Venus_m 10.12.2011 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Jutro, dziś nie mam siły Ale taca jest pikna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 10.12.2011 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 No to gratki:wiggle: Super jest co? Moja stoi obstawiona popierdółkami - napatrzeć się nie mogę Fajne będzie zestawienie Twoja (z nowoczesnymi dodatkami) vs Moja (z bardziej klasycznymi) - ciekawa jestem strasznie co tam ustawisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 10.12.2011 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Ojoj, chyba zzielenieję z zazdrości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.12.2011 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 (edytowane) Madzia u Ciebie to na pewno przemyślana kompozycja, a u mnie...hmn...no od początku chciałam na niej postawić oleje w kuchni oraz pieprzniczkę z solniczką i tak zrobiłam Przyznam, że taca jest piękna a cena 29 zł Wczoraj jedna była super taka stylizowana solniczka...eh ale pieprzniczki nie było ;/ zaraz zrobię zdjęcie i coś wrzucę, ale uprzedzam nasze obecne S & P to najtańszy badziew z LM Taca: http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_PC112132.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_PC112125.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_PC112124.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_PC112128.jpg Tak wiem, że taca potencjał ma większy ale ją kupiłam akurat z myślą o tych pierdo-potrzebnych rzeczach w kuchni - zawsze to lepsze niż tekturowa podkładka pod obiad Edytowane 11 Grudnia 2011 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.12.2011 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Taca super! Chciałabym taką... Zielenieję dalej A solniczka i pieprzniczka wyszlachetniały w takim towarzystwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.12.2011 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 właśnie też miałam takie wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 11.12.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 też mi się tak wydaje:lol2: I literki nad całą kompozycją... och i ach:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 11.12.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 A solniczka i pieprzniczka wyszlachetniały w takim towarzystwie To fakt:yes:, ale wystawka olei już nie teraz poluj może na ciekawą cukiernicę do tej tacki;) Nałogowcu tikejowski Hmm olei, czy olejów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.12.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Olejów, chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.12.2011 00:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Przyznaję się jestem Tikejowym nałogiem, jak słyszę że w weekend nie pojadę do Tikeja to pakuję się na pociąg od razu Oleje nie wyszlachetnieją niestety, ale przynajmniej to miejsce nie jest już tak szpetne jak było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 12.12.2011 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 (edytowane) Venus_m, jeśli chodzi o oleje, to rozumiem, że chcesz je mieć pod ręką. Może poszukasz jakichś ładnych butelek? Ja przelewam do takich zwykłych z Ikei (wiem, zboczenie jakieś ) i nawet w nich wyglądają ok. Mogę polecić firmę Asa Selection, widziałam kiedyś przepiękne, proste, białe, porcelanowe naczynia na olej z różnymi dozownikami (takimi, które tylko sączą i takimi, z których się leje obficie). Edytowane 12 Grudnia 2011 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.12.2011 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Ilonko pomyślę o tym, na razie o takim zakupie nie myślałam, ponieważ chciałabym coś podobnego znaleźć jak solniczki i pieprzniczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 12.12.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Rzeczywiście, ujednolicone pojemniki powinny wyglądać jeszcze lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 12.12.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Venusek, taca piekna:yes: Poluj na buteleczki na olej i oliwe. Bede jutro w tkju,moge cyknąc fotke,jesli bedzie cos ciekawego na salt&pepper na przyklad... jak ja Cie rozumiem z tym tkjem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 12.12.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Rzeczywiście, ujednolicone pojemniki powinny wyglądać jeszcze lepiej raczej nudno;) Ja takich komplecików nie lubię... lepiej kupić łądne młynki na s/p i pasujące, ale jednak inne butelki na oliwę... w tikeju jest tego pełno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.12.2011 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 eee...no właśnie miałam na myśli 2 zestawy stylistycznie pasujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.12.2011 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 (edytowane) Zapomniałam napisać, że tapeta reklamowana przyszła do nas już parę dni temu Podsumowując: - firmę Makstudio polecam, tapety są importowane a wszelkie zwroty lub reklamacje załatwiane w fachowy sposób - nie polecam tapety Decor Maison En VG złoto-brązowe pasy, rolki nowe fabrycznie mają niewykończony rant co prowadzi do powstawania białych zgrubień na łączeniach pasów - tapeta nadal podoba nam się najbardziej i jest dokładnie tym czego szukaliśmy - tapetę będziemy kłaść, a wszelkie białe paski zniwelujemy mazakiem ciemnobrązowym (łączenie wypada zawsze na brązowym pasie) - próba wczorajsza bardzo udana Edytowane 13 Grudnia 2011 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.12.2011 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 To kiedy zdjęcia tapety na ścianie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.12.2011 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Agalind w przyszłym tygodniu jak pan od tapet wróci z No. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.12.2011 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts