Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja pierniczę co za dzień, koleżanka z pokoju na urlopie ja ją zastępuję i ciągle jakieś zestawienia przygotowuję za siebie i jeszcze za nią, no bo co ją winić jak dziewczyna na zaplanowanym urlopie :rolleyes: idę zaraz na lunch bo nie ogarniam, mąż od 1,5 godziny stęka że głodny, oczywiście dostał łomot że mi przeszkadza :lol: :o

Viviany ja mam w salonie teraz, takie letnie tymczasówki, bo na docelowe jeszcze mnie nie stać.

Hamerykańskie wzory wiem wiem, że może na forum znalazłoby się kilka osób, ale sorry urządzamy się dla siebie a nie dla znajomych z fm :rolleyes: czy znajomych z reala

Magda dostałam dziś ten płaszczyk a md , no bardzo ładny i eligancki ale tysiaka to bym za cholerę nie dała za niego

ten lniany? no 1000 też bym nie dała

dziś na str widziałam takie poncho albo pelerynę jak kto woli prawie 700 zł:bash:

ale mierzyłam w Zarze fajny płaszczyk... no nie powiem kusi, ale liczę na to że na wakacjach coś kupię - nawet zapłaciłam za dodatkowy bagaż :D

qrka nawet nie patrzę co wklejacie bo pewnie zarąbiste a ja kasę zbieram na wyjazd;)

Reni no na wczasy - ale jedną noc śpimy u kuzynki w DE i będizemy tam od rana do dnia nastepnego popołudnia - a u nich to są podobno konkretne wyprzedaże:) liczę że co kupię - ale już cieplejszego niż typowo letnie.

ta też fajna ale ma ściągacz po boku który będzie się mechacił, już ją oblookałam:yes:

Leia kieszonki to gdybyś chciała robić maskowanie ale tylko na szerokość okna a nie na całą ścianę. U Ciebie chyba cała ściana więc jak tak to masz dobrze tak jak na zdjęciu pokazałaś :yes: czyli z odsunięciem od brzegu.

czyli jak kupię takie proste listwy to będzie ok? tylko tam gdzie wnęki przykleić je górą??? nie odpadną???