Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

ja kiedys powiedziałam ze chce Sky gardena nad stól, pokazałam jaka to ..i byla tam cena ...do tej pory rodzina sie dopytuje czy tą droga lampe chcę z lekkim uśmieszkiem .. Wkur* mnie bo to moja kasa...paweł oczywiście gotowy kupić nawet orginalną zeby się odwalili ...tylko ze miała byc jedna duża a teraz pasują mi dwie wiec chyba cos innego kupię...ale im cały czas mowię ze chce tamtą :cool:

tez miałam takich znajomych, lali po kątach jak słyszeli za ile co chcę kupić

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dlatego ja nie mówię co ile kosztowało.

Moja teściowa i rodzina męża lubi styl " na bogato" więc u mnie im się nie podoba bo mam na biednie - skandynawsko-neutralnie. A u nich misz masz kolorów, tynki strukturalne z brokatem, gipsowe kamienie na ścianach układane na ukos... ledy i inne "na bogato".

Nawet przecież prysznica nie mam bo sama szyba jest... lampy jakieś bez kryształków co z tego, ze spotline jak nie "widać" :rotfl:

czyli prostak bez gustu, jak się nie świeci to do niczego

Tak Reni wiem o co cho.. tylko każdy buduje dom dla siebie i rodziny nie znajomych i gości i każdemu może się podobać coś innego mi ogólnie nie przeszkadza że mam tv za 3tyś a panel za 40zł:lol: szczerze ja chyba bym nawet nie wiedziała u kogoś co ile kosztuje jak jest ładnie i schludnie to oki...

qrka a ja jakoś od razu jak wejdę do kogoś to widzę czy górna półka czy sam dół

to samo jeśli chodzi o ubranie - buty i torebki w szczególności

a ja mam właśnie opaskę na kominku z marmuru. Zamawiany u kamieniarza który robi i nagrobki - a marmur z katalogu nazywa się star galaxy... z tego co wiem niektóre mają z tego za cieżkie pieniądze blaty w kuchni.

A i mam koleżankę ,która buduje z rozmachem jak to mówi.... wszystko z najwyższej półki a kto wejdzie to....:sick: gdzie Ty masz te kur....a pieniądze:mad: to mój panel za 40zł przy jej marmurku nagrobkowym jest pikny :lol: obiektywnie mówią nasi wspólni znajomi

london jest jeszcze jedno:

kasa, kasą gust trza mieć:D

qrka a ja jakoś od razu jak wejdę do kogoś to widzę czy górna półka czy sam dół

to samo jeśli chodzi o ubranie - buty i torebki w szczególności

a ja mam właśnie opaskę na kominku z marmuru. Zamawiany u kamieniarza który robi i nagrobki - a marmur z katalogu nazywa się star galaxy... z tego co wiem niektóre mają z tego za cieżkie pieniądze blaty w kuchni.

:lol2::lol2::lol2::lol2:

:yes::yes::yes::yes::yes:

no właśnie skąd qrka ceny w studiu kuchennym ? ocipieli całkiem

to samo dzieje się w firmach wykonujących kominku - dlatego zamawialam ramkę w okół komina też u nagrobkowego.

Ja u Reni ( wyłączając meble bo to oczywiste) widzę co było drogie w kuchni:)

min. lodówka i zlew? nie mylę się?

Edytowane przez Magda_lena85

Dziewczyny ja jestem bardzo spostrzegawcza :yes: i naprawdę mi sekunda wystarczy i ja będę wiedziała czy ktoś miał kozę w nosie podczas rozmowy :lol2: widzę od razu czy coś ktoś jest labadziarą z bazaru czy nie, w sensie że ciuchy takie szmaty nie wiem jak to wytłumaczyć żeby się ktoś nie obraził :rolleyes: chodzi o to, że szajs i po praniu nic nie zostanie :yes:

London, Reni w kwestii wykończenia nie ma reguły, ale fakt ja też widzę czy jest po taniości czy nie, panele w salonie mamy za 28 zł za m2 bo tylko te mi się podobały, nie było podobnych np z Witeksu za cenę 80 zł/m2 a jasną podłogę kupowaną za tyle dałam do gościnnego, sypialni i komputerowego bo nie chciałam odsyłać a mąż bardzo chciał też jasne podłogi.