ivy17 01.08.2013 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 zastawę czy sztućce można wyciągnąć zanim goście przyjdą oczywiście, gorzej jak zabraknie łyżeczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 01.08.2013 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 tak myślałam, że masz na myśli to lustro Justyna:) a kolor bufetu? jak biały, to czy nie będzie ginął na tle białej ściany? może jednak w fornirowany dębem (do stołu będzie pasował).....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 01.08.2013 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Darling Treliaż to wzór (te esy floresy, bardzo charakterystyczne dla hameryki) a lamperia to te podziały na ścianie w tym wypadku podział z tapetą szukając takich tapet wpisujesz trellis wallpaper w końcu do mnie po polsku piszesz:) podoba mi sie lamperia:) widziałabym tam tapetę w słynną hamerykańskaą koniczynkę, ale nie wiem czy nie będzie za dużo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 01.08.2013 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 ps.2. macie pomysł, gdzie mogłam wciasnąć miarkę? jakieś najbardziej absurdalne miejsce... (ostatnio była w koszyku na szczotki, ale pamiętam, że coś w międzyczasie musiałam pomierzyć i nigdzie jej nie ma). Poleciłabym Ci sprawdzić w klockach mojego syna, ale chyba jednak masz ciut za daleko A w torebce patrzyłaś? Ja niedawno wyciągnęłam ze swojej kombinerki i śrubokręt. I dziwiłam się, dlaczego ona taka ciężka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.08.2013 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 ja śmigałam z widelcem i ze słoikiem selera w zalewie zawsze przygotowana jakby się winda zacięła, z głodu nie umrę chociaż przykro by mi było że ostatni posiłek bez śmietanki 30% Koniczynka? niet nie wiżu tam tego, a lustro w lustrzanej ramie będzie tam wyglądać nijako. Jeżeli podoba się Tobie lustro słońce to się nie zastanawiaj, tylko nie kupuj jakiegoś maleństwa 50-60 cm musi mieć minimalnie lub optymalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.08.2013 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Bufet biały, za dużo drewna nie będzie dobrze wyglądać, no i lustro powinno być ozdobą + dodatki a nie wielki baran bufet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 01.08.2013 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 ja śmigałam z widelcem i ze słoikiem selera w zalewie zawsze przygotowana jakby się winda zacięła, z głodu nie umrę chociaż przykro by mi było że ostatni posiłek bez śmietanki 30% Koniczynka? niet nie wiżu tam tego, a lustro w lustrzanej ramie będzie tam wyglądać nijako. Jeżeli podoba się Tobie lustro słońce to się nie zastanawiaj, tylko nie kupuj jakiegoś maleństwa 50-60 cm musi mieć minimalnie lub optymalnie najpierw muszę oblukać czy w PL dostanę to lustro:) chyba, że wiesz gdzie można je kupić? w każdym razie najpierw komoda.... Dziewczynki ja muszę uciekać, wyganiają mnie z pracy:lol2: Zajrzę do Was jak wroce do domu. Może którejś przyjdzie do głowy jakiś namiar na lekki nowoczesny bufecik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.08.2013 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 moim zdaniem też biały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 01.08.2013 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Jak dla mnie bufet biały, zeby nie byl na pierwszym planie Duś zobacz w szufladzie w kuchni, ze sztuććami...ostatnio tam swoją znalazłam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 01.08.2013 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Bufet biały, za dużo drewna nie będzie dobrze wyglądać, no i lustro powinno być ozdobą + dodatki a nie wielki baran bufet. z domu wkleję zdjęcie bufetu do zatwierdzenia:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 01.08.2013 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 http://cokupic.pl/produkt/Komoda-Emiliano-Grande-II-200-cm-czarna-fornir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 01.08.2013 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 może być???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.08.2013 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 zizi ładny ale czy on jest lekki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.08.2013 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 nie przesuniesz szybko takiego klooca aby odkurzyć, najlepiej na nóżkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.08.2013 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 no ja mam ten http://www.boconcept.com.pl/bufety.aspx?ID=84188&previmageid=640&imageid=637 jest tez opcja krótszego o 1 część Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.08.2013 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Fajne Reni to twoje gówienko zawinięte w papierek Zizi ciężki ten co pokazałaś, ale jak będzie cały biały to ok. Reni przecie jak coś zasłonięte to się nie kurzy to po co przesuwać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.08.2013 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 cholera idę te faktury wystawiać, bo zaraz mi księgowa spuści łomot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 01.08.2013 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Hej Dziewczęta:D Zizi- ja co prawda nie wiem gdzie masz postawić bufet i jaki i czy lustro od p. Agnieszki będzie oki czy lepiej slońce:cool: ale jedno wiem na pewno:yes: masz krzesła na które jestem chora po prostu.. jeśli można zapytać skąd one.. może jakiś okazyjny zakup? jeśli możesz skrobnąć mi na priv skąd, po ile itd. będę bardzo wdzięczna:yes: Venusko-glosik na lazienkę ( wraz z komentarzem ) oddany:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.08.2013 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Fajne Reni to twoje gówienko zawinięte w papierek :rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.08.2013 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Fajne Reni to twoje gówienko zawinięte w papierek Zizi ciężki ten co pokazałaś, ale jak będzie cały biały to ok. Reni przecie jak coś zasłonięte to się nie kurzy to po co przesuwać? to venus przesuń lodówkę i sprawdź jak tam wygląda pod nią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts