yokasta 31.07.2013 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Podpisuję się pod tym obiema rękoma . Ja nie mam drogiej ceramiki łazienkowej i to widać . Oho, w mojej gornej łazience to samo - umywalka i wucecik bo na wanne nie narzekam. Ale na dole mam umywalke z ikei, ktora ciagle blyszczy nawet bez uzycia chemii jest boska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 31.07.2013 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Reni teraz też przewalasz bo sie prawie dorobiłam, nie no prawda taka , ze zawsze przewalałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 31.07.2013 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Venus młoda jesteś jeszcze będziesz wydawac te tysiaki:yes: ,mając już dom pięknie urządzony, a inni w Twoim wieku balują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.07.2013 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 ostatnio spotkałam się ze znajomymi z liceum i rozmowa toczyła się o tym że muszą iść się zarejestrować jako bezrobotni, rozmawialiśmy o kotach no i ja mówię że mam brytyle a jeden kolega z rodowodem?! tak, dwa?! tak O KUR**....a to był najlepszy uczeń w klasie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 31.07.2013 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 venus ale ja tylko kupuję na wyprzed., zwłaszcza że mam 4 osoby do ubrania , no inaczej to nie da, chyba że milioner wydaje kiedy chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 31.07.2013 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 ostatnio spotkałam się ze znajomymi z liceum i rozmowa toczyła się o tym że muszą iść się zarejestrować jako bezrobotni, rozmawialiśmy o kotach no i ja mówię że mam brytyle a jeden kolega z rodowodem?! tak, dwa?! tak O KUR**....a to był najlepszy uczeń w klasie... No widzisz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 31.07.2013 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Ja też zaczęłam pracować po maturze ale krótko miałam wolności bo w wielu 21 lat chyba się przeprowadziłam do mojego m, na swoje oddzielnie mieszkanie i obowiązki się zaczęły.... Też już mam dosyć tej budowy bo cały czas trzeba się szczypać ja sobie już w ogóle nic nie kupuję jedynie dziecku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.07.2013 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 o nie, a ja czasem muszę pójść i kupić coś dla mnie drogiego np koszulę za 250 zł i to prawie zawsze wtedy kiedy nie mam zaskórniaków...ale tego mojego zdrowie psychiczne potrzebuje żeby raz na jakiś czas pójść, kupić z nowej kolekcji i trudno najwyżej chleb z wodą przez cały miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 31.07.2013 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 ostatnio spotkałam się ze znajomymi z liceum i rozmowa toczyła się o tym że muszą iść się zarejestrować jako bezrobotni, rozmawialiśmy o kotach no i ja mówię że mam brytyle a jeden kolega z rodowodem?! tak, dwa?! tak O KUR**....a to był najlepszy uczeń w klasie... bo oceny w szkole to tyćka sukcesu, liczy chęć do pracy i życia i to czy się jest rozgarniętym i zaradnym czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.07.2013 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Nesska ja mam tak samo...idę po coś dla siebie, kupuje koszulę w tchibo za 30 zł (nie chodzi o cenę tylko że wiecie jakość taka se) a patelnie za 300 stówy no bo to patelnie do mojej ukochanej kuchni przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 31.07.2013 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 ja spadam do domu:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 31.07.2013 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Nesska ja mam tak samo...idę po coś dla siebie, kupuje koszulę w tchibo za 30 zł (nie chodzi o cenę tylko że wiecie jakość taka se) a patelnie za 300 stówy no bo to patelnie do mojej ukochanej kuchni przecież a ja sobie ostatnio żałowam na perfum a kupiłam zapach do domu z zary za 79 zł, pieknie pachnie :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 31.07.2013 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Patelnie za 300zł to M mógłby sobie kupić, ja do kuchni wchodzę jak muszę kuchnie to ewidentnie nie moje miejsce Ja teraz jak chodzę do galerii to nawet nie wchodzę na dział damski tylko od razu walę na dziecięcy I wcale nie am potrzeby kupowania czegoś dla siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.07.2013 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Ja też uciekam Nesska rozumiem, ja lubię dla siebie szmatki kupować ale najbardziej to lubię dla męża :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.07.2013 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 ja bym chciała Chanel Chance te klasyczne zielone, ale cena mąż mi obiecał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 31.07.2013 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 31.07.2013 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 A ja bym chciała mademoiselle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 31.07.2013 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 (edytowane) U nas od wbicia pierwszej łopaty do zamieszkania 3 lata,bez kredytu .Potrzeba nam jeszcze jakiś rok,półtora ,żeby skończyć wszystko ,włącznie z podwórkiem (czyli zajmie nam to w sumie 5 lat ).Standard jaki jest ,każdy widzi ,według mnie wysoki .No ,ale to wszystko dzięki emigracji -także -coś za coś .Gdybym była w Polsce na 99% zdecydowalibyśmy się na kredyt Edytowane 31 Lipca 2013 przez Ola.U Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 31.07.2013 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 duśka zaś byłaś na plaży:mad::mad::mad: dziś nie. rano tylko jogging był w nadmorskim parku. w końcu trochę deszczu i chmurek u nas. no i cały dzień walczę z upc (próbowałyście się kiedyś dodzwonić na ich serwis telefoniczny - nosz kuźwa oszaleję...). tv brak, internetu brak (ciągnę z komórki, ale wszystko ładuje mi się taaaaak długoooooo). do tego elektrycy postanowili nie odbierać ode mnie telefonu. 3 dzień z rzędu... nosz oszaleję! wayfarer mam czarne a środek błękitny - ale one są raczej takie bardziej sportowe/na codzień/ na duże słońce bo dobrze zakrywają niż do sexy ubrań. A Aviatory są takie megaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sexi edit" na all bym nie kupiła....:/ wayfarery są super! i też czaję się na aviatorki. taaakie miałam piękne diory, ale zostawiłam w którejś przymierzalni i ktoś je przytulił nim sie wróciłam niestety chyba w pierwszej kolejności kupię sobie nowe oprawki do korekcyjnych - tu jestem małym faszystą, bo mam ich w sumie z 7 i noszę na zmianę. traktuję jak biżuterię ale czas dołożyć kolejną ćwiarteczkę, coś mi się zdaje... Magda wszystkiego najlepszego! Toż Ty najlepszy rocznik jesteś zgadzam się w całej rozciągłości acha myślę , ze każdy potrafi, ostatnio mąż męża siostry , adwokat który nigdy niczego nie robił sam, położył parkiet na podeście:jawdrop::jawdrop::jawdrop: byłam mega w szku, czyli da się , wyklucza się tylko facetów z lewymi rękoma adwokaci to najlepiej umieją dzwonić do fachowców, wierzcie mi (jeden klient wymalował mieszkanie, drugi układał kafle, trzeci naprawia samochody, czwarty - profesjonalne mycie okien hihihi) ja bym chciała Chanel Chance te klasyczne zielone, ale cena mąż mi obiecał A ja bym chciała mademoiselle stary przywiózł mi ostatnio noir. piękne są, polecam bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 31.07.2013 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 A i zapomniałam Magda -Wszystkiego najlepszego :hug: Prawie rówieśniczkami jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts