agalind 09.12.2011 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Pinacolada faktycznie poszalałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 09.12.2011 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Pinacolada faktycznie poszalałaś co aga - MASAKRA ?? :( Gadajcie dziewczyny - jeszcze czas wymienic.....może..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 09.12.2011 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Ja wybrałam Secustic satynowe, bo są najprostsze z mozliwych i dzięki temu, że się nie "świecą" to też nie rzucają sie w occzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 09.12.2011 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Na zdjeciu wydaja się błyszcząco-matowe. Tak jest w rzecywistosci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 09.12.2011 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Przypomniałam sobie jak kiedyś mąż się na mnie zdenerwował, bo zaparłam się w sklepie że mi karnisz nie pasuje do mocowania lampy pinacolada, ok, wkleje u Ciebie ale wieczorkiem,dobrze? Troche mi zajmie odszukanie ich:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 09.12.2011 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Ja wybrałam Secustic satynowe, bo są najprostsze z mozliwych i dzięki temu, że się nie "świecą" to też nie rzucają sie w occzy. Ja je wziełam do reszty domu bo do nich nie było dopłaty Do salonu wydawały mi się za blade - bardziej białe niz srebrne. Te moje wybierałam na podstawie zdjęcia bo pani nie miała ich na wystawce. Pierwszy raz zobaczyłam je tydzien temu w kartonie w bagazniku u męża (wozi je tam od marca ) no i ta część "niezmatowiona" ciut się świeci No i nie wiem co robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.12.2011 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Przypomniałam sobie jak kiedyś mąż się na mnie zdenerwował, bo zaparłam się w sklepie że mi karnisz nie pasuje do mocowania lampy jezu, ja mam tak samo Czy to jest już jakas jednostka chorobowa czy jeszcze zwykła upierdliwość? Mi odpadło kilka fajnych baterii kuchennych, bo nie pasują do uchwytu lodówki i piekarnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.12.2011 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 o jezu ale my przeżywamy te klamki Wiecie skoro martwimy się klamkami to jeszcze koniecznie do naszych zmartwień należy dołożyć zawiasy w oknach Ja miałam oczywiście zamówione staro złote, ale podczas montażu panowie się pomylili i zamontowali brązowe na szczęście dla mnie i już nie chciałam ich wymieniać Pinacolada te klamki które wybrałaś dla mnie za bardzo fantazyjne kształtem ale pamiętaj to tylko klamki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 09.12.2011 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 (edytowane) venus - pierwsze co zrobiłam po przeczytaniu twojego posta to poleciałam do galerii sprawdzic jakie mam zawiasy I wiecie co - ja u siebie w oknach nie widzę zawiasów ja chyba ślepa albo głupia jestem..... Znalazłam tylko takie zdjęcie od środka..... gdzie moje zawiasy ?????????????????? Wspomnę tylko, że moje okna sie otwierają Nie wszystkie ale to akurat tak Edit. Ukryły sie Edytowane 9 Grudnia 2011 przez 1976pinacolada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.12.2011 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Eee...no takie na bokach...a może masz ukryte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 09.12.2011 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Pinacolada, pewnie masz ukryte.Ja tez tak mam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 09.12.2011 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 a wy wiecie jaka była rozpacz, jak się okazało, że "moja bateria" do wuceta szczotkowana kosztuje 1.800 kosztuje? bo przecież do przyciska od kibelka chrom pasować nie będzie (żeby nie było - przycisk mam matowy z chromowanymi okręgami)... no dramat był... niemal cały projekt wuceta mi się posypał przecież żal osłodziła cena chromowanej baterii, a raczej naiwna ekspedientka, która oddzwoniła do mnie z informacją, że ktoś się pomylił przy umieszczaniu ceny na www i w rzeczywistości ona wcale 650 zł nie kosztuje, bo powinno być 1.650 zł (kurka nawet więcej niż na stronie hansa krzyczą). nie ze mną te numery, mała, nie ze mną... (aha, no i dziś oczywiście uważam, że ten chrom to był strzał w 10! wygląda bosko!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 09.12.2011 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 dzięki kochane baby - nawet nie wiedziałam ze zawiasy mogą byc ukryte No to zawiasy mam z głowy Pozostała świecąca klamka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.12.2011 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Pinacolada nie przejmuj się aż tak tym dobieraniem metali...u nas oświetlenie każde jest w chromie, a rama kominkowa szczotkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 09.12.2011 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Pinacolada nie przejmuj się aż tak tym dobieraniem metali...u nas oświetlenie każde jest w chromie, a rama kominkowa szczotkowa O widzisz ! Może se ramę kominka strzelę w chromie i juz klamki będa miały nawiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.12.2011 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 To miłego szorowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 09.12.2011 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 spoko, ja w salonie bede miec szczotkowana rame do kominka, szczotkowane kratki i chromowe light eye nad stolem do lazienki tez mam chrom choc mi sie wczesniej bardzo szczotkowana stal i inne podobaly [i nadal podobaja] ale chrom wyglada super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.12.2011 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Tak naprawdę to względnie nie ma brzydkich rzeczy, należy je umiejętnie zestawić Pliz nie zarzucajcie mnie jakimiś skrajnymi koszmarkami, bo wiem że istnieją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.12.2011 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Kupiłam dziś w TK MAXX tacę do kuchni którą też kupiła tydzień temu MagdaZZZ szukając ramek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 10.12.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 a fotka bedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts