GUMISIOWA 31.07.2013 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Dobra ja sobie lampeczkę polałam Wypiją ją i na bank usnę. Nie będzie ani prasowania ani pazurków daj spokoj-jak masz ogolone nogi wystarczy:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 31.07.2013 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Gumisia ulżyło mi- nogi depilowane wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 31.07.2013 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 (edytowane) Gumisia ulżyło mi- nogi depilowane wczoraj no to pij:rotfl:-lej ile wlezie:rotfl: ale numer-wlasnie mi przypomnialas ze 2 lata temu depilator kupiłam a ja nadal gole:jawdrop:-no cala ja:) nesska czy to ty mnie kiedyś pytalas czy moje łazienki były zamieszczane na fm? Edytowane 31 Lipca 2013 przez GUMISIOWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 31.07.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Gumisiu fajnie, że z pracą wypaliło:wiggle: Co do Olinka to takie dzieci dłużej karmione to póżniej jak by rozumiały, że koniec i już, moją Anię też jak już ją faktycznie odstawiłam, to b. ładnie to rozumiała, ale długo miała taki nawyk że sobie tylko dotknie, naprawdę ona taki sentyment miała, później to minie:rolleyes: U mnie nic ciekawego, praca, zero urlopu i już wysiadam, właśnie będziemy szukać jakiegoś last minute, ale kiepsko to widzę, my wczasy to mieliśmy zaklepane zawsze w styczniu, ale w tym roku jest jak jest i zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 31.07.2013 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 U nas to samo-zawsze w styczniu placilismy zaliczke za pierwsza osobe ale w tym roku za dużo się dzieje i chyba zrezygnujemy...Jeśli bym leciała to koncem września tylko w związku z praca to tez odpada:(LIPA- W PRZYSZLYM ROKU JADE W MAJU ALBO WRZESIEN:D-mam swoje ukochane miejsce i wiem ze te miesiace sa najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 31.07.2013 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Gumisia nie pamiętam jedną łazienkę widzialam tą czarną a drugą chyba nie Ana gdzie się wybierasz na wczasy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 31.07.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 kiepsko pijecie bo z sensem gadacie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 31.07.2013 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Nesska no nie wiem czy w ogóle pojedziemy, ale będę szukać okazji, domki pozajmowane bo sierpień jest full, last minute nam zostało, ale sorry do Egiptu nie zamierzam lecieć, ja chcę jeszcze pożyć, no masakra jakaś, niby ludzie kaski nie mają a wszystko zajęte;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 31.07.2013 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Nesska no nie wiem czy w ogóle pojedziemy, ale będę szukać okazji, domki pozajmowane bo sierpień jest full, last minute nam zostało, ale sorry do Egiptu nie zamierzam lecieć, ja chcę jeszcze pożyć, no masakra jakaś, niby ludzie kaski nie mają a wszystko zajęte;) a ja dziś czytałam na necie ze ludzie z Wrocka do Egiptu nie wylecielei i pytam meza-kto jest taki desperado żeby do Egiptu w lipcu leciec?!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 31.07.2013 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Gumisiu lipiec lipcem, ale te zamieszki ja za Egipt podziękuję, byłam raz, zobaczyłam i wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 31.07.2013 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Gumisiu lipiec lipcem, ale te zamieszki ja za Egipt podziękuję, byłam raz, zobaczyłam i wystarczy Ja uwielbiam Korfu,Paleokastric-e http://www.flickriver.com/photos/marite2008/2821760479/ ale zaliczyłam w lipcu i dziekuej za te temperatury-maj i wrzesień-po prostu raj na ziemi-w maju zero ludzi,chlodniejsza woda,cytrynki na drzewach i ta zielen a we wrześniu dość cicho ale jeszcze wiele się dzieje ,woda bardzo ciepla ale zielen spalona slonkiem kilka miejsc w zyciu zaliczyliśmy ale miloscia palamy wlasnie do tego miejsca-moze dlatego ze dawno temu w podróż poslubna tam pojechaliśmy:)i koniec koncow teraz zawsze tam wracamy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 31.07.2013 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Gumisiu no my też tak lataliśmy jak Ania była mała w przedszkolu albo w klasach 1-3, ale w tym roku idzie do gimnazjum i raczej wrzesień odpada, my zawsze latamy we trójkę i innych wakacji sobie na razie nie wyobrażam:yes: Korfu powiadasz, zaraz sprawdzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 31.07.2013 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 O matko jakie śliczne, a do jakiego hotelu? masz jakiś konkretny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 31.07.2013 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 anakris-my tam zawsze latamy z czeskim biurem MARTED-w zaleznosci co maja i co jest dla nas finansowo dostepne:yes:Powiem szczerze ze polecieliśmy kiedyś tam z UKporownanie cenowe-z Pl ten sam hotel w którym byliśmy my -cena z uk - 1600 z PL 2800 zl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!bez wyzyzwinia,dlatego my zawsze z Ostarvy lecimi bo wlasciciel biura z granicy nas swoim meskiem odbiera i za to nie kasuje a do granicy mam 20 minut obwodnica:yes:-poznij prosto do Ostravy i na Korfu ale co roku maja rozne kwatery-ja tam POSH nie jestem i zazwyczaj male kwatery wybieram:yes:--jak mowie w zaleznosci na co kasa pozwaal:yes:ALE POLECAM SZCZERZE PIEKNE PLAZE ,CUDOWNA STOLICA-BOSKO:DA JEDZENIE I WINO-HEVEN:D:D:D:D:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 31.07.2013 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Jak ja uwielbiam wyspy greckie, serio a na Korfu nie byłam, ale to jest jakieś biuro z tych Czech, masz namiary? może być priv, pewnie w tym roku za późno, ale może kiedyś, ja wiem że my Polacy więcej jak Niemcy, Anglicy i inni płacim:bash:, tylko dlaczego jak nasze zarobki są tyle mniejsze? no trudno to wytłumaczyć, albo i nie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 31.07.2013 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 (edytowane) Nasza plaza;) marted.com ja wlasnie nie kapuje-raz w zyciu poleciałam z Pl na wczasy i to była totalna porazka-burdel na kolkach,rezydent zmeczony cieplem inic nie widział-czesi sa mega zorganizowani i za punkt honoru maj ze co ci obiecali to musisz dostać-zadnej sciemy,wszyscy usmiechnieci i zyczliwi iwypic z nimi można:) u nas za normalniejsze pieniądze-laska i chamstwo... Edytowane 31 Lipca 2013 przez GUMISIOWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 31.07.2013 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Gumisia to marted.com to biuro? sorry ale ja za Twoim przykładem co nieco łyknęłam i może nie do końca kumam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 31.07.2013 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 jest taki bar la grotta-absolutne cudeńko-schodzisz schodami wydrążonymi w skale -daleko w dol:Dpozniej na urwisku zrobiony jest bar -gdzie w nocy pdswietlone jest morze-drinki i muzyka BOSKIE zyc nieumierac:yes:-polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 31.07.2013 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 (edytowane) Gumisia to marted.com to biuro? sorry ale ja za Twoim przykładem co nieco łyknęłam i może nie do końca kumam to dobrze ze moim sladem idziesz:D http://www.marted.cz/ bardzo fajna kwatera w super miejscu http://www.marted.cz/recko/korfu/paleokastritsa/hotel-odysseus został im termin na koniec września 23-30 ze sniadaniami na zlotowki około 2100 od dosroslej osoby-przeloty,ubezpieczeniaz,zakwaterowania,aniadania:) Edytowane 31 Lipca 2013 przez GUMISIOWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 31.07.2013 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Gumi no staram się jutro wszystko oblukam, już pozapisywałam ale ta plaża piękna, fajnie by było .... ja byłam na Kos i Rodos i bardzo dobrze wspominam, ale to nie były najtańsze wczasy, a teraz już muszę na takie tańsze paczeć, no przynajmniej nie przepłacać, bo im człowiek starszy to więcej kombinuje, bo przecież przy domu inne wydatki, my ogród chcemy robić, Ty też chyba działasz, co? jak tam Ci idzie? Bedą jakieś fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts