Venus_m 31.07.2013 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 London dobrze prawi, polać jej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 31.07.2013 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 a gdzie mam patrzeć na te łazienki ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 31.07.2013 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 :rotfl: na zwoje mózgowe bym nigdy nie wpadła po przemyśleniu twierdzę, że o tym samym jednak piszemy. Przecież faceci mózgiem nie myślą mówiąc szczerze jak cały dom efilo powala na kolana to łazienki akurat moim zdaniem są średnie:P mi się dom podoba i reszta - ale nie lubię domów gdzie projektant zrobił prawie wszystko. Bardziej cenię i lubię wnętrza gdzie gospodarze sami doszli do takiej perfekcji - a ich na FM coraz więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 31.07.2013 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Byłam u efilo chata :jawdrop: ...... ale qrka bała bym się że nabrudzę jest aż tak sterylnie.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 31.07.2013 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Reni serio? a mnie się biała okropnie podoba jest taka lekka, nowoczesna...kojarzy mi się z moim ulubionym słodyczem Rafaello chodzi mi o to , że dom :jawdrop::jawdrop: a łazienki po prostu ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 31.07.2013 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 po przemyśleniu twierdzę, że o tym samym jednak piszemy. Przecież faceci mózgiem nie myślą dlatego też o mózgowych zwojach nawet nie pomyślałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.07.2013 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Reni no to mnie się podobają łazienki bardzo mniej drzwi u Efilo był projektant? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.07.2013 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Fra tu są łazienki http://muratordom.pl/lazienka/pomysly-i-aranzacje/najpiekniejsze-lazienki-model-2013-zobacz-lazienki-na-forum-muratora-zaglosuj-na-najpiekniejsza,121_11068.html?&photo=35892#gallery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 31.07.2013 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 z tego co pamiętam to tak - jakaś koleżanka czy ktoś znajomy. Wiecie co... wymóżdżyłam co nowego bym chciała ofc dla siebie nie do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 31.07.2013 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 MagdaBartek- ja przygodę z forum zaczelam właśnie od wątku Efilo i z tego co pamiętam gospodyni pisała, że projektant był ale tylko pomocniczo wiec honory jak najbardziej się należą a niezależnie.. w kwestii projektantów wnętrz- to myśle sobie, że jak ktoś sam daje radę w tym temacie to ok, ale jeśli nie to dlaczego nie skorzystać z pomocy fachowca.. byle tylko zaproponowany przez niego projekt odpowiadal naszemu gustowi , potrzebom itd:rolleyes: bo jak tak nie jest to masakra:bash: a że nasze forumowe dziewczęta to mistrzynie świata w urządzaniu to już inna sprawa:) czasami warto skorzystać z pomocy profesjonalistów.. po to przecież są .. co by biedaki robili gdyby nikt nie korzystał z takich usług.. aaa i żeby nie było nie jestem projektantem (niestety:P)- raczej Twoja dzialka;) pozdrawiam serdecznie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 31.07.2013 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Fra tu są łazienki http://muratordom.pl/lazienka/pomysly-i-aranzacje/najpiekniejsze-lazienki-model-2013-zobacz-lazienki-na-forum-muratora-zaglosuj-na-najpiekniejsza,121_11068.html?&photo=35892#gallery dziękować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 31.07.2013 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 London dobrze prawi, polać jej To Malibu z mleczkiem proszę :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 31.07.2013 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 widzieliscie łazienkę jola 69????????:eek::eek: a Hisia ma zajebiscie brudny ręcznik:eek::eek::eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.07.2013 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 a ja się cieszę, że miałam projektanta fakt wiele rzeczy bardzo koncepcyjnie ale miałam wyobrażenie do którego sobie powoli dążę przy okazji zmieniając je pod nasze widzimisię gust z czasem się wyrabia. Zawsze będę powtarzać, że na początku drogi chciałam kuchnię nowoczesną, salon mieszany, holl glamour, łazienkę pop art, sypialnię schabby chic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 31.07.2013 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Magda mów co wymyśliłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 31.07.2013 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Fra - ja to rozumiem, tyle że za pomysł WOW dla projektanta a dla wykonawcy chyba gratki, ze go stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 31.07.2013 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 (edytowane) MagdaBartek- ja przygodę z forum zaczelam właśnie od wątku Efilo i z tego co pamiętam gospodyni pisała, że projektant był ale tylko pomocniczo wiec honory jak najbardziej się należą a niezależnie.. w kwestii projektantów wnętrz- to myśle sobie, że jak ktoś sam daje radę w tym temacie to ok, ale jeśli nie to dlaczego nie skorzystać z pomocy fachowca.. byle tylko zaproponowany przez niego projekt odpowiadal naszemu gustowi , potrzebom itd:rolleyes: bo jak tak nie jest to masakra:bash: a że nasze forumowe dziewczęta to mistrzynie świata w urządzaniu to już inna sprawa:) czasami warto skorzystać z pomocy profesjonalistów.. po to przecież są .. co by biedaki robili gdyby nikt nie korzystał z takich usług.. aaa i żeby nie było nie jestem projektantem (niestety:P)- raczej Twoja dzialka;) pozdrawiam serdecznie:hug: Fra oczywiście masz rację ale Magda napisała, ze bardziej ceni człowieka który sam potrafi,a nie, że złą rzeczą jest mieć projektanta Edytowane 31 Lipca 2013 przez reni1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 31.07.2013 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Fra oczywiście masz rację ale Magda napisała, ze bardziej ceni człowieka który sam potrafi, nie że złą rzeczą jest mieć projektanta no przecie ja się pod tym podpisuję rękami i nogami:D:yes: dla mnie osobicie wiele domow tu na forum to absolutny majstersztyk.. chyle czoła:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.07.2013 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 no właśnie np dom Twosi czy Dropki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 31.07.2013 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 no przecie ja się pod tym podpisuję rękami i nogami:D:yes: dla mnie osobicie wiele domow tu na forum to absolutny majstersztyk.. chyle czoła:hug: i znowu się zgadzamy:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts