Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

Podpisuję się pod tym obiema rękoma :yes:.

Ja nie mam drogiej ceramiki łazienkowej i to widać :sick: :lol2:.

Oho, w mojej gornej łazience to samo - umywalka i wucecik bo na wanne nie narzekam. Ale na dole mam umywalke z ikei, ktora ciagle blyszczy nawet bez uzycia chemii :o jest boska.

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja też zaczęłam pracować po maturze ale krótko miałam wolności bo w wielu 21 lat chyba się przeprowadziłam do mojego m, na swoje oddzielnie mieszkanie i obowiązki się zaczęły....

Też już mam dosyć tej budowy bo cały czas trzeba się szczypać ja sobie już w ogóle nic nie kupuję jedynie dziecku. :bash:

o nie, a ja czasem muszę pójść i kupić coś dla mnie drogiego np koszulę za 250 zł i to prawie zawsze wtedy kiedy nie mam zaskórniaków...ale tego mojego zdrowie psychiczne potrzebuje żeby raz na jakiś czas pójść, kupić z nowej kolekcji i trudno najwyżej chleb z wodą przez cały miesiąc ;)

ostatnio spotkałam się ze znajomymi z liceum :rolleyes: i rozmowa toczyła się o tym że muszą iść się zarejestrować jako bezrobotni, rozmawialiśmy o kotach no i ja mówię że mam brytyle a jeden kolega z rodowodem?! tak, dwa?! tak O KUR**....a to był najlepszy uczeń w klasie...

bo oceny w szkole to tyćka sukcesu, liczy chęć do pracy i życia i to czy się jest rozgarniętym i zaradnym czy nie

Nesska ja mam tak samo...idę po coś dla siebie, kupuje koszulę w tchibo za 30 zł (nie chodzi o cenę tylko że wiecie jakość taka se) a patelnie za 300 stówy :rolleyes: no bo to patelnie do mojej ukochanej kuchni przecież :D

a ja sobie ostatnio żałowam na perfum a kupiłam zapach do domu z zary za 79 zł, pieknie pachnie :D:D:D

U nas od wbicia pierwszej łopaty do zamieszkania 3 lata,bez kredytu :wiggle:.Potrzeba nam jeszcze jakiś rok,półtora ,żeby skończyć wszystko ,włącznie z podwórkiem :yes:(czyli zajmie nam to w sumie 5 lat ).Standard jaki jest ,każdy widzi ,według mnie wysoki ;).No ,ale to wszystko dzięki emigracji ;)-także -coś za coś :yes:.Gdybym była w Polsce na 99% zdecydowalibyśmy się na kredyt :yes: Edytowane przez Ola.U

duśka zaś byłaś na plaży:mad::mad::mad::mad::mad:

dziś nie. rano tylko jogging był w nadmorskim parku. w końcu trochę deszczu i chmurek u nas.

no i cały dzień walczę z upc (próbowałyście się kiedyś dodzwonić na ich serwis telefoniczny - nosz kuźwa oszaleję...). tv brak, internetu brak (ciągnę z komórki, ale wszystko ładuje mi się taaaaak długoooooo).

do tego elektrycy postanowili nie odbierać ode mnie telefonu. 3 dzień z rzędu... nosz oszaleję! :sick:

wayfarer mam czarne a środek błękitny - ale one są raczej takie bardziej sportowe/na codzień/ na duże słońce bo dobrze zakrywają niż do sexy ubrań.

A Aviatory są takie megaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sexi :D

edit" na all bym nie kupiła....:/

wayfarery są super! i też czaję się na aviatorki. taaakie miałam piękne diory, ale zostawiłam w którejś przymierzalni i ktoś je przytulił nim sie wróciłam :( niestety chyba w pierwszej kolejności kupię sobie nowe oprawki do korekcyjnych - tu jestem małym faszystą, bo mam ich w sumie z 7 i noszę na zmianę. traktuję jak biżuterię :) ale czas dołożyć kolejną ćwiarteczkę, coś mi się zdaje...

Magda wszystkiego najlepszego! Toż Ty najlepszy rocznik jesteś :D

zgadzam się w całej rozciągłości :D

acha myślę , ze każdy potrafi, ostatnio mąż męża siostry , adwokat który nigdy niczego nie robił sam, położył parkiet na podeście:jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop: byłam mega w szku, czyli da się , wyklucza się tylko facetów z lewymi rękoma

adwokaci to najlepiej umieją dzwonić do fachowców, wierzcie mi (jeden klient wymalował mieszkanie, drugi układał kafle, trzeci naprawia samochody, czwarty - profesjonalne mycie okien hihihi)

ja bym chciała Chanel Chance te klasyczne zielone, ale cena :sick: mąż mi obiecał :rolleyes:

A ja bym chciała mademoiselle :D

stary przywiózł mi ostatnio noir. piękne są, polecam bardzo.