Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ja chyba też sobie zaraz naleję...

lej:lol2::lol2::lol2:wszystko będzie piekniejsze:lol2::lol2::lol2:zrobimy libacje u Venuski:lol2::lol2::lol2:

Venuska kochanie one były bardzo podobne do takich popularnych z philipsa ale te twoje były takie calkiem idealne-chce zamowic lampy:cry:

A DZIS MI ZEWNETRZNE NA TARASACH PODLACZYLI I AZ SE ZASWIECILAM CHOCIAZ NA ZEWNATRZ NIE SIEDZE:lol2:

Oj Gumiśka szalejesz :lol2: A co w ogóle u Ciebie???

p.s. Gdzie jest Tosia?????

Bosko normalnie bosko:lol2::lol2::lol2::lol2: a teraz to calkiem jeszcze niebiansko:lol2::lol2::lol2:

Powaznie wszystko ok:yes::yes::yes:-DZIEKUJE:hug:

TYLKO JAKOS OD CZASU KIEDY PRZESTALAM KARMIC-DWA TYGODNIE TEMU-NIE MAM Z KIM WINKA WYPIC:lol2::lol2::lol2:TO SAMA PIJE BO 3 LATA NIE PILAM:lol2::lol2::lol2:

Gumisia co tam u Ciebie, jak z pracą podjęłaś, a jak młody dajecie radę /wiesz o czym piszę?/

Praca od wrzesnia:yes:

Olinek-rewelacja-tata kladzie go spac wic mam labe ,chociaż dziś rano jak tata poszedł do pracy a on się obudzil chciał cyckachyba mu się przypomnialo:rolleyes:al generalnie spi calutkie noce i wchodzę teraz do jego pokoju a on spi w tym dorosłym lozku 100 na 200 cm i jakiś taki wielki mi się wydaje-już nie dzidziu:rolleyes:a 20 miesięcy ma;)

a u Ciebie?:)

Edytowane przez GUMISIOWA

Bosko normalnie bosko:lol2::lol2::lol2::lol2: a teraz to calkiem jeszcze niebiansko:lol2::lol2::lol2:

Powaznie wszystko ok:yes::yes::yes:-DZIEKUJE:hug:

TYLKO JAKOS OD CZASU KIEDY PRZESTALAM KARMIC-DWA TYGODNIE TEMU-NIE MAM Z KIM WINKA WYPIC:lol2::lol2::lol2:TO SAMA PIJE BO 3 LATA NIE PILAM:lol2::lol2::lol2:

Gumisia jak sama to z nami se wypij, my dotrzymamy kroku.... no ja myślę:eek:;)