Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:rotfl::rotfl::rotfl:

na zwoje mózgowe bym nigdy nie wpadła

po przemyśleniu twierdzę, że o tym samym jednak piszemy.

Przecież faceci mózgiem nie myślą ;)

mówiąc szczerze jak cały dom efilo powala na kolana to łazienki akurat moim zdaniem są średnie:P

mi się dom podoba i reszta - ale nie lubię domów gdzie projektant zrobił prawie wszystko.

Bardziej cenię i lubię wnętrza gdzie gospodarze sami doszli do takiej perfekcji - a ich na FM coraz więcej.

MagdaBartek- ja przygodę z forum zaczelam właśnie od wątku Efilo i z tego co pamiętam gospodyni pisała, że projektant był ale tylko pomocniczo wiec honory jak najbardziej się należą;) a niezależnie.. w kwestii projektantów wnętrz- to myśle sobie, że jak ktoś sam daje radę w tym temacie to ok, ale jeśli nie to dlaczego nie skorzystać z pomocy fachowca.. byle tylko zaproponowany przez niego projekt odpowiadal naszemu gustowi , potrzebom itd:rolleyes: bo jak tak nie jest to masakra:bash: a że nasze forumowe dziewczęta to mistrzynie świata w urządzaniu to już inna sprawa:) czasami warto skorzystać z pomocy profesjonalistów.. po to przecież są .. co by biedaki robili gdyby nikt nie korzystał z takich usług..:p aaa i żeby nie było nie jestem projektantem (niestety:P)- raczej Twoja dzialka;) pozdrawiam serdecznie:hug:

a ja się cieszę, że miałam projektanta :yes: fakt wiele rzeczy bardzo koncepcyjnie :yes: ale miałam wyobrażenie do którego sobie powoli dążę przy okazji zmieniając je pod nasze widzimisię :yes: gust z czasem się wyrabia. Zawsze będę powtarzać, że na początku drogi chciałam kuchnię nowoczesną, salon mieszany, holl glamour, łazienkę pop art, sypialnię schabby chic :rotfl:

MagdaBartek- ja przygodę z forum zaczelam właśnie od wątku Efilo i z tego co pamiętam gospodyni pisała, że projektant był ale tylko pomocniczo wiec honory jak najbardziej się należą;) a niezależnie.. w kwestii projektantów wnętrz- to myśle sobie, że jak ktoś sam daje radę w tym temacie to ok, ale jeśli nie to dlaczego nie skorzystać z pomocy fachowca.. byle tylko zaproponowany przez niego projekt odpowiadal naszemu gustowi , potrzebom itd:rolleyes: bo jak tak nie jest to masakra:bash: a że nasze forumowe dziewczęta to mistrzynie świata w urządzaniu to już inna sprawa:) czasami warto skorzystać z pomocy profesjonalistów.. po to przecież są .. co by biedaki robili gdyby nikt nie korzystał z takich usług..:p aaa i żeby nie było nie jestem projektantem (niestety:P)- raczej Twoja dzialka;) pozdrawiam serdecznie:hug:

Fra oczywiście masz rację ale Magda napisała, ze bardziej ceni człowieka który sam potrafi,a nie, że złą rzeczą jest mieć projektanta

Edytowane przez reni1980

Fra oczywiście masz rację ale Magda napisała, ze bardziej ceni człowieka który sam potrafi, nie że złą rzeczą jest mieć projektanta

no przecie ja się pod tym podpisuję rękami i nogami:D:yes:

dla mnie osobicie wiele domow tu na forum to absolutny majstersztyk.. chyle czoła:hug: