Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

Oczywiście do wyceny kuchni nawet się nie dopchałam :mad:,ale sama wstępnie sobie przeliczyłam i wyszło około 3tyś (6szafek :sick:,ale więcej nie zmieszczę) kupiłam lil x 5 , viviany do młodego czarne i czarną lampę (ma być jak u BATMANA) pokrycie na ektoperka , ramki ,ramy i lampiony spłukałam sie:D jednym slowem

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Oczywiście do wyceny kuchni nawet się nie dopchałam :mad:,ale sama wstępnie sobie przeliczyłam i wyszło około 3tyś (6szafek :sick:,ale więcej nie zmieszczę) kupiłam lil x 5 , viviany do młodego czarne i czarną lampę (ma być jak u BATMANA) pokrycie na ektoperka , ramki ,ramy i lampiony spłukałam sie:D jednym slowem

to teraz sobie wyobraź co tam sie dzieje w sobotę albo niedzielę, no zakupy udane to poprosze o uśmiech

London jak chcesz dam Ci namiary na kuzyna co robi kuchnie - min. dla tej firmy z Wrocławia robi

http://www.helianthus-kuchnie.pl/

moją robił też

kurcze ja nigdy juz niezaufam stolarzowi, moja kuchnia z mieszkania śniła mi się 8 lat i tyle samo razy pukałam sie w głowę , że wszystko zapłaciłam:bash::bash::bash::bash::bash::bash::bash::bash::bash::bash::bash:

kurcze ja nigdy juz niezaufam stolarzowi, moja kuchnia z mieszkania śniła mi się 8 lat i tyle samo razy pukałam sie w głowę , że wszystko zapłaciłam:bash::bash::bash::bash::bash::bash::bash::bash::bash::bash::bash:

ja marzę o takiej jak Ty masz - ale nie miałam kasy.

Jakbyście wiedzieli jaki mały mamy kredyt i jak mało wkładu własnego a dom z piwnicą - to i tak chyba sukces, że tyle jest gotowe:)

on mieszka niedaleko mnie więc tak daleko na pomiar by nie jechał - jak masz jakiś wstępny projekt swój albo coś to on mniej więcej wyceni... no chyba, ze chcesz z projektem - to wtedy przez te biuro jego siostry.

o którym Hemnes mówicie? bo ja biały kupowałam rok temu do pokoju Albinoska i w normalnej cenie ten podwójny.

Bo nie rozumie czy promocja na ileś dni na niego - czy w tym kąciku sprzedaży okazjonalnej?

Edytowane przez Magda_lena85