Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ja wiem, że wszystko rzecz gustu ale według mnie za dużo tego wszystkiego Leia może być...kominek będzie miał tak piękny portal, że to on powinien grać pierwsze skrzypce i nie umieszczałabym na nim juz innych rozpraszaczy typu lustro ... zostawiłabym gładki, zasłony też jednak dałabym spokojniejsze a jedynie tą scianę we wzorku

ja wiem, że wszystko rzecz gustu ale według mnie za dużo tego wszystkiego Leia może być...kominek będzie miał tak piękny portal, że to on powinien grać pierwsze skrzypce i nie umieszczałabym na nim juz innych rozpraszaczy typu lustro ... zostawiłabym gładki, zasłony też jednak dałabym spokojniejsze a jedynie tą scianę we wzorku

no właśnie...za dużo...to na jednej ścianie wzór...zasłonki gładkie (może białe vivany z ikea)....a na kominkowej lustra nie???? hmmmm ...a może takie bo też już mam:

Edytowane przez Leia

Leia to lustro może być :yes: ale pamiętaj, że zaraz obok masz ścianę tv i na niej też coś ala lustro będzie wisiało, byle nie przedobrzyć ;)

Viviany? na lato ok, ale na jesień zimę widzę coś cięższego :yes:

Nie wyganiam absolutnie, nic nie sprzątaj :hug: wątek zakładasz będąc w Galeriach domów forumowiczór na górze klikając Nowy temat ;)

Kochana, ja nie wiem czy dobrze sobie wyobrażam to pomieszczenie.

Kominek na pewno zostawiłabym w spokoju.

I raczej poszłam w przeciwległą ścianę, bo patrzenie w tv z tyloma wzorkami dookoła może być na dłuższą metę męczące.

Dropcia jeżeli ta ściana we wzór to podciąg jak pomalować ? na tej scianie kiedyś ma być komoda jakaś...do tej ściany jedna kanapa będzie plecami odwrócona

Reni ty też mówisz, ze ta tv...to zaraz lecę na budowę znowu moim panom NAMIESZAĆ :lol2:

tak:hug: w sumie dziewczyny mają rację , ze za tv to będzie można oczopląsu dostać:D ale ta ściana jest troszkę ukryta i nie widać jej tak od razu jak ta naprzeciwko, takie miłe zaskoczenie dla oka będzie, poza tym tv ogladamy wieczorem przy zgaszonym świetle więc będzie ok

Leia to lustro może być :yes: ale pamiętaj, że zaraz obok masz ścianę tv i na niej też coś ala lustro będzie wisiało, byle nie przedobrzyć ;)

Viviany? na lato ok, ale na jesień zimę widzę coś cięższego :yes:

Nie wyganiam absolutnie, nic nie sprzątaj :hug: wątek zakładasz będąc w Galeriach domów forumowiczór na górze klikając Nowy temat ;)

dzięki Venuska :hug: zdjęcia pousuwam bo takie kobyły wklejam :yes:

czyli kominek bez lustra...

z galerią próbowałam...nie wychodzi :lol: