london23 30.07.2013 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 (edytowane) Ven te viviany widziałaś (widziałyście) na żywo , albo może masz (macie)? jak one wyglądają? na zdjęciach nawet nawet , coś jak by len może troszkę cieńszy ale cena chyba nie świadczy o tym Edytowane 30 Lipca 2013 przez london23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 30.07.2013 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 dzięki za wszystkie rady KOCHANE JESTEŚCIE coś mi się już układa w rozbolałej głowie :lol2: teraz muszę lecieć...a szkoda bo tak tu z Wami u Venuski fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 30.07.2013 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Hej Hejka mnie trochę te hAmerykańskie wzory nudzą powoli - co, kto gdzie planuje to hAmerykańskie... ja rozumiem, że moda ale.. na siłę czasem to niezbyt. ja wiem, że wszystko rzecz gustu ale według mnie za dużo tego wszystkiego Leia może być...kominek będzie miał tak piękny portal, że to on powinien grać pierwsze skrzypce i nie umieszczałabym na nim juz innych rozpraszaczy typu lustro ... zostawiłabym gładki, zasłony też jednak dałabym spokojniejsze a jedynie tą scianę we wzorku Zgadzam się z tym co Aneta_S napisała. London - ja Vivany mam w 3 kolorach nie oszukujmy się - ale za tą cene nic niezwykłego nie dostaniesz, zwykłe szmatki.. raczej do pokoju dziecka albo sypialni niż docelowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 30.07.2013 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 (edytowane) jeszcze rzutem na taśmę doradźcie dziewczynki...który plafon do łazienki...mam tam pomalowany juz czarny sufit ( i ścianę, płytki białe cegiełki na 120cm...przeciwległa scian cała w lustrze)???? do wyboru te dwa czy ten jeden do łazienki drugi pójdzie do wiatrołapu... Edytowane 30 Lipca 2013 przez Leia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 30.07.2013 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Hej Magda Ale dramatu nie ma... koniecznie się musze wybrać do Kat lub Wroc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 30.07.2013 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Leia pokazuj tą łazienkę!!! plafony oby dwa trzeba zobaczyc:D:D:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 30.07.2013 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 (edytowane) Magda Bartek a mnie się te wzory chyba nigdy nie znudzą spodobały mi się jak byłam w Stanach....no i nie chcą wyjść z głowy i nie zauważyłam, żeby u nas aż tak ludzie planowali taki wystrój kilka dziewczyn na forum....wśród znajomych nikt Edytowane 30 Lipca 2013 przez Leia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 30.07.2013 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 London...nie mam zdjęć...może cyknę w tygodniu to wrzucę....jak Venuska nie pogoni jacieeee....no nie mogę odejść od komputera dzisiaj....a muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 30.07.2013 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Hej Magda Ale dramatu nie ma... koniecznie się musze wybrać do Kat lub Wroc... dramatu nie ma - ale nie powalają z Katowic jest możliwość zakupów online i kurier przywozi - tanie mają przesyłki Leia mi się podobają - i na oprócz forum to jakoś nie zwracam uwagi na to co kto ma, ale do tego wzoru moim zdaniem cały dom musi mieć taki charakter a nie tylko 2 ściany albo 3 dodatki - nie odbieraj tego personalnie bo nie wiem jak masz mieć resztę domu urządzoną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 30.07.2013 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Leia pokaż czarny sufit Oj widzę że wnętrza będziemy miały bardzo podobno, też rozważam czarny sufit białe płytki i mozaikę na podłodze czarno białą Zienia (to raczej marzenie bo ona tyle kosztuję, że M się raczej nie zgodzi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 30.07.2013 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Reni dostałaś maila?? wysłałam wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 30.07.2013 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Leia, sam w sobie bardziej podoba mi się pierwszy, ale drugi może tworzyć fajny efekt na tym czarnym suficie, bo wydaje się bardzo "lekki" i pewnie fajnie rozprasza światło. Najpewniej byłoby przymierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 30.07.2013 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Ven te viviany widziałaś (widziałyście) na żywo , albo może masz (macie)? jak one wyglądają? na zdjęciach nawet nawet , coś jak by len może troszkę cieńszy ale cena chyba nie świadczy o tym No tak właśnie wyglądają jak piszesz - jakby len tylko cieńszy. Kupiłam je i przerobiłam na roletkę rzymską (za natchnieniem Venuski ). O taki dokładnie efekt mi chodziło, więc ja jestem z nich zadowolona (pomijając, że mi krzywo roletka wyszła ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 30.07.2013 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Leia - ja też się dokładam do głosu, żeby pod TV zrobić wzór, kominek zostawić w spokoju, lustra ewentualnie nad komodą, na ścianie z podciągiem. I bardzo podoba mi się pomysł Dżastiny z doszyciem pasa wzoru na gładkiej zasłonie - żeby ten cały wzór nie przytłoczył - gdzie się nie obejrzysz tam ON! A tak była by kontynujacja i spójność, ale bez przesytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 30.07.2013 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Venus gdzie Cie wcięło??? Za robotę się wzięłaś??? Reni i Magda też coś ucichły.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 30.07.2013 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 (edytowane) Dzięki Asiu, powiedz jeszcze czy one choć trochę zacieniają czy nie.... Mykam Edytowane 30 Lipca 2013 przez london23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 30.07.2013 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 książkę czytam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.07.2013 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Reni dostałaś maila?? wysłałam wczoraj oj nic nie dostałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 30.07.2013 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 W pracy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.07.2013 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Venus gdzie Cie wcięło??? Za robotę się wzięłaś??? Reni i Magda też coś ucichły.... a ja poleciałm do villeroy jeszcze po talerze na mięso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts