Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej

Hejka

mnie trochę te hAmerykańskie wzory nudzą powoli - co, kto gdzie planuje to hAmerykańskie...

ja rozumiem, że moda ale.. na siłę czasem to niezbyt.

ja wiem, że wszystko rzecz gustu ale według mnie za dużo tego wszystkiego Leia może być...kominek będzie miał tak piękny portal, że to on powinien grać pierwsze skrzypce i nie umieszczałabym na nim juz innych rozpraszaczy typu lustro ... zostawiłabym gładki, zasłony też jednak dałabym spokojniejsze a jedynie tą scianę we wzorku

Zgadzam się z tym co Aneta_S napisała.

London - ja Vivany mam w 3 kolorach nie oszukujmy się - ale za tą cene nic niezwykłego nie dostaniesz, zwykłe szmatki..

raczej do pokoju dziecka albo sypialni niż docelowe

jeszcze rzutem na taśmę ;) doradźcie dziewczynki...który plafon do łazienki...mam tam pomalowany juz czarny sufit ( i ścianę, płytki białe cegiełki na 120cm...przeciwległa scian cała w lustrze)???? do wyboru te dwa

czy ten

jeden do łazienki drugi pójdzie do wiatrołapu...

Edytowane przez Leia

Magda Bartek a mnie się te wzory chyba nigdy nie znudzą :no: spodobały mi się jak byłam w Stanach....no i nie chcą wyjść z głowy ;)

i nie zauważyłam, żeby u nas aż tak ludzie planowali taki wystrój :no: kilka dziewczyn na forum....wśród znajomych nikt :no: ;)

Edytowane przez Leia

Hej Magda :bye:

Ale dramatu nie ma...:D koniecznie się musze wybrać do Kat lub Wroc...:yes:

dramatu nie ma - ale nie powalają

z Katowic jest możliwość zakupów online i kurier przywozi - tanie mają przesyłki :)

Leia mi się podobają - i na oprócz forum to jakoś nie zwracam uwagi na to co kto ma, ale do tego wzoru moim zdaniem cały dom musi mieć taki charakter a nie tylko 2 ściany albo 3 dodatki - nie odbieraj tego personalnie bo nie wiem jak masz mieć resztę domu urządzoną.

Ven te viviany widziałaś (widziałyście) na żywo , albo może masz (macie)? jak one wyglądają? na zdjęciach nawet nawet , coś jak by len może troszkę cieńszy ale cena chyba nie świadczy o tym

No tak właśnie wyglądają jak piszesz - jakby len tylko cieńszy. Kupiłam je i przerobiłam na roletkę rzymską (za natchnieniem Venuski :p). O taki dokładnie efekt mi chodziło, więc ja jestem z nich zadowolona (pomijając, że mi krzywo roletka wyszła :p ;))

Leia - ja też się dokładam do głosu, żeby pod TV zrobić wzór, kominek zostawić w spokoju, lustra ewentualnie nad komodą, na ścianie z podciągiem. I bardzo podoba mi się pomysł Dżastiny z doszyciem pasa wzoru na gładkiej zasłonie - żeby ten cały wzór nie przytłoczył - gdzie się nie obejrzysz tam ON! :p A tak była by kontynujacja i spójność, ale bez przesytu :yes: