Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziewczyny jeżeli podoba wam się moja górna łazienka to proszę o głos :)

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?217606-Najp%C4%99kniejsze-%C5%82azienki-na-Forum-modele-2013-Zobacz-i-ZAG%C5%81OSUJ

dzięki :hug: :hug:

ja głosowałam na sheenaz i skorajle :yes:

a ja na ścierkę oddam głos na znak protestu dodania do konkursu:eek:

Venus "mało" to pojęcie względne :yes:

Jak patrzę na piekne domy na forum zastanawiam się nad pewnymi rzeczami :yes: ech :(

ale jest tez druga strona medalu, o której się nie mówi, abym ja mogła kupić przykładowy kibel za 2500 klocka to prawie wszystko wykończyłam sama, gładzie, podłogi, malowanie, drzwi, styropian na elewacji , taras, podwieszane sufity, wełnę na poddaszu, co mogłam to jebałam z mężem, czyli zaoszczędziłam na robociźnie majątek a znam takich moich klientów którym facet przychodzi posilikonować ściany, stąd ta różnica jest, ale też są ludzie którzy zarabiają krocie.

london a na których dokładnie, ja sie w zyciu nauczyłam co tanie to kurna drogie, i nikt mi nie powie , ze jest inaczej

ale przykład, jak włożysz rękę do mojego kibla duravit vero to błyszczącą ceramikę ma w środku wszędzie a te tanie tylko tam gdzie widać z góry, tak mi powiedziano w sklepie, samodzielnie nie sprawdzałam, ja widzę różnicę w jakości na wszystkim co kupuję i nie kupię gówna bo wolę poczekać i odłozyć, przykład moich talerzy, czekałam 10 lat

marka robi swoje, ale marka też ma zazwyczaj jakość

ale jest tez druga strona medalu, o której się nie mówi, abym ja mogła kupić przykładowy kibel za 2500 klocka to prawie wszystko wykończyłam sama, gładzie, podłogi, malowanie, drzwi, styropian na elewacji , taras, podwieszane sufity, wełnę na poddaszu, co mogłam to jebałam z mężem, czyli zaoszczędziłam na robociźnie majątek a znam takich moich klientów którym facet przychodzi posilikonować ściany, stąd ta różnica jest, ale też są ludzie którzy zarabiają krocie.

Reni ale mąż albo Ty musicie się na tym znać/potrafić/miec smykałkę do takich rzeczy.

Ja przykładowego faceta do malowania ścian zamawiałam bo ani ja ani mąż nie malowaliśmy nigdy, więc stwierdziliśmy, że po co my się będziemy męczyć i próbować sił jak przyjdzie sąsiad, który robi to i owo i raz dwa trzy nam wszystko wymaluje, a z pieniędzmi musimy się liczyć. Nie dziwię się ludziom, którzy mają pieniądze i wzywają fachowca do byle pierdoły - ja też tak robię/bym robiła bo zarówno jak jak i mąż nie znamy się na takich rzeczach.