Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ona pewne rzeczy robi z premedytacją po prostu chce mi dokuczyć :o N

Mam to samo! :bash: Dzisiaj do mnie dotarło, że najgorsza jest jej ignorowanie tego co mówię. Ja do niej: "Chodź tu do mnie", a ona dalej sobie stoi bez drgnięcia powieką, albo idzie, a po drodze wdrapuje się na krzesło, do którego "zboczyło" jej się ze szlaku. Dopóki moje dziecko siedziało tylko ze mną w domu to nie miałam żadnych! frustracji związanych z jej zachowaniem. Normalnie IDYLLA! A odkąd poszła do przedszkola - bardzo dużo się nauczyła, rozwinęła i wychodzi na to, że tyle ile zysków tyle strat, bo uczy się też tych głupich zachowań.

No i nie wiem czy mam to olać czy się złościć czy jej tłumaczyć :bash:

Czasem trochę olać, czasem trochę pozłościć. Zdecydowanie zawsze tłumaczyć :yes:. Chyba zacznę się do tego jeszcze modlić o jej nawrócenie, a moją cierpliwość! Nie zaszkodzi, co nie? :stirthepot:

Moim zdaniem tłumaczyć :yes: ale co ja wiem, przecież ja nie mam dzieci :p :P :p

Duśka nie nie, serial :yes:

Wymyśliłam co mogłabym postawić na półkach przy okapie, pytanie czy to jeszcze jest w ogóle dostępne no i czy mi się nie odwidzi, bo półki miały być puste zawsze, ale czasem wpadnie mi do głowy jakaś myśl :D

Reni bo taki był plan? na wizualizacji był puste i tak mi się właśnie podoba :yes: czasem mnie nachodzi że bym coś postawiła i może postawię, ale rozważam 1, maksymalnie 2 rzeczy, a nie że na każdej półce ;)

no ok, patrzyłam ekonomicznie, po co płacić za półki skoro są puste, jak dasz wiele pierdół to będzie fe, ale to wiesz:yes: