london23 30.07.2013 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 no dopsze....Tosiu a umnie po wczorajszej zawierusze hortensje,dalie całkiem połamało:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 30.07.2013 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 London za podciągiem ten otwór drzwiowy to wiatrołap...drzwi będą białe z szybkami...no i schody na górę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 30.07.2013 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 London za podciągiem ten otwór drzwiowy to wiatrołap...drzwi będą białe z szybkami...no i schody na górę... nie mi chodzi tam gdzie się zdjęcie konczy , podciąg po prostej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 30.07.2013 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Leia, ja odwrotnie do Venuski () nie robiłabym wzorków na podciągu. To faktycznie trochę problematyczna sprawa, ale można też spróbować zostawić z brzegu gładki pasek ściany na szerokość podciągu (i w tym samym kolorze co podciąg) i dopiero za nim zacząć wzór. Tylko to przychodzi mi do głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.07.2013 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Leia może posłuchaj Dropki, we wzorkach ma ode mnie większe doświadczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 30.07.2013 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 (edytowane) Leia a kiedy będziesz robiła kominek??? Bardzo podoba mi się twój pomysł nie mogę się doczekać realizacji Wybraną masz mozaikę? Nesska myslę o takiej mozaice czarnej Edytowane 30 Lipca 2013 przez Leia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 30.07.2013 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Leia, ja odwrotnie do Venuski () nie robiłabym wzorków na podciągu. To faktycznie trochę problematyczna sprawa, ale można też spróbować zostawić z brzegu gładki pasek ściany na szerokość podciągu (i w tym samym kolorze co podciąg) i dopiero za nim zacząć wzór. Tylko to przychodzi mi do głowy. wiesz, ja myslę o listwach na taką szerokość podciagu...tylko nie wiem jakich jeszcze...wtedy nie byłoby problemu chyba, co ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 30.07.2013 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Leia może posłuchaj Dropki, we wzorkach ma ode mnie większe doświadczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 30.07.2013 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Jadę do sklepu po haki, bo kupiłam w niedzielę wielki hamak i właśnie wynegocjowałam zawieszenie, żebym miała gdzie sobie drzemki ucinać :D Oj Tosia Tosia zazdraszczam:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 30.07.2013 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 London po tamtej stronie jest kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 30.07.2013 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Leia może posłuchaj Dropki, we wzorkach ma ode mnie większe doświadczenie Ale gdzie tam... wiesz, ja myslę o listwach na taką szerokość podciagu...tylko nie wiem jakich jeszcze...wtedy nie byłoby problemu chyba, co ???? W sensie, że listwy przysufitowe (sztukateria) byłyby tej samej szerokości co podciąg? Zakrywałyby go w całości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 30.07.2013 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 London po tamtej stronie jest kuchnia a no właśnie więc podciąg nie może być we wzorek bo wtedy by i kuchnia musiała by być aby nie było odcięcia:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 30.07.2013 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 (edytowane) W sensie, że listwy przysufitowe (sztukateria) byłyby tej samej szerokości co podciąg? Zakrywałyby go w całości? yhy tylko ja ciemna masa jestem w temacie listew jakie wtedy musiałabym kupić, żeby zamontować je tam, gdzie wnęki na zasłony????? takie same tylko inaczej podkleic ???dlatego odpuściłam te listwy Edytowane 30 Lipca 2013 przez Leia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 30.07.2013 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 (edytowane) myślałam o takich...nawet przymiarki robiliśmy Edytowane 30 Lipca 2013 przez Leia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 30.07.2013 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 yhy No to super, wtedy można śmiało zacząć od brzegu ściany. Myślę, że dzięki listwom podciąg nie będzie się odcinał. Przy takim układzie jedna strona byłaby subtelniejsza - z kominkiem jako główną atrakcją, a druga taka bardziej z pazurem. Moim zdaniem bardzo fajny balans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.07.2013 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 :yes: chyba że podciąg obrobić jak drzwi, ale to chyba nie jest przejście tego typu? Listwy nadają się na karnisze, muszą fachmajstry zrobić takie kieszonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 30.07.2013 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 (edytowane) :yes: chyba że podciąg obrobić jak drzwi, ale to chyba nie jest przejście tego typu? Listwy nadają się na karnisze, muszą fachmajstry zrobić takie kieszonki yyyyyyyyyyyyyy... Venuska jakie kieszonki ?????????? tu te same listwy przyłozone do wnęki Edytowane 30 Lipca 2013 przez Leia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 30.07.2013 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 :yes: chyba że podciąg obrobić jak drzwi, ale to chyba nie jest przejście tego typu? O, też można, jeśli po drugiej stronie jest na tyle miejsca Chociaż jeśli to bardzo szerokie przejście to nie wiem czy nie za ciężko będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 30.07.2013 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 :yes: fajnie,na tamtych zdjęciach dużo grubszy się wydawał ten podciąg:jawdrop: myślałam boszeee jakie te listwy będą musiały byc:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 30.07.2013 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Dropcia kiedys myslałam o czymś takim...ale zrezygnowałam, coś mi nie pasiło... London masz rację na tamtych zdjeciach podciąg jest szeroki...to stare zdjęcia...po zabudowie sufitu ( nie chciałam ale mąż za późno za rekuperację się zabrał i trzeba było rury od reku gdzieś schować) ten podciag nie jest taki szeroki listwy byłyby na 11 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts