reni1980 01.08.2013 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 ja kiedys powiedziałam ze chce Sky gardena nad stól, pokazałam jaka to ..i byla tam cena ...do tej pory rodzina sie dopytuje czy tą droga lampe chcę z lekkim uśmieszkiem .. Wkur* mnie bo to moja kasa...paweł oczywiście gotowy kupić nawet orginalną zeby się odwalili ...tylko ze miała byc jedna duża a teraz pasują mi dwie wiec chyba cos innego kupię...ale im cały czas mowię ze chce tamtą tez miałam takich znajomych, lali po kątach jak słyszeli za ile co chcę kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.08.2013 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 dlatego ja nie mówię co ile kosztowało. Moja teściowa i rodzina męża lubi styl " na bogato" więc u mnie im się nie podoba bo mam na biednie - skandynawsko-neutralnie. A u nich misz masz kolorów, tynki strukturalne z brokatem, gipsowe kamienie na ścianach układane na ukos... ledy i inne "na bogato". Nawet przecież prysznica nie mam bo sama szyba jest... lampy jakieś bez kryształków co z tego, ze spotline jak nie "widać" czyli prostak bez gustu, jak się nie świeci to do niczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 01.08.2013 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Tak Reni wiem o co cho.. tylko każdy buduje dom dla siebie i rodziny nie znajomych i gości i każdemu może się podobać coś innego mi ogólnie nie przeszkadza że mam tv za 3tyś a panel za 40zł szczerze ja chyba bym nawet nie wiedziała u kogoś co ile kosztuje jak jest ładnie i schludnie to oki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.08.2013 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 przeszkadza że mam tv za 3tyś a panel za 40zł no i ok, przeca nie piszę , ze podłoga ma być za 3 klocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 01.08.2013 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 A i mam koleżankę ,która buduje z rozmachem jak to mówi.... wszystko z najwyższej półki a kto wejdzie to.... gdzie Ty masz te kur....a pieniądze:mad: to mój panel za 40zł przy jej marmurku nagrobkowym jest pikny obiektywnie mówią nasi wspólni znajomi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 01.08.2013 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 qrka a ja jakoś od razu jak wejdę do kogoś to widzę czy górna półka czy sam dółto samo jeśli chodzi o ubranie - buty i torebki w szczególności a ja mam właśnie opaskę na kominku z marmuru. Zamawiany u kamieniarza który robi i nagrobki - a marmur z katalogu nazywa się star galaxy... z tego co wiem niektóre mają z tego za cieżkie pieniądze blaty w kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.08.2013 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 A i mam koleżankę ,która buduje z rozmachem jak to mówi.... wszystko z najwyższej półki a kto wejdzie to.... gdzie Ty masz te kur....a pieniądze:mad: to mój panel za 40zł przy jej marmurku nagrobkowym jest pikny obiektywnie mówią nasi wspólni znajomi london jest jeszcze jedno: kasa, kasą gust trza mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.08.2013 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 qrka a ja jakoś od razu jak wejdę do kogoś to widzę czy górna półka czy sam dół to samo jeśli chodzi o ubranie - buty i torebki w szczególności a ja mam właśnie opaskę na kominku z marmuru. Zamawiany u kamieniarza który robi i nagrobki - a marmur z katalogu nazywa się star galaxy... z tego co wiem niektóre mają z tego za cieżkie pieniądze blaty w kuchni. :lol2::lol2: :yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 01.08.2013 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 no co? myślisz że bym u Ciebie nie poznała, żeś się obkupiłam w MD? z daleka bym widziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 01.08.2013 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 To Magda mówię ze za ciężkie pieniądze ,ona ma cały dom podłogi,schody ,kuchnie ,blaty ściany no i co jak w grobowcu sory..co za dużo to i krowa nie chce....:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.08.2013 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Magda star galaxy to granit, i ten ze studia kuchennego i ten od nagrobkowego to to samo, tylko inna cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 01.08.2013 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 london jest jeszcze jedno: kasa, kasą gust trza mieć święte słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 01.08.2013 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 a widzisz Reni nawet nie wiem - ja idę do niej ona mi daje próbki albo katalog i wybieram w ciemno a to czy z tego robiła pomnik czy komuś fontannę to mi zwisa. Grunt że ma ceny dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.08.2013 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 To Magda mówię ze za ciężkie pieniądze ,ona ma cały dom podłogi,schody ,kuchnie ,blaty ściany no i co jak w grobowcu sory..co za dużo to i krowa nie chce....:yes: london z ręką na sercu, ja tez nie widzę kasy którą wydałam na kuchnie, kiedy na nią patrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.08.2013 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 a widzisz Reni nawet nie wiem - ja idę do niej ona mi daje próbki albo katalog i wybieram w ciemno a to czy z tego robiła pomnik czy komuś fontannę to mi zwisa. Grunt że ma ceny dobre. a ja wiem bo w studio mi powiedzieli za mój blat 14 tys a nagrobkowy 4 tyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 01.08.2013 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Reni no u Ciebie mi się podoba i nie wiem co masz za ile ,nawet bym nie poznała ,po prostu mi się podoba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.08.2013 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Reni no u Ciebie mi się podoba i nie wiem co masz za ile ,nawet bym nie poznała ,po prostu mi się podoba:) mnie tez się podoba, nie widzę fuszery, ale wiem ile dałam i do dziś myślę ze dużo za dużo to kosztowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 01.08.2013 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 (edytowane) no właśnie skąd qrka ceny w studiu kuchennym ? ocipieli całkiemto samo dzieje się w firmach wykonujących kominku - dlatego zamawialam ramkę w okół komina też u nagrobkowego. Ja u Reni ( wyłączając meble bo to oczywiste) widzę co było drogie w kuchni:)min. lodówka i zlew? nie mylę się? Edytowane 1 Sierpnia 2013 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.08.2013 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Dziewczyny ja jestem bardzo spostrzegawcza i naprawdę mi sekunda wystarczy i ja będę wiedziała czy ktoś miał kozę w nosie podczas rozmowy widzę od razu czy coś ktoś jest labadziarą z bazaru czy nie, w sensie że ciuchy takie szmaty nie wiem jak to wytłumaczyć żeby się ktoś nie obraził chodzi o to, że szajs i po praniu nic nie zostanie London, Reni w kwestii wykończenia nie ma reguły, ale fakt ja też widzę czy jest po taniości czy nie, panele w salonie mamy za 28 zł za m2 bo tylko te mi się podobały, nie było podobnych np z Witeksu za cenę 80 zł/m2 a jasną podłogę kupowaną za tyle dałam do gościnnego, sypialni i komputerowego bo nie chciałam odsyłać a mąż bardzo chciał też jasne podłogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.08.2013 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Magda mówisz że masz Star Galaxy? w dobrej cenie mi się marzy do następnej kuchni kamień cieniutki stary galaxy do obecnej zresztą też, ale biały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts