GUMISIOWA 31.07.2013 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 (edytowane) fotki ogrodu...jakies dwa lata nie:rolleyes:moj m wlasnie 24 tony nawierzchniowki zwiozl i stwierdził ze będzie trawe od nowa robil a ze kolega mu zimie za free zalatwil to ja zwiozl:o,mam kika hortyensj i jakiś krzakow ale się nie znam i ombinuje-staram się być dobrej myśli ze mi to jakos urosnie:rotfl:projekt altany nowoczesnej zrobiłam i może w przyszłym roku powstanie:) ale ja tez przyziemna jestem;) i jeśli chodzi o wczasy to miałam taka prace ze miałam kilka wyjazdow sluzbowych z UK mój pracodawca za mój apartament w Omanie nie powiem jakie pieniądze zapalcil:rolleyes:i generalnie nic tego nie przebije -i te przyziemne hotele i kwatery z POLSKICH biur podrozy za mega czasami nieprzyziemne ceny:rolleyes: wiec wydaje mi się ze po prostu nie warto przeplacac;)z Grecji to Thasoss zaliczyłam i kontynent i jeszcze mega mala wysepke na południu ale to tez z pracy:)korfu pale mega serdecznie polecam;) Edytowane 31 Lipca 2013 przez GUMISIOWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 31.07.2013 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Gumisiu na pewno, ja w to nie wątpię, bardzo Ci dziękuję za te namiary, ja to na pewno sprawdzę, co do ogrodu to widzę, że obie jesteśmy w polu ale ja to takim paro hektarowym, Ty już masz jakieś rozeznanie;) dlaczego nowa trawa? I kiedy macie zamiar siać, bo ja już głupia jestem kiedy ja mam siać, czy czekać do jesieni czy teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 31.07.2013 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Gumisiu na pewno, ja w to nie wątpię, bardzo Ci dziękuję za te namiary, ja to na pewno sprawdzę, co do ogrodu to widzę, że obie jesteśmy w polu ale ja to takim paro hektarowym, Ty już masz jakieś rozeznanie;) dlaczego nowa trawa? I kiedy macie zamiar siać, bo ja już głupia jestem kiedy ja mam siać, czy czekać do jesieni czy teraz? Mysmy chyba z 200 ciezarowek ziemi przywieźli bo na stoku w gorach mieszamy i ja chciałam widok ale chciałam tez mieć prosta dzialke co z racji lokalizacji to wykluczalo....No i na tej bylkjakiej zwiezionej ziemi posialiśmy trawe jest trochę nierówno i do tego dużo dziadostwa a nie trawy wiec jak się ziemia nam trafila to maz stwierdził ze na jesien wyrowna na "igłe" i zasieje trawe na nowo:rolleyes: Ja to się nic nie odzywam bo chce lampy do jadalni i kiedyś bym chciała sypialnie zacząć robic bo oprócz lozka tapicerowanego to nic nie mam.... No i mój ukochany dywan-czekam na niego i czekam...Wiec się nic o ziemie nie rzucam tylko czekam na swoja kolej:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 31.07.2013 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Doczekasz się... kiedyś, u nas też ciągle jakieś inne wydatki, kurcze niby fajnie nowy domek, ale tak w sumie to człowiek troszkę się uzależnił od tych zakupów domowych, ale z drugiej strony one bardzo cieszą, i co:o samo życie, ale lepiej że coś się robi niż siedzi na dupie i marudzi;), i tym optymistycznym stwierdzeniem chciałam się pożegnać, uciekam do wyrka, bo jutro oczy na zapałki, pa Gumisiu dobranoc, dzięki za miły wieczór:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 31.07.2013 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 ja wczoraj kiecke kupiłam i w domu zaczelam myslec ze mogłam jakiegoś krzaka kupic-JERUNIU... no ja wlasnie zglodnialam:lol2:wiec również bardzo dziekuje i do następnego winka mam nadzieje ze mnie Venuska nie przegoni za paplanie u niej w watku caluski dla Venuski:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 31.07.2013 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 TOSIA:wave:otwieraj wino i nie marudz:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 31.07.2013 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Oj Tosiu to coś wróży:D Gumisia o tei porze to Ty chyba nie będziesz jadła;) dobra dziewczynki uciekam, bo jutro będzie ciężko, śpijcie dobrze, dobranoc:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 31.07.2013 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Oj Tosiu to coś wróży:D Gumisia o tei porze to Ty chyba nie będziesz jadła;) dobra dziewczynki uciekam, bo jutro będzie ciężko, śpijcie dobrze, dobranoc:hug: jak nie?!!! mam w zamrażalce plan awaryjny-lasanie:D:D:D:D buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 31.07.2013 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 (edytowane) Nic nie wróży- NI MA CASU na głupoty:lol2: Gumisia ja soczek pomarańczowy Ozdrowiała już?? bosko normalnie bosko:lol2: zdrowiutka jestem jak ryba i wlasnie lasanie wrzuciłam do pieca;) tosia-hortenscja ogrodowa mi zmarniała czy to możliwe ze to palace slonko:o:o? co do kredytu-my nie mamy hipoteki ale nie lubie o tym trabic bo wydaje mi się to brakiem klasy...wiem jak ciężko musieliśmy tyrac na to co mamy a wiele jeszcze nie mamy ale zdaje sobie sprawę ile trzeba tyrac na hipotekę przez 25 lat-również gdybym wiedziała jak ciężko będę na ten dom pracować-pomimo ze bez kredytu-chyba bym się nie zdecydowala-budowa to nie bUŁKA a z masłem-bardzo dużo kasy,bardzo dużo emocji-roznych-CO JA WAM BEDE GADAC JAK WIECIE:) BYLE DO PRZODU:) Edytowane 31 Lipca 2013 przez GUMISIOWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 31.07.2013 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 ale jak zmarniała? co jej się dzieje? JAKAS TAKA PODESCHLA-TZN KWIATY A JEST ICH DUZO .....DUZO podlewam ale pomimo to serce mi peka:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 31.07.2013 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 kochana-musze uciekać bo glodna jestem-nie wiem czy to to wino czy jak:lol2: Będę pisać na priva a do tego mnie M wzywa:rolleyes: USCISKI WIELKIE DLA FORUMOWEJ OGRODNICZKI:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 31.07.2013 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 MOJA JEST W PENYM SLONKU-MEGA CIEMNY ROZ -TAKA FUKSJA-ALE JA NIE CHCE JEJ PRZESADAC BO TAM JA WIDZIALAM...SIET:rolleyes:Tosienko kochana-forumowa ogrodniczko-uciekam bo M mnie wola;) a do tego jestem mega glodna:)USCISKI WIELKIE:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 31.07.2013 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Dzastina, strona numer 1111 . To chyba najdłuższy dziennik na forum Gratuluję i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 01.08.2013 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Heloł A co tu dziś taka cisza....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 01.08.2013 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Cześć Pleciugi! Magda 100lat!!! z tego co piszecie to wszystkie możecie "po zapałki dla mnie latać", Małolaty:P:P:P Gumisia a ja wczoraj nie miałam z kim się napić gratuluję odcycusiowania:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.08.2013 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 helloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.08.2013 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 helloł cisza, bo ja miałam spotkanie od 9, a wpadłam do roboty 2 min przed 8.30 się pospało do 7 a co Tosia wszystko zależy, my za gotówkę zrobiliśmy do stanu surowego otwartego a później mogliśmy nie brać kredytu i jeszcze długo długo nie mieszkać, sami raczej nic byśmy nie zrobili bo nie mamy czasu, oboje jesteśmy korpo ludki, kto pracuje w korpo ten wie co to znaczy Soku z Gumijagód przeganiać? oszalałaś? żałuję, że nie mogłam z wami plotkować. Sprzedałabym wam niusa, którego wczoraj relacjonowałam mamie ale nie powinnam uzewnętrzniać tak życia mojego szwagra i jego toksycznej miłości dlatego sobie podaruję, a telekonferencję musiałam zrobić z mamą i siostrą Sylwia hi hi, to zasługa dziewczyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 01.08.2013 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Helloł słonecznie Na sekundkę wpadłam się przywitać miałam rozmowę przed minutka z moim Panem Drzwi ,oczywiście drzwi nie ma ,ale za moją cierpliwośc,dostałam MEGA SUPER CHRUPER.....PROMOCJĘ UWAGA>>UWAGA 1400zł drzwi dębowe ,65mm grube ,trzykrotnie malowane..itd .... więc kolejne stówki do wydania IKEA BÓJ SIĘ ....zzziiiizz JADĘ ...yhhhy :lol: Do później kobietki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.08.2013 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 1400 za drzwi zewnetrzne???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 01.08.2013 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Reni mi stolarz robił dębowe zewnętrzne malowane potrójnie na złoty dąb - na wzór Twoich z szybami - dałam 1600 zł z ościeżnica - osprzęt gerda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts