Venus_m 30.07.2013 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Yokasta to weź się pokaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 30.07.2013 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Venus, nie nie bez przesady . Ostatnio raczej mało wyjściowo wyglądam . Tosiu, jeszcze nie wiem co szukam alergenu ale nie jem bardzo wielu rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.07.2013 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 u nas w odwiedzinach byli kiedyś Mirabelkowicze Dorota i Szymon (jeżeli czytacie to pozdrawiam ) i Dorota taka chudziutka bo miała restrykcyjną dietę przy synku ale już nie pamiętam co go uczulało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.07.2013 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 idę na wieczorną rutynkę i nie, nie będzie w tym wysiłku fizycznego zboczuchy dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 30.07.2013 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Sama zboczuch jesteś, myśli masz nieczyste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 30.07.2013 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Magda moja październik 2010. Jadła dzisiaj tic taci miętowe (ja gotowałam obiad więc nie widziałam co robi) a ona brała do buzi, zlizywała to słodkie a resztę wypluwała. Jak przyszłam z kuchni to wokół niej na podłodze leżało z 20 tic taców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 30.07.2013 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Nesska... moja Zuzia (kwiecień 2010) za to dzisiaj wpakowała sobie do buzi połowę opakowania tic taków na raz i wszystkie lekko pogryzła i połknęła. I nie wiem teraz co gorsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 30.07.2013 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 idę na wieczorną rutynkę i nie, nie będzie w tym wysiłku fizycznego zboczuchy dobranoc simsy?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 30.07.2013 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Asia najgorsze jest to, że ona pewne rzeczy robi z premedytacją po prostu chce mi dokuczyć No i nie wiem czy mam to olać czy się złościć czy jej tłumaczyć Mam nadzieję, że to tzw bunt bo inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 30.07.2013 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 ona pewne rzeczy robi z premedytacją po prostu chce mi dokuczyć N Mam to samo! Dzisiaj do mnie dotarło, że najgorsza jest jej ignorowanie tego co mówię. Ja do niej: "Chodź tu do mnie", a ona dalej sobie stoi bez drgnięcia powieką, albo idzie, a po drodze wdrapuje się na krzesło, do którego "zboczyło" jej się ze szlaku. Dopóki moje dziecko siedziało tylko ze mną w domu to nie miałam żadnych! frustracji związanych z jej zachowaniem. Normalnie IDYLLA! A odkąd poszła do przedszkola - bardzo dużo się nauczyła, rozwinęła i wychodzi na to, że tyle ile zysków tyle strat, bo uczy się też tych głupich zachowań. No i nie wiem czy mam to olać czy się złościć czy jej tłumaczyć Czasem trochę olać, czasem trochę pozłościć. Zdecydowanie zawsze tłumaczyć . Chyba zacznę się do tego jeszcze modlić o jej nawrócenie, a moją cierpliwość! Nie zaszkodzi, co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.07.2013 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Moim zdaniem tłumaczyć ale co ja wiem, przecież ja nie mam dzieci :P Duśka nie nie, serial Wymyśliłam co mogłabym postawić na półkach przy okapie, pytanie czy to jeszcze jest w ogóle dostępne no i czy mi się nie odwidzi, bo półki miały być puste zawsze, ale czasem wpadnie mi do głowy jakaś myśl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.07.2013 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Magda Wszystkiego Najlepszego!!! :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.07.2013 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Piękna patera na łeście http://www.westwing.pl/Eta-erka-Livorno-128548.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 31.07.2013 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 helloł bo półki miały być puste zawsze, hmm, to po co je robiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 31.07.2013 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 venus trzeba było od razu mówić ze geoxa dla męża to bym nie wyskakiwała z moimi butami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 31.07.2013 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Heloł Ta co kupiłaś śliczniejsza:rolleyes: Magda NAJLEPSZEGO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.07.2013 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Reni bo taki był plan? na wizualizacji był puste i tak mi się właśnie podoba czasem mnie nachodzi że bym coś postawiła i może postawię, ale rozważam 1, maksymalnie 2 rzeczy, a nie że na każdej półce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 31.07.2013 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Magda ma dzis urodziny??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 31.07.2013 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Reni bo taki był plan? na wizualizacji był puste i tak mi się właśnie podoba czasem mnie nachodzi że bym coś postawiła i może postawię, ale rozważam 1, maksymalnie 2 rzeczy, a nie że na każdej półce no ok, patrzyłam ekonomicznie, po co płacić za półki skoro są puste, jak dasz wiele pierdół to będzie fe, ale to wiesz:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.07.2013 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Wiem, ale nie podobał mi się sam okap w porównaniu do bardzo ciężkiej ściany na przeciw a zrobienie szafki wiszącej i okapu bez półek z kolei nie było dla mnie spójne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts