Ilona Agata 31.07.2013 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 london a na których dokładnie, ja sie w zyciu nauczyłam co tanie to kurna drogie, i nikt mi nie powie , ze jest inaczej ale przykład, jak włożysz rękę do mojego kibla duravit vero to błyszczącą ceramikę ma w środku wszędzie a te tanie tylko tam gdzie widać z góry, tak mi powiedziano w sklepie, samodzielnie nie sprawdzałam, ja widzę różnicę w jakości na wszystkim co kupuję i nie kupię gówna bo wolę poczekać i odłozyć, przykład moich talerzy, czekałam 10 lat marka robi swoje, ale marka też ma zazwyczaj jakość Podpisuję się pod tym obiema rękoma . Ja nie mam drogiej ceramiki łazienkowej i to widać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 31.07.2013 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 No ale co się dzieje Ilonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 31.07.2013 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Reni ale mąż albo Ty musicie się na tym znać/potrafić/miec smykałkę do takich rzeczy. Ja przykładowego faceta do malowania ścian zamawiałam bo ani ja ani mąż nie malowaliśmy nigdy, więc stwierdziliśmy, że po co my się będziemy męczyć i próbować sił jak przyjdzie sąsiad, który robi to i owo i raz dwa trzy nam wszystko wymaluje, a z pieniędzmi musimy się liczyć. Nie dziwię się ludziom, którzy mają pieniądze i wzywają fachowca do byle pierdoły - ja też tak robię/bym robiła bo zarówno jak jak i mąż nie znamy się na takich rzeczach. pewno , ze jakąś wiedzę trzeba posiadać ale chęci są najważniejsze, ja jestem robotna i mąż też, jak coś zrobię nie teges a mam takie rzeczy to przy remoncie poprawię , piszesz ze po co masz się meczyć, no ja się męczę, bo te kasę wydam na lepszy kibelek, miałam mieszkanie, teraz mam dom i malowałam juz chyba ze sto razy w życiu, nic trudnego ale pewno prawdziwy fachman mógłby powiedzieć, że mam do dupy wymalowane, rozumiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 31.07.2013 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Zacieki są. Na umywalkach kamień widać. Na kibelkach wygląda jak rdza. A nie brałam też super tanich, bo to Roca (średnia półka).Teraz brałabym Duravit albo Villeroy'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 31.07.2013 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Reni my też robimy wszysto sami,miałam firmę do dachu i tynków i wylewki reszte własnymi łapkami:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.07.2013 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 a ja kupując myślałam że mam drogi kibelek 1200 zł + deska KOŁO QUATTRO i to samo bidet tylko 1400 misa+ deska i bateria a dajcie spokój z tym syfem, odbarwia się. Deska dawno do wymiany bo wygląda jakby ją ktoś osikał i na rok zostawił od spodu brrr właśnie muszę zamówić Roca Hall mam na dole, jest dedykowany do małych łazienek (krótszy kibelek) za chyba 700 zł i jest MEGA! My mamy kredyt i debet i też fachowców prawie do wszystkiego. Nie mamy czasu Mąż musi jeszcze poprawić panele przed montażem drzwi i założę się że ostatecznie wezwiemy fachowca bo ja się na tym nie znam, a on pewnie nie będzie mieć czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 31.07.2013 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 acha myślę , ze każdy potrafi, ostatnio mąż męża siostry , adwokat który nigdy niczego nie robił sam, położył parkiet na podeście:jawdrop::jawdrop::jawdrop: byłam mega w szku, czyli da się , wyklucza się tylko facetów z lewymi rękoma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 31.07.2013 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Zacieki są. Na umywalkach kamień widać. Na kibelkach wygląda jak rdza. A nie brałam też super tanich, bo to Roca (średnia półka). Teraz brałabym Duravit albo Villeroy'a. O qrka .... nie dobrze ale może też środki mają coś do siebie czyszczące,bo ja mam u rodziców zwykły kibelek koło i nic się nie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.07.2013 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 London Koło strasznie zdziadziało nawet glazurnik nam mówił Tańsza ceramika np w Leroy Merlin to masakra, fale dunaju a nie linia prosta. W łazience dolnej płaciliśmy za maleńką umywalkę chyba 450 albo 550 zł - wiem że dla mnie to była straszna cena a jestem mega zadowolona, porządna konglomeratowa umywalka dedykowana do hoteli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 31.07.2013 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Reni my też robimy wszysto sami,miałam firmę do dachu i tynków i wylewki reszte własnymi łapkami:rolleyes: ale nie masz kredytu, ja tez bym postawiła dom bez kredytu ale w niższym standardzie, wolałam kredyt i to co mi się podoba niż to co mogłabym mieć za swoje nie bankowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.07.2013 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 a my bez kredytu nie mielibyśmy domu więc wolę dług i się cieszyć niż gnieździć się na 38,5 m2 wynajmowanego mieszkania w centrum Wwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 31.07.2013 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 ale nie masz kredytu, ja tez bym postawiła dom bez kredytu ale w niższym standardzie, wolałam kredyt i to co mi się podoba niż to co mogłabym mieć za swoje nie bankowe Kochana u mnie standard podstawowy...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 31.07.2013 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 a my bez kredytu nie mielibyśmy domu więc wolę dług i się cieszyć niż gnieździć się na 38,5 m2 wynajmowanego mieszkania w centrum Wwy wierz mi , ze wynajmowanie nie było by tańsze niż twoja rata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.07.2013 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Jakie płytki ma Gumisia w czarnej łazience ? Porcelanosa?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.07.2013 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Reni było o jakieś1200 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 31.07.2013 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 nie wiem, wiem , że piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 31.07.2013 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Tak z ciekawości spytam jak długo się stawialiście??? Ile minęło od wbicia łopaty do wprowadzenia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 31.07.2013 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Reni było o jakieś1200 zł. tak? mogę wiedzieć jaką masz ratę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 31.07.2013 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Tak z ciekawości spytam jak długo się stawialiście??? Ile minęło od wbicia łopaty do wprowadzenia??? 1 rok i 4 miesiace, za gotówkę najniższy standart i 6 lat moze , bo w sumie nie mam pojęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 31.07.2013 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 (edytowane) Ja 6lat i jeszcze nie mieszkam co do standardu to nie będę obiektywna..... dla mnie starczy:) Edytowane 31 Lipca 2013 przez london23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts