Nesska 30.07.2013 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Leia portal piękny I znowu mam zagwozdkę już byłam zdecydowana na mozaikę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 30.07.2013 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 (edytowane) Leia ta przy kominku wnęka ,ale kominek bez wzoru,i zasłonki jak napisała GURU..... jednolite co do kominka nie wypowiem się bo to nie moje klimaty,nie przepadam za tym ...więc u siebie tyż ni mam Edytowane 30 Lipca 2013 przez london23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 30.07.2013 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Venusko..GURU nasz...a gdzie kupię takie hamerykańskie materiały ??? ale u nas w POLSZE ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 30.07.2013 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 ja wiem, że wszystko rzecz gustu ale według mnie za dużo tego wszystkiego Leia może być...kominek będzie miał tak piękny portal, że to on powinien grać pierwsze skrzypce i nie umieszczałabym na nim juz innych rozpraszaczy typu lustro ... zostawiłabym gładki, zasłony też jednak dałabym spokojniejsze a jedynie tą scianę we wzorku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 30.07.2013 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Leia portal piękny I znowu mam zagwozdkę już byłam zdecydowana na mozaikę dzięki Nesska no mi się on też podoba...ja będę wykańczła mozaiką czarną tą przestrzeń pomiędzy wkładem a portalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.07.2013 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Leia będzie bardzo ładnie ja bym wyłożyła ścianę z tv zasłony jednolite lub z odszyciem portal piękny ja tez bym tak zrobiła, ewentualnie poduchy jeszcze w taki wzór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 30.07.2013 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Reni co Ty tak cicho Pan Upał nie odpuszcza Ci... pogodę masz raczej podobną jak u mnie a, mnie on już dawno porzucił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 30.07.2013 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Kochana, ja nie wiem czy dobrze sobie wyobrażam to pomieszczenie. Kominek na pewno zostawiłabym w spokoju. I raczej poszłam w przeciwległą ścianę, bo patrzenie w tv z tyloma wzorkami dookoła może być na dłuższą metę męczące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 30.07.2013 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Leia a kiedy będziesz robiła kominek??? Bardzo podoba mi się twój pomysł nie mogę się doczekać realizacji Wybraną masz mozaikę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.07.2013 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Reni co Ty tak cicho Pan Upał nie odpuszcza Ci... pogodę masz raczej podobną jak u mnie a, mnie on już dawno porzucił hejka:bye: ano cichutko, podobno milczenie złotem:rotfl::rotfl: Pan Upał odpuścił ale Pan Mąż nie chce:D biorąc pod uwagę jaki dług mam do odrobienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 30.07.2013 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 (edytowane) ja wiem, że wszystko rzecz gustu ale według mnie za dużo tego wszystkiego Leia może być...kominek będzie miał tak piękny portal, że to on powinien grać pierwsze skrzypce i nie umieszczałabym na nim juz innych rozpraszaczy typu lustro ... zostawiłabym gładki, zasłony też jednak dałabym spokojniejsze a jedynie tą scianę we wzorku no właśnie...za dużo...to na jednej ścianie wzór...zasłonki gładkie (może białe vivany z ikea)....a na kominkowej lustra nie???? hmmmm ...a może takie bo też już mam: Edytowane 30 Lipca 2013 przez Leia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 30.07.2013 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Tosiu nie odpuszczę poka PLISSS nawet styropiany:lol2::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 30.07.2013 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 ja tez bym tak zrobiła, ewentualnie poduchy jeszcze w taki wzór Reni ty też mówisz, ze ta tv...to zaraz lecę na budowę znowu moim panom NAMIESZAĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 30.07.2013 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 hejka:bye: ano cichutko, podobno milczenie złotem:rotfl::rotfl: Pan Upał odpuścił ale Pan Mąż nie chce:D biorąc pod uwagę jaki dług mam do odrobienia Och ci faceci.... bidulko ja mam lajt głowa mnie boli:rotfl::rotfl::rotfl::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.07.2013 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Leia to lustro może być ale pamiętaj, że zaraz obok masz ścianę tv i na niej też coś ala lustro będzie wisiało, byle nie przedobrzyć Viviany? na lato ok, ale na jesień zimę widzę coś cięższego Nie wyganiam absolutnie, nic nie sprzątaj wątek zakładasz będąc w Galeriach domów forumowiczór na górze klikając Nowy temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 30.07.2013 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Kochana, ja nie wiem czy dobrze sobie wyobrażam to pomieszczenie. Kominek na pewno zostawiłabym w spokoju. I raczej poszłam w przeciwległą ścianę, bo patrzenie w tv z tyloma wzorkami dookoła może być na dłuższą metę męczące. Dropcia jeżeli ta ściana we wzór to podciąg jak pomalować ? na tej scianie kiedyś ma być komoda jakaś...do tej ściany jedna kanapa będzie plecami odwrócona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.07.2013 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Leia ja bym całą ścianę razem z podciągiem zrobiła...nie lubię takich odcięć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 30.07.2013 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Leia a za podciągiem co jest , to jedna ściana w pokoju nim rozdzielona , czy tam już inne pomieszczenie:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.07.2013 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Reni ty też mówisz, ze ta tv...to zaraz lecę na budowę znowu moim panom NAMIESZAĆ tak:hug: w sumie dziewczyny mają rację , ze za tv to będzie można oczopląsu dostać ale ta ściana jest troszkę ukryta i nie widać jej tak od razu jak ta naprzeciwko, takie miłe zaskoczenie dla oka będzie, poza tym tv ogladamy wieczorem przy zgaszonym świetle więc będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 30.07.2013 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Leia to lustro może być ale pamiętaj, że zaraz obok masz ścianę tv i na niej też coś ala lustro będzie wisiało, byle nie przedobrzyć Viviany? na lato ok, ale na jesień zimę widzę coś cięższego Nie wyganiam absolutnie, nic nie sprzątaj wątek zakładasz będąc w Galeriach domów forumowiczór na górze klikając Nowy temat dzięki Venuska zdjęcia pousuwam bo takie kobyły wklejam czyli kominek bez lustra... z galerią próbowałam...nie wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts