raczej staracie się tego unikać? I jak z wszelkiej maści owadami? Bo jak okna pozamykane bo reku chodzi to z komarami raczej macie spokój w domu?

Leia zasłonki bardzo fajne- czyli wnętrza u Ciebie będą raczej klasyczne?

Tosia raczej tak...zobaczymy co z tego wyjdzie :lol:

przy rekuperacji to okna się otwiera chyba tylko do mycia ???? tak przynajmniej myślałam ...

Helloł :bye:

Leia a jaki będzie kominek??? Ja bym dała wzór na ścianie kominkowej, lustra na tej vis a vis telewizora, wzorzyste zasłony i dodatki :yes:

Tosia ja wczoraj namawiałam mojego żebyśmy spali na 'budowie' ale nie chciał a ja już się nie mogę doczekać- zwłaszcza gdy w mieszkaniu mamy 30st :bash:

London za dużo :yes: + zasłony, za gęsto jak na jeden wzór. Leia a może nie dobieraj wszystkiego na jeden wzór? Tylko zasłony zrób jednokolorowe z odszyciem na dole? tak po hamerykańsku ? :cool: ja tak docelowo w sypialni będę mieć :yes:

Tosiu zapomniałam odpisać ;) okna otwieramy na górze i robimy przeciąg, ale generalnie zawsze są zamknięte a wchodzę do domu i pachnie świeżością. Kuwety mamy w pralni zaraz przy schodach i nic nie śmierdzi, fakt żwirek pudrowy i szczelny pojemnik na odpady ale mimo wszystko ;)

Magdzińska no to super :wave: wiedziałam że dasz radę i jego przestraszyć :lol2:

ha,ha, ha....dziewuszki ale mnie głowa już boli :lol2::lol2:;lol2:

Venuska tylko sie nie nerwujsja, ze ja tak się u Ciebie panoszę :hug: wszystko ładnie posprzątam po sobie :yes:

chciałam swój wątek założyc...ale mi nie wyszło...ja taka niekumata w te klocki :lol:

Edytowane przez Leia