Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziewczyny ja jestem bardzo spostrzegawcza :yes: i naprawdę mi sekunda wystarczy i ja będę wiedziała czy ktoś miał kozę w nosie podczas rozmowy :lol2: widzę od razu czy coś ktoś jest labadziarą z bazaru czy nie, w sensie że ciuchy takie szmaty nie wiem jak to wytłumaczyć żeby się ktoś nie obraził :rolleyes: chodzi o to, że szajs i po praniu nic nie zostanie :yes:

London, Reni w kwestii wykończenia nie ma reguły, ale fakt ja też widzę czy jest po taniości czy nie, panele w salonie mamy za 28 zł za m2 bo tylko te mi się podobały, nie było podobnych np z Witeksu za cenę 80 zł/m2 a jasną podłogę kupowaną za tyle dałam do gościnnego, sypialni i komputerowego bo nie chciałam odsyłać a mąż bardzo chciał też jasne podłogi.

ale mówiąc szczerze to jest chyba jedyny panel, który wygląda jak deska, mogłaś też kupić za 28 zł totalne G....

A ja lecę oglądnąc moją kuchnie MADE IN IKEA hihi za 3 kolocki ,no nic z niższej półki ale własna i jak będzie jak w necie to mi się podoba ,biała klasyczna:lol:

i tu się mylisz, ikea ma odpowiednią cenę do jakości, gdybyś była "inna" to byś kupiła w brw totalny szajs

ale 3 klocki chyba ci nie starczy

Matko, ależ tu dzisiaj tematy :rolleyes:

Nie będę się za bardzo wychylać, bo u mnie wersje mocno oszczędnościowe :p

Panele za 35zł, meble z IKEA i cała masa pracy własnej.

no właśnie skąd qrka ceny w studiu kuchennym ? ocipieli całkiem

to samo dzieje się w firmach wykonujących kominku

Magda, a co powiesz na przykład z pokrewnej Tobie (chyba?) branży?

Podpisanie aktu notarialnego mieszkania notariusz współpracujący z deweloperem wycenił na ponad cztery tysiące.

Inny notariusz na 2200.

Drobna różnica, nieprawdaż?

Dziewczyny ja jestem bardzo spostrzegawcza :yes: i naprawdę mi sekunda wystarczy i ja będę wiedziała czy ktoś miał kozę w nosie podczas rozmowy :lol2: widzę od razu czy coś ktoś jest labadziarą z bazaru czy nie, w sensie że ciuchy takie szmaty nie wiem jak to wytłumaczyć żeby się ktoś nie obraził :rolleyes: chodzi o to, że szajs i po praniu nic nie zostanie :yes:

No to teraz się będę intensywnie zastanawiać jak wyglądałam na zlocie :p

może czasami lepiej przez neta, potem powiecie , ze Reni wyżej sra niż dupę ma:D

taaaaaaa zapiszę sobie i Ci tak na pewno powiem :lol2::lol2::lol2:

Narendii - jeśli chodzi o prawników, wszelkich rzeczoznawców i innych.. to zawsze szukam na swoją rękę, nigy nie gotowców

szczególnie polecanych. Ale wiem o czym mówisz..