reni1980 01.08.2013 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 ja wszystko z granitu u nagrobkowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 01.08.2013 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 A ja lecę oglądnąc moją kuchnie MADE IN IKEA hihi za 3 kolocki ,no nic z niższej półki ale własna i jak będzie jak w necie to mi się podoba ,biała klasyczna:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.08.2013 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Wiecie co? strasznie bym chciała was poznać live Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 01.08.2013 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Venus no u tej babki co nagrobki i schody robi ceny są ok ale transportu chyba nie oferują tak daleko - mają dużo lokalnych zleceń.Ceny ma za m2 - nie za "wymysł" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.08.2013 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Dziewczyny ja jestem bardzo spostrzegawcza i naprawdę mi sekunda wystarczy i ja będę wiedziała czy ktoś miał kozę w nosie podczas rozmowy widzę od razu czy coś ktoś jest labadziarą z bazaru czy nie, w sensie że ciuchy takie szmaty nie wiem jak to wytłumaczyć żeby się ktoś nie obraził chodzi o to, że szajs i po praniu nic nie zostanie London, Reni w kwestii wykończenia nie ma reguły, ale fakt ja też widzę czy jest po taniości czy nie, panele w salonie mamy za 28 zł za m2 bo tylko te mi się podobały, nie było podobnych np z Witeksu za cenę 80 zł/m2 a jasną podłogę kupowaną za tyle dałam do gościnnego, sypialni i komputerowego bo nie chciałam odsyłać a mąż bardzo chciał też jasne podłogi. ale mówiąc szczerze to jest chyba jedyny panel, który wygląda jak deska, mogłaś też kupić za 28 zł totalne G.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.08.2013 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 London mnie się kuchnie IKEA bardzo podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.08.2013 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Reni szczerze? to nie spodziewam się zajebistej jakości po tej cenie. Wygrała estetyka z funkcjonalnością, chociaż póki co na te panele narzekać nie mogę ufff mąż by mnie zabił bo ja prawie płakałam na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.08.2013 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 A ja lecę oglądnąc moją kuchnie MADE IN IKEA hihi za 3 kolocki ,no nic z niższej półki ale własna i jak będzie jak w necie to mi się podoba ,biała klasyczna:lol: i tu się mylisz, ikea ma odpowiednią cenę do jakości, gdybyś była "inna" to byś kupiła w brw totalny szajs ale 3 klocki chyba ci nie starczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 01.08.2013 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 to kiedy spotkanie co? hahahWzajemnie - lubię babki z jajami co się nie fochają.Uwielbiam wręcz - a w realu tak mało ich znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 01.08.2013 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Matko, ależ tu dzisiaj tematy Nie będę się za bardzo wychylać, bo u mnie wersje mocno oszczędnościowe Panele za 35zł, meble z IKEA i cała masa pracy własnej. no właśnie skąd qrka ceny w studiu kuchennym ? ocipieli całkiem to samo dzieje się w firmach wykonujących kominku Magda, a co powiesz na przykład z pokrewnej Tobie (chyba?) branży? Podpisanie aktu notarialnego mieszkania notariusz współpracujący z deweloperem wycenił na ponad cztery tysiące. Inny notariusz na 2200. Drobna różnica, nieprawdaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 01.08.2013 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Wiecie co? strasznie bym chciała was poznać live He he może kiedyś to nastąpi,ja jestem za.... a teraz mykam teściu daje nam szybciej wyjść i jedziemy do Wrocka Do później KOBITKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 01.08.2013 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Dziewczyny ja jestem bardzo spostrzegawcza i naprawdę mi sekunda wystarczy i ja będę wiedziała czy ktoś miał kozę w nosie podczas rozmowy widzę od razu czy coś ktoś jest labadziarą z bazaru czy nie, w sensie że ciuchy takie szmaty nie wiem jak to wytłumaczyć żeby się ktoś nie obraził chodzi o to, że szajs i po praniu nic nie zostanie No to teraz się będę intensywnie zastanawiać jak wyglądałam na zlocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.08.2013 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Wiecie co? strasznie bym chciała was poznać live może czasami lepiej przez neta, potem powiecie , ze Reni wyżej sra niż dupę ma:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.08.2013 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Aniu kozy w nosie nie miałaś Reńka a o mnie to myślisz że inaczej powiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.08.2013 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Panele za 35zł, meble z IKEA i cała masa pracy własnej. liczy się efekt nie kasa, ale przyznasz, ze mając taki budżet jak ty można zrobić totalną wiochę a twoje panele to jedne z najładniejszych nowoczesnych desek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 01.08.2013 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 może czasami lepiej przez neta, potem powiecie , ze Reni wyżej sra niż dupę ma:D taaaaaaa zapiszę sobie i Ci tak na pewno powiem :lol2: Narendii - jeśli chodzi o prawników, wszelkich rzeczoznawców i innych.. to zawsze szukam na swoją rękę, nigy nie gotowców szczególnie polecanych. Ale wiem o czym mówisz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.08.2013 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Aniu kozy w nosie nie miałaś Reńka a o mnie to myślisz że inaczej powiesz? :rotfl::rotfl: mówisz? mój mąż mi tak powtarza, byłam ze znajomymi na łikendzie w zakopanem, mieli dość szukając noclegu z biała pościelą i knajpy z białym obrusem:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 01.08.2013 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 liczy się efekt nie kasa, ale przyznasz, ze mając taki budżet jak ty można zrobić totalną wiochę a twoje panele to jedne z najładniejszych nowoczesnych desek kurdę teraz boję sie o swoje wybory :P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.08.2013 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 kurdę teraz boję sie o swoje wybory :P:P hmm,ja szczerze odpowiem:d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.08.2013 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 a ja wczoraj widziałam ładną lampę do gościnnego ale kosztowała 400 zł a ja mam z ikea za 80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts