Ilona Agata 13.12.2011 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 raczej nudno;) Ja takich komplecików nie lubię... lepiej kupić łądne młynki na s/p i pasujące, ale jednak inne butelki na oliwę... w tikeju jest tego pełno. Hihi, no ja tak mam, że lubię zestawy, nawet w szafce z mąką, cukrem i innym sypkim ustrojstwem mam identyczne słoiki ustawione w dwóch rządkach Kiedyś usłyszałam, że symetria jest estetyką głupców i nie powiem - ubodło mnie to Chociaż oczywiście tutaj nie miałam na myśli "kompleciku", a jedynie - podobnie jak Venus - dopasowane do siebie pojemniki . Źle się wyraziłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.12.2011 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Kiedyś usłyszałam, że symetria jest estetyką głupców i nie powiem - ubodło mnie to ciekawe kto to wymyślił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.12.2011 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 He he no właśnie ciekawe Ilonka to żeśmy się dogadały, ja również w cargo np mam 2x zestaw pojemników do produktów sypkich suchych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 13.12.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Niestety nie wiem, kto jest autorem, usłyszałam ten cytat na Domo od prowadzącej program "Dach nad gwiazdami" - przyznam, że do tamtej pory ją lubiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.12.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Hihi, no ja tak mam, że lubię zestawy, nawet w szafce z mąką, cukrem i innym sypkim ustrojstwem mam identyczne słoiki ustawione w dwóch rządkach Kiedyś usłyszałam, że symetria jest estetyką głupców i nie powiem - ubodło mnie to Cóż... W takim razie jestem głupcem Chociaż wolę powiedzieć o sobie: My name is Poirot, Hercules Poirot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 14.12.2011 02:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 venus widze ze z tapetami i flamastrem znalazlas work-around fajnie ze reklamowali i mam nadzieje ze tych bialych pasow za duzo nie bedzie! i czekam na efekt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.12.2011 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Nicol też mam nadzieję, że wszytsko ok będzie. Nie chcę już pań z makstudio moelstować, bo firma naprawdę się postarała (w czasie 2 tygodni na reklamację zdążyli ją uznać i sprowadzić nową tapetę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 14.12.2011 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Piękna ta taca I super, że udało się z tą reklamacją tapety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.12.2011 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Wczoraj z mężem robiliśmy burzę mózgów na docelową sypialnię. Na bank tapetujemy ścianę pokoju gościnnego i ścianę garderoby w sypialni tą samą złoto-brązową tapetą w paski. Ja się cieszę, że pomieszczenia służące wypoczynkowi będą spójne, a sypialnia dodatkowo będzie pasowac do górnej łazienki. Mierzyliśmy też abażury na oświetlenie górne - jest super Nareszcie udało mi się przekonac męża na łóżko tapicerowane gotowe a nie jak większośc u nas ;/ robione na zamówienie (wcześniej tapicerowana na zamówienie miała byc cała ściana pod skosem). Szukam stolików nocnych w stylu NY, głównie poszukuję chromowanych nóg w kształcie X od przodu...pewnie skończy się robieniu na zamówienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.12.2011 01:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Ahhhh dziś a w zasadzie już wczoraj ostatecznie rozliczyliśmy wszystkie koszty wesela, niestety ale usługa wideofilmowaia przedłużała się niemiłosiernie i stąd ten poślizg. Dostałam też kolejną porcję zdjęć ślubnych od nich mieliśmy tzw 2in1 wideo + foto oraz oddzielnego reportażowego ślubnego fotografa Śmiano się z nas że prawie jakby celebryci ślub brali Zdjęcia te dodatkowe...no cóż szału nie ma, gdyby te były nasze jedyne to bym ciężko rozpaczała a tak...mam kilka ładnych portretowych w sam do ramek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.12.2011 01:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Zapomniałam jeszcze, że chyba stopniowo będziemy zaczynać żyć jak normalni ludzie, jutro elektrycy ciąg dalszy nadal niestety gniazdka. Moje żyrandole coraz bliżej no i zamawianie drzwi wewnętrznych bliżej jak dalej, szkoda że mąż na białe nie chce się zgodzić...hmn...pomyślmy czemu...może dlatego że ja przez 3 lata w mieszkaniu wynajmowanym stanowczo odmawiałam czyszczenia białych drzwi? W sobotę po drodze do rodziny wstąpimy w celu dogrania szczegółów z drzwiami...mnie najabrdziej interesuje wybarwienie drewna oczywiście więc jadę z kawałkiem schodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.12.2011 01:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Szukam stolików nocnych w stylu NY, głównie poszukuję chromowanych nóg w kształcie X od przodu...pewnie skończy się robieniu na zamówienie Padło hasło NY - zamieniam się w słuch:lol: Co dalej, co dalej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.12.2011 01:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Tapeta w pasy - wiesz która Klasyczne łóżko tapicerowane z wysokim zagłówkiem, biała - jednak pościel, stoliki z chromowanymi nogami http://www.furniturehomedepot.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/2/0/20_1_12.jpg jak te np, tylko to akurat siedzisko NY to ja aż tak dobrze nie znam, kojarzy mi się z apartamentowcami Wszelkie sugestie mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.12.2011 01:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 takich stoliczków sporo ma eichholtz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 15.12.2011 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 O, jakie ładne nóżki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 15.12.2011 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 jeśli znajdziesz taki stolik w wys ok. 4-45 cm, to "pożycz" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.12.2011 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Duś myślałam jeszcze o kupieniu w planeta design na takich nogach tacy za 300 zł i dorobienie góry nowej P.S. A gdzie tego eichholtz mogę kupić? na allegro nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.12.2011 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 http://www.eichholtz.com/side_tables-0078000000112.aspx Jakby co - wal jak w dym;) Mam ich cennik;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.12.2011 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 (edytowane) ooo dzięki Madzia a mogłabyś mi ten cennik na priv wysłać? http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Screenshot_1-1.jpg TEN TEN TEN!!! Edytowane 15 Grudnia 2011 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.12.2011 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Kochana, jasne:) Tylko podawaj mi te kody produktu pod zdjęciem... tak łatwiej mi znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts