fajna kobieta 31.07.2013 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 venus_m oddałam głos na lazieneczke! W ogole cały domek baaaaardzo mi sie podoba.Masz gust ,domek urządzony ze smakiem wszystko dopracowane w szczegółach.No i te kotki....Tez mam dwa brytyjczyki.Pozdrawiam i pozwolę sobie zaglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 31.07.2013 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 (edytowane) Magda wszystkiego najlepszego! Toż Ty najlepszy rocznik jesteś Okulary są mega ale 400zł to na pewno bym nie dała Nesska - najlepszy bez dwóch zdań okulary dużo ale o ile kto nie zniszczy mi albo nie zgubię będą na lata wiem , ze lubię ale czy mnie stać to nie wiem:lol2::lol2::lol2:, dom na kredyt, mój M zawsze mi mówi , że wydaję więcej niż zrabaiam, ale on nie wie zaś ile zarabiam:lol2::lol2: dlatego mój nie wie ile zarabiam - a z tego co wiem to myśli, że 1/2 czyli london masz odpowiedź, ja dom na kredyt to wyposażenie z zarobionych:) u nas identycznie.... niestety albo stety ale poważnie to ręcznik wygląda jakby nim ktoś podłogę po fugowaniu umył WREDOTA ale jest tez druga strona medalu, o której się nie mówi, abym ja mogła kupić przykładowy kibel za 2500 klocka to prawie wszystko wykończyłam sama, gładzie, podłogi, malowanie, drzwi, styropian na elewacji , taras, podwieszane sufity, wełnę na poddaszu, co mogłam to jebałam z mężem, czyli zaoszczędziłam na robociźnie majątek a znam takich moich klientów którym facet przychodzi posilikonować ściany, stąd ta różnica jest, ale też są ludzie którzy zarabiają krocie. u nas tak samo... prawie identycznie, tż siedział na dupie pracował do 15 i zapierdzielał... ja z brzuchem bo akurat w ciąży byłam szlifowałam podbitkę i inne tego typu, później młody w wózku a ja malowanie i inne sprawy pewno , ze jakąś wiedzę trzeba posiadać ale chęci są najważniejsze, ja jestem robotna i mąż też, jak coś zrobię nie teges a mam takie rzeczy to przy remoncie poprawię , piszesz ze po co masz się meczyć, no ja się męczę, bo te kasę wydam na lepszy kibelek, miałam mieszkanie, teraz mam dom i malowałam juz chyba ze sto razy w życiu, nic trudnego ale pewno prawdziwy fachman mógłby powiedzieć, że mam do dupy wymalowane, rozumiesz? znów jak u nas - Ty nie jesteś z mojej rodziny :lol2: acha myślę , ze każdy potrafi, ostatnio mąż męża siostry , adwokat który nigdy niczego nie robił sam, położył parkiet na podeście:jawdrop::jawdrop::jawdrop: byłam mega w szku, czyli da się , wyklucza się tylko facetów z lewymi rękoma u nas w pracy a pracuję w dużym dziale prawnym same tego typy "Szychy" i nawet im się w głowie nie mieści co się w domu robi.... oni po pracy idą do kina albo teatru - ja grabić trawę a my bez kredytu nie mielibyśmy domu więc wolę dług i się cieszyć niż gnieździć się na 38,5 m2 wynajmowanego mieszkania w centrum Wwy a ja musiałabym mieszkać na pietrze teściowa na parterze okropieństwo - to jak horror Tak z ciekawości spytam jak długo się stawialiście??? Ile minęło od wbicia łopaty do wprowadzenia??? ja zaczęlam w lipcu 2010 - a przeprowadzka lipiec 2012 - równe 2 lata:) przy czym na zew ogrodu nie ma, elewacji - w środku dodatki i jakieś przeróbki Przynajmniej jak patrzę na krzesła w jadalni za które zapłaciliśmy ponad 3 k to mi lepiej, bo moja mama teraz kupowała victorię x 6 i zapłaciła 1300 zł ooo qrkka PROSZĘ CIĘ szanowna Venusowa dawaj mi namiary na 6 za 1300 zł! będę wdzięczna i miła:P wayfarery są super! i też czaję się na aviatorki. taaakie miałam piękne diory, ale zostawiłam w którejś przymierzalni i ktoś je przytulił nim sie wróciłam niestety chyba w pierwszej kolejności kupię sobie nowe oprawki do korekcyjnych - tu jestem małym faszystą, bo mam ich w sumie z 7 i noszę na zmianę. traktuję jak biżuterię ale czas dołożyć kolejną ćwiarteczkę, coś mi się zdaje... zgadzam się w całej rozciągłości . dziękuję - a jakie masz ulubione oprawki korekcyjne? bo u mnie na codzień soczewki - ale ostatnio kuszą mnie jakieś oprawki bo powoli wkurza mnie codzienne zakładanie, mruganie, pilnowanie. kupowanie itd A i zapomniałam Magda -Wszystkiego najlepszego :hug: Prawie rówieśniczkami jesteśmy dziękuję Ola Edytowane 1 Sierpnia 2013 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 31.07.2013 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Magda czy Ty zamierzasz być na zlocie? O ile w ogóle to aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 31.07.2013 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 fajnie się Was czyta :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.07.2013 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Hej cisnę z pamięci więc nie gniewajcie się jak kogoś pominę Duśka ale które Noir polecasz? Fajna kobieto dziękuję bardzo :hug: pochwal się kiciolkami, bo ja puchate dupki uwielbiam Ajwi czekam aż zamieszkacie, bo będziecie od nas mieć rzut beretem Magda no jak to gdzie no na allegro, sztuka 210 zł mąż mi wyrzut zrobił że taka okazja nam przeszła koło nosa a przecież krzesła dwa lata mamy i nie są tylko ozdobą Jaki zlot kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 31.07.2013 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Venus no ten o którym kiedyś była mowa na fb...już nieaktualne???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 31.07.2013 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Hej Ju pi ja joooo... jutro jadę do IKEA...:yes: przekonałam chłopa,jego ato jednak DUŻO większe no i zklimą ale się obkupię nie wiem od czego zacząc liste........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 31.07.2013 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Venus no ten o którym kiedyś była mowa na fb...już nieaktualne???? ja nic nie wiem - na fb to mam tylko Szefową Venus - a nie znajdziesz gdzieś linka do tego sprzedawcy co kupowała Twoja mama? chyba odpuszczę sypialnię z powodu krzeseł haha:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.07.2013 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Magda mama kupowała na brata koncie ale zaraz znajdę tylko Ty chcesz ghosty? do skandynawii to ja bardziej eamsy widzę i są bardzo wygodne Nesska nie wiem co ze zlotem, ja się organizacji nie podejmuję London a co kupujesz? pamiętaj żelazna zasada, idź powoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.07.2013 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Darling to ten sprzedawca http://allegro.pl/krzeslo-podobne-do-victoria-ghost-kolory-i3427083065.html wszystko eligancko. Jedna paczka chyba 60 zł w paczce 4 krzesła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.07.2013 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Paczcie co dziś zmajstrowałam, zagoniłam chłopa do Liroja 5 min i po robocie zdjęcie telefonem, wylegując się w fotelu z podnóżkiem z ciemnego miejsca. Poglądowo, kiedyś obfocę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 31.07.2013 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Na pewno białe pokrycie na ektropa -bankowo zasłonki vivianki i lill ,białe ramki na zdjęcia i na portret mojego synalka,który malowaliśmy w Sopocie,ojoj muszę to spisac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.07.2013 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 London to firanki Lil weź 2x więcej niż zakładasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 31.07.2013 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Ven za tą cenę wezmę hurtowo na wszystkie okna a co.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 31.07.2013 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 A u Ciebie w gościnnym i sypialni to one... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.07.2013 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 wariatka kwiata chwal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.07.2013 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Jes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 31.07.2013 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Venus kwiat pikny jak na wieś to bedzie żartuje oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 31.07.2013 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Venus - ja bym chciała trochę iść w taką stronę jak na tej focie z bloga http://casablogit.fi/media/cache/normal/blog_content_image/normal/51c1bd3289ac61e75d000005/P1014920.jpghttp://casablogit.fi/media/cache/normal/blog_content_image/normal/51b3323189ac613b78000000/IMG_0136.jpg http://casablogit.fi/media/cache/normal/blog_content_image/normal/51b3323389ac614278000000/IMG_0137.jpg ( w ogóle bardzo mi się te jej wnętrza podobają .http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/sivu/4?page=17 ..taki ideał prawie - sypialnia też ładna) + stół dębowy pod okna i parapety i podłogę drewnianą w salonie.tak trochę "wyglamurować" jadalnie - a ghosty jakoś od zawsze u mnie nr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 31.07.2013 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Tak tak miałam pochwalić :yes: pikny a dzisiaj kupiłam taką samą donice ale jaśniutką szarą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts