Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

podkładki obowiązkowo mimo, że blat porysowany

ale młody ma etap "Albinos malarzem" więc je po prostu cifem szoruję raz dziennie

noo drzwi i balustrady... :) będą pasować przy tej kombinowanej przeze mnie elewacji:D

dzięki Dziewczyny...amaranty są oczojebiste że głowa mała hahahah - taki lekki powiew kiczu na wakacje

zamówiłabym przez neta tapetę, ale wiecie jak to z ustawieniem monitora jest, jeszcze się okaże że zamówię jakiś beż, a ma być w szarościach ;)

Zizi dziękuję :hug: sprzedawcę znam, kupowałam u nich kinkiety :yes:

Premie mamy 2x do roku, pomiędzy niet ;) ale przez pół roku zbieram zasługi :D

Magda ja ghosty zawsze widzę, bo one są po prostu zjawiskowe :yes: nigdy nie są za ciężkie. My mamy 8, w jadalni 6 a 2 pozostałe w sypialni i łazience, są tak ładne że muszą mieć jakąś funkcję :yes: stół jaki chcesz? taki ala manu? bo ja bym tak po skandynawsku to bardziej widziała (chociaż ja mało wiem w tym temacie), na okno to chiba szutersy :yes: :rolleyes:

Jeżeli masz miejsce to stół zrobiłabym na kozłach :yes:

szutersy...kozły - weź mów po polsku :)

dla mnie typowo skandynawsko moje marzenie jest u Anety - ale nie mam odwagi aż na takiego coś mimo, że wzdycham do jej galerii nie raz:)

ja jednak chcę isć w stronę tego blogu co wczoraj wklejałam - tak lekko glamour chyba mimo wszystko na dole

edit; tak stół ala manu dębowy pod kolor okien

no to walę, kuźwa kto ci te klamki dobrał, przecie one są do drzwi wewnętrznych, mają śruby od zewnątrz na przelot a powinny tylko od wewnątrz, prędzej czy później klamka do wymiany i ta złota wkładka do klucza do srebrnej klamki, no bój się boga

same drzwi bardzo przyzwoite biorąc pod uwagę cenę, no ale nie będę się ślinić i pisać , że dupę urywają

balustrada ok ale dla mnie to raczej tak po góralsku, no nie podoba mi się to falowane łączenie, powinno być na prosto, w podbitce też masz jakieś falowanie?