Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja wybrałam Secustic satynowe, bo są najprostsze z mozliwych i dzięki temu, że się nie "świecą" to też nie rzucają sie w occzy.

Ja je wziełam do reszty domu bo do nich nie było dopłaty ;) Do salonu wydawały mi się za blade - bardziej białe niz srebrne. Te moje wybierałam na podstawie zdjęcia bo pani nie miała ich na wystawce. Pierwszy raz zobaczyłam je tydzien temu w kartonie w bagazniku u męża (wozi je tam od marca :oops: ) no i ta część "niezmatowiona" ciut się świeci :oops: No i nie wiem co robić :bash:

Przypomniałam sobie jak kiedyś mąż się na mnie zdenerwował, bo zaparłam się w sklepie że mi karnisz nie pasuje do mocowania lampy :lol2:

jezu, ja mam tak samo :sick: Czy to jest już jakas jednostka chorobowa czy jeszcze zwykła upierdliwość? :lol2:

Mi odpadło kilka fajnych baterii kuchennych, bo nie pasują do uchwytu lodówki i piekarnika :rotfl:

o jezu ale my przeżywamy te klamki :lol: Wiecie skoro martwimy się klamkami to jeszcze koniecznie do naszych zmartwień należy dołożyć zawiasy w oknach :lol2: Ja miałam oczywiście zamówione staro złote, ale podczas montażu panowie się pomylili i zamontowali brązowe na szczęście dla mnie i już nie chciałam ich wymieniać :lol:

Pinacolada te klamki które wybrałaś dla mnie za bardzo fantazyjne kształtem ;) ale pamiętaj to tylko klamki

venus - pierwsze co zrobiłam po przeczytaniu twojego posta to poleciałam do galerii sprawdzic jakie mam zawiasy :rotfl:

I wiecie co :eek: - ja u siebie w oknach nie widzę zawiasów :eek: ja chyba ślepa albo głupia jestem..... Znalazłam tylko takie zdjęcie od środka..... gdzie moje zawiasy ?????????????????? Wspomnę tylko, że moje okna sie otwierają :lol2: Nie wszystkie ale to akurat tak :yes:

Edit. Ukryły sie :p

Edytowane przez 1976pinacolada

a wy wiecie jaka była rozpacz, jak się okazało, że "moja bateria" do wuceta szczotkowana kosztuje 1.800 kosztuje? bo przecież do przyciska od kibelka chrom pasować nie będzie (żeby nie było - przycisk mam matowy z chromowanymi okręgami)... no dramat był... niemal cały projekt wuceta mi się posypał przecież :)

żal osłodziła cena chromowanej baterii, a raczej naiwna ekspedientka, która oddzwoniła do mnie z informacją, że ktoś się pomylił przy umieszczaniu ceny na www i w rzeczywistości ona wcale 650 zł nie kosztuje, bo powinno być 1.650 zł (kurka nawet więcej niż na stronie hansa krzyczą). nie ze mną te numery, mała, nie ze mną... :D

(aha, no i dziś oczywiście uważam, że ten chrom to był strzał w 10! wygląda bosko!)