Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

fotki ogrodu...jakies dwa lata nie:rolleyes:moj m wlasnie 24 tony nawierzchniowki zwiozl i stwierdził ze będzie trawe od nowa robil a ze kolega mu zimie za free zalatwil to ja zwiozl:o,mam kika hortyensj i jakiś krzakow ale się nie znam i ombinuje-staram się być dobrej myśli ze mi to jakos urosnie:rotfl:

projekt altany nowoczesnej zrobiłam i może w przyszłym roku powstanie:)

ale ja tez przyziemna jestem;) i jeśli chodzi o wczasy to miałam taka prace ze miałam kilka wyjazdow sluzbowych z UK mój pracodawca za mój apartament w Omanie nie powiem jakie pieniądze zapalcil:rolleyes:i generalnie nic tego nie przebije -i te przyziemne hotele i kwatery z POLSKICH biur podrozy za mega czasami nieprzyziemne ceny:rolleyes: wiec wydaje mi się ze po prostu nie warto przeplacac;)

z Grecji to Thasoss zaliczyłam i kontynent i jeszcze mega mala wysepke na południu ale to tez z pracy:)

korfu pale mega serdecznie polecam;)

Edytowane przez GUMISIOWA

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gumisiu na pewno, ja w to nie wątpię, bardzo Ci dziękuję za te namiary, ja to na pewno sprawdzę:wiggle:, co do ogrodu to widzę, że obie jesteśmy w polu ale ja to takim paro hektarowym, Ty już masz jakieś rozeznanie;) dlaczego nowa trawa? I kiedy macie zamiar siać, bo ja już głupia jestem kiedy ja mam siać, czy czekać do jesieni czy teraz?

Gumisiu na pewno, ja w to nie wątpię, bardzo Ci dziękuję za te namiary, ja to na pewno sprawdzę:wiggle:, co do ogrodu to widzę, że obie jesteśmy w polu ale ja to takim paro hektarowym, Ty już masz jakieś rozeznanie;) dlaczego nowa trawa? I kiedy macie zamiar siać, bo ja już głupia jestem kiedy ja mam siać, czy czekać do jesieni czy teraz?

Mysmy chyba z 200 ciezarowek ziemi przywieźli bo na stoku w gorach mieszamy i ja chciałam widok ale chciałam tez mieć prosta dzialke co z racji lokalizacji to wykluczalo....No i na tej bylkjakiej zwiezionej ziemi posialiśmy trawe jest trochę nierówno i do tego dużo dziadostwa a nie trawy wiec jak się ziemia nam trafila to maz stwierdził ze na jesien wyrowna na "igłe" i zasieje trawe na nowo:rolleyes:

Ja to się nic nie odzywam bo chce lampy do jadalni i kiedyś bym chciała sypialnie zacząć robic bo oprócz lozka tapicerowanego to nic nie mam....

No i mój ukochany dywan-czekam na niego i czekam...Wiec się nic o ziemie nie rzucam tylko czekam na swoja kolej:lol2:

Doczekasz się... kiedyś:lol2:, u nas też ciągle jakieś inne wydatki, kurcze niby fajnie nowy domek, ale tak w sumie to człowiek troszkę się uzależnił od tych zakupów domowych, ale z drugiej strony one bardzo cieszą, i co:o samo życie, ale lepiej że coś się robi niż siedzi na dupie i marudzi;), i tym optymistycznym stwierdzeniem chciałam się pożegnać, uciekam do wyrka, bo jutro oczy na zapałki, pa Gumisiu dobranoc, dzięki za miły wieczór:hug:

Nic nie wróży- NI MA CASU na głupoty:lol2::lol2:

Gumisia ja soczek pomarańczowy :D :hug: Ozdrowiała już??

bosko normalnie bosko:lol2:

zdrowiutka jestem jak ryba i wlasnie lasanie wrzuciłam do pieca;);)

tosia-hortenscja ogrodowa mi zmarniała czy to możliwe ze to palace slonko:o:o?

co do kredytu-my nie mamy hipoteki ale nie lubie o tym trabic bo wydaje mi się to brakiem klasy...wiem jak ciężko musieliśmy tyrac na to co mamy a wiele jeszcze nie mamy ale zdaje sobie sprawę ile trzeba tyrac na hipotekę przez 25 lat-również

gdybym wiedziała jak ciężko będę na ten dom pracować-pomimo ze bez kredytu-chyba bym się nie zdecydowala-budowa to nie bUŁKA a z masłem-bardzo dużo kasy,bardzo dużo emocji-roznych-CO JA WAM BEDE GADAC JAK WIECIE:)

BYLE DO PRZODU:)

Edytowane przez GUMISIOWA

helloł :bye:

cisza, bo ja miałam spotkanie od 9, a wpadłam do roboty 2 min przed 8.30 :mad: się pospało do 7 a co :lol2:

Tosia wszystko zależy, my za gotówkę zrobiliśmy do stanu surowego otwartego :yes: a później mogliśmy nie brać kredytu i jeszcze długo długo nie mieszkać, sami raczej nic byśmy nie zrobili bo nie mamy czasu, oboje jesteśmy korpo ludki, kto pracuje w korpo ten wie co to znaczy :yes:

Soku z Gumijagód :hug: przeganiać? oszalałaś? żałuję, że nie mogłam z wami plotkować.

Sprzedałabym wam niusa, którego wczoraj relacjonowałam mamie ale nie powinnam uzewnętrzniać tak życia mojego szwagra i jego toksycznej miłości :o dlatego sobie podaruję, a telekonferencję musiałam zrobić z mamą i siostrą :lol2:

Sylwia hi hi, to zasługa dziewczyn :hug:

Helloł :bye: słonecznie

Na sekundkę wpadłam się przywitać :) miałam rozmowę przed minutka z moim Panem Drzwi ,oczywiście drzwi nie ma ,ale za moją cierpliwośc,dostałam MEGA SUPER CHRUPER.....PROMOCJĘ :wave: UWAGA>>UWAGA 1400zł drzwi dębowe ,65mm grube ,trzykrotnie malowane..itd ....:wave: więc kolejne stówki do wydania IKEA BÓJ SIĘ ....zzziiiizz JADĘ ...yhhhy :lol::lol: Do później kobietki :bye: