julcia1979 31.07.2013 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 ok Dziękuję. Nie wiecie czasem co sie dzieje u E&K? Wszyscy się martwią o nich Tutaj jest tak pięknie, że chętnie bym tam zamieszkała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.07.2013 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Magda że łeje nie są seksi? one som mega seksi! ja na allegro też nie, nie chciałabym zapłacić 300 zł za podróby zaraz oblukam aviatory, ja mam zaraz przy pracy sklep z takimi okularami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 31.07.2013 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Magda wszystkiego najlepszego! Toż Ty najlepszy rocznik jesteś Okulary są mega ale 400zł to na pewno bym nie dała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 31.07.2013 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 :rotfl: Reni pewnie że tak skoro coś lubisz i stać Cię to tylko pozazdrościc:yes: wiem , ze lubię ale czy mnie stać to nie wiem:lol2::lol2::lol2:, dom na kredyt, mój M zawsze mi mówi , że wydaję więcej niż zrabaiam, ale on nie wie zaś ile zarabiam:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.07.2013 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Dziewczyny jeżeli podoba wam się moja górna łazienka to proszę o głos http://forum.muratordom.pl/showthread.php?217606-Najp%C4%99kniejsze-%C5%82azienki-na-Forum-modele-2013-Zobacz-i-ZAG%C5%81OSUJ dzięki :hug: ja głosowałam na sheenaz i skorajle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 31.07.2013 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Venusko głosik oddałam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.07.2013 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Reni mało się zarabia żyje się jak hrabia!! podstawa moich wszystkich wierzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 31.07.2013 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 wiem , ze lubię ale czy mnie stać to nie wiem:lol2::lol2::lol2:, dom na kredyt, mój M zawsze mi mówi , że wydaję więcej niż zrabaiam, ale on nie wie zaś ile zarabiam:lol2::lol2: :rotfl: ja bez kredytu ale za to nie mogę kupic wielu wielu rzeczy....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.07.2013 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 London coś za coś dzięki za głos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 31.07.2013 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 :rotfl: ja bez kredytu ale za to nie mogę kupic wielu wielu rzeczy....... czyli london masz odpowiedź, ja dom na kredyt to wyposażenie z zarobionych:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcia1979 31.07.2013 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Venus "mało" to pojęcie względne Jak patrzę na piekne domy na forum zastanawiam się nad pewnymi rzeczami ech edit. Venus mój głos też masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 31.07.2013 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Dziewczyny jeżeli podoba wam się moja górna łazienka to proszę o głos http://forum.muratordom.pl/showthread.php?217606-Najp%C4%99kniejsze-%C5%82azienki-na-Forum-modele-2013-Zobacz-i-ZAG%C5%81OSUJ dzięki :hug: ja głosowałam na sheenaz i skorajle a ja na ścierkę oddam głos na znak protestu dodania do konkursu:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.07.2013 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 ścierka Julcia dziękuję Reni napisz komentarz pod głosowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 31.07.2013 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 :rotfl:Reni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.07.2013 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 ale poważnie to ręcznik wygląda jakby nim ktoś podłogę po fugowaniu umył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 31.07.2013 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Venus "mało" to pojęcie względne Jak patrzę na piekne domy na forum zastanawiam się nad pewnymi rzeczami ech ale jest tez druga strona medalu, o której się nie mówi, abym ja mogła kupić przykładowy kibel za 2500 klocka to prawie wszystko wykończyłam sama, gładzie, podłogi, malowanie, drzwi, styropian na elewacji , taras, podwieszane sufity, wełnę na poddaszu, co mogłam to jebałam z mężem, czyli zaoszczędziłam na robociźnie majątek a znam takich moich klientów którym facet przychodzi posilikonować ściany, stąd ta różnica jest, ale też są ludzie którzy zarabiają krocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 31.07.2013 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Reni jak znasz się na rzeczy to wytłumacz mi dlaczego na misach wc jest taka różnica w cenie o co cho... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 31.07.2013 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 london a na których dokładnie, ja sie w zyciu nauczyłam co tanie to kurna drogie, i nikt mi nie powie , ze jest inaczej ale przykład, jak włożysz rękę do mojego kibla duravit vero to błyszczącą ceramikę ma w środku wszędzie a te tanie tylko tam gdzie widać z góry, tak mi powiedziano w sklepie, samodzielnie nie sprawdzałam, ja widzę różnicę w jakości na wszystkim co kupuję i nie kupię gówna bo wolę poczekać i odłozyć, przykład moich talerzy, czekałam 10 lat marka robi swoje, ale marka też ma zazwyczaj jakość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcia1979 31.07.2013 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 ale jest tez druga strona medalu, o której się nie mówi, abym ja mogła kupić przykładowy kibel za 2500 klocka to prawie wszystko wykończyłam sama, gładzie, podłogi, malowanie, drzwi, styropian na elewacji , taras, podwieszane sufity, wełnę na poddaszu, co mogłam to jebałam z mężem, czyli zaoszczędziłam na robociźnie majątek a znam takich moich klientów którym facet przychodzi posilikonować ściany, stąd ta różnica jest, ale też są ludzie którzy zarabiają krocie. Reni ale mąż albo Ty musicie się na tym znać/potrafić/miec smykałkę do takich rzeczy. Ja przykładowego faceta do malowania ścian zamawiałam bo ani ja ani mąż nie malowaliśmy nigdy, więc stwierdziliśmy, że po co my się będziemy męczyć i próbować sił jak przyjdzie sąsiad, który robi to i owo i raz dwa trzy nam wszystko wymaluje, a z pieniędzmi musimy się liczyć. Nie dziwię się ludziom, którzy mają pieniądze i wzywają fachowca do byle pierdoły - ja też tak robię/bym robiła bo zarówno jak jak i mąż nie znamy się na takich rzeczach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 31.07.2013 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Czyli te z gorszą cermiką mogą się odbarwić,odprysąc tak... ja zawsze patrzyłam na kształt:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts