Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

tak myślałam, że masz na myśli to lustro Justyna:) a kolor bufetu? jak biały, to czy nie będzie ginął na tle białej ściany? może jednak w fornirowany dębem (do stołu będzie pasował).....?
Darling Treliaż to wzór (te esy floresy, bardzo charakterystyczne dla hameryki) a lamperia to te podziały na ścianie w tym wypadku podział z tapetą :yes:

szukając takich tapet wpisujesz trellis wallpaper :yes:

w końcu do mnie po polsku piszesz:) podoba mi sie lamperia:) widziałabym tam tapetę w słynną hamerykańskaą koniczynkę, ale nie wiem czy nie będzie za dużo....

ps.2. macie pomysł, gdzie mogłam wciasnąć miarkę? jakieś najbardziej absurdalne miejsce... (ostatnio była w koszyku na szczotki, ale pamiętam, że coś w międzyczasie musiałam pomierzyć i nigdzie jej nie ma).

Poleciłabym Ci sprawdzić w klockach mojego syna, ale chyba jednak masz ciut za daleko :rotfl:

A w torebce patrzyłaś? Ja niedawno wyciągnęłam ze swojej kombinerki i śrubokręt. I dziwiłam się, dlaczego ona taka ciężka :rolleyes:

ja śmigałam z widelcem i ze słoikiem selera w zalewie :rolleyes: :lol2: zawsze przygotowana jakby się winda zacięła, z głodu nie umrę :lol2: chociaż przykro by mi było że ostatni posiłek bez śmietanki 30% :rotfl:

Koniczynka? niet :no: nie wiżu tam tego, a lustro w lustrzanej ramie będzie tam wyglądać nijako. Jeżeli podoba się Tobie lustro słońce to się nie zastanawiaj, tylko nie kupuj jakiegoś maleństwa 50-60 cm musi mieć minimalnie :yes: lub optymalnie :p

ja śmigałam z widelcem i ze słoikiem selera w zalewie :rolleyes: :lol2: zawsze przygotowana jakby się winda zacięła, z głodu nie umrę :lol2: chociaż przykro by mi było że ostatni posiłek bez śmietanki 30% :rotfl:

Koniczynka? niet :no: nie wiżu tam tego, a lustro w lustrzanej ramie będzie tam wyglądać nijako. Jeżeli podoba się Tobie lustro słońce to się nie zastanawiaj, tylko nie kupuj jakiegoś maleństwa 50-60 cm musi mieć minimalnie :yes: lub optymalnie :p

najpierw muszę oblukać czy w PL dostanę to lustro:) chyba, że wiesz gdzie można je kupić? w każdym razie najpierw komoda.... Dziewczynki ja muszę uciekać, wyganiają mnie z pracy:lol2: Zajrzę do Was jak wroce do domu. Może którejś przyjdzie do głowy jakiś namiar na lekki nowoczesny bufecik...

Bufet biały, za dużo drewna nie będzie dobrze wyglądać, no i lustro powinno być ozdobą + dodatki a nie wielki baran bufet.

z domu wkleję zdjęcie bufetu do zatwierdzenia:yes:

Fajne Reni to twoje gówienko zawinięte w papierek :rotfl:

Zizi ciężki ten co pokazałaś, ale jak będzie cały biały to ok. Reni przecie jak coś zasłonięte to się nie kurzy to po co przesuwać? :rolleyes:

Hej Dziewczęta:D

Zizi- ja co prawda nie wiem gdzie masz postawić bufet i jaki i czy lustro od p. Agnieszki będzie oki czy lepiej slońce:cool: ale jedno wiem na pewno:yes: masz krzesła na które jestem chora po prostu.. jeśli można zapytać skąd one.. może jakiś okazyjny zakup?:p jeśli możesz skrobnąć mi na priv skąd, po ile itd. będę bardzo wdzięczna:yes:

Venusko-glosik na lazienkę ( wraz z komentarzem ) oddany:D

Fajne Reni to twoje gówienko zawinięte w papierek :rotfl:

Zizi ciężki ten co pokazałaś, ale jak będzie cały biały to ok. Reni przecie jak coś zasłonięte to się nie kurzy to po co przesuwać? :rolleyes:

to venus przesuń lodówkę i sprawdź jak tam wygląda pod nią