Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

london a na których dokładnie, ja sie w zyciu nauczyłam co tanie to kurna drogie, i nikt mi nie powie , ze jest inaczej

ale przykład, jak włożysz rękę do mojego kibla duravit vero to błyszczącą ceramikę ma w środku wszędzie a te tanie tylko tam gdzie widać z góry, tak mi powiedziano w sklepie, samodzielnie nie sprawdzałam, ja widzę różnicę w jakości na wszystkim co kupuję i nie kupię gówna bo wolę poczekać i odłozyć, przykład moich talerzy, czekałam 10 lat

marka robi swoje, ale marka też ma zazwyczaj jakość

Podpisuję się pod tym obiema rękoma :yes:.

Ja nie mam drogiej ceramiki łazienkowej i to widać :sick: :lol2:.

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Reni ale mąż albo Ty musicie się na tym znać/potrafić/miec smykałkę do takich rzeczy.

Ja przykładowego faceta do malowania ścian zamawiałam bo ani ja ani mąż nie malowaliśmy nigdy, więc stwierdziliśmy, że po co my się będziemy męczyć i próbować sił jak przyjdzie sąsiad, który robi to i owo i raz dwa trzy nam wszystko wymaluje, a z pieniędzmi musimy się liczyć. Nie dziwię się ludziom, którzy mają pieniądze i wzywają fachowca do byle pierdoły - ja też tak robię/bym robiła bo zarówno jak jak i mąż nie znamy się na takich rzeczach.

pewno , ze jakąś wiedzę trzeba posiadać ale chęci są najważniejsze, ja jestem robotna i mąż też, jak coś zrobię nie teges a mam takie rzeczy to przy remoncie poprawię , piszesz ze po co masz się meczyć, no ja się męczę, bo te kasę wydam na lepszy kibelek, miałam mieszkanie, teraz mam dom i malowałam juz chyba ze sto razy w życiu, nic trudnego ale pewno prawdziwy fachman mógłby powiedzieć, że mam do dupy wymalowane, rozumiesz?

a ja kupując myślałam że mam drogi kibelek 1200 zł + deska KOŁO QUATTRO i to samo bidet tylko 1400 misa+ deska i bateria :rolleyes: a dajcie spokój z tym syfem, odbarwia się. Deska dawno do wymiany bo wygląda jakby ją ktoś osikał i na rok zostawił od spodu brrr :sick: właśnie muszę zamówić :yes:

Roca Hall mam na dole, jest dedykowany do małych łazienek (krótszy kibelek) za chyba 700 zł i jest MEGA! :yes:

My mamy kredyt i debet i też fachowców prawie do wszystkiego. Nie mamy czasu :( Mąż musi jeszcze poprawić panele przed montażem drzwi i założę się że ostatecznie wezwiemy fachowca bo ja się na tym nie znam, a on pewnie nie będzie mieć czasu.

Zacieki są. Na umywalkach kamień widać. Na kibelkach wygląda jak rdza. A nie brałam też super tanich, bo to Roca (średnia półka).

Teraz brałabym Duravit albo Villeroy'a.

O qrka .... nie dobrze ale może też środki mają coś do siebie czyszczące,bo ja mam u rodziców zwykły kibelek koło i nic się nie dzieje :rolleyes:

London Koło strasznie zdziadziało :yes: :( nawet glazurnik nam mówił

Tańsza ceramika np w Leroy Merlin to masakra, fale dunaju a nie linia prosta. W łazience dolnej płaciliśmy za maleńką umywalkę chyba 450 albo 550 zł - wiem że dla mnie to była straszna cena a jestem mega zadowolona, porządna konglomeratowa umywalka dedykowana do hoteli :yes: