Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

kuchnia:rolleyes:

chodzi o to, ze zjebana na maxa, składana i cięta na klatce schodowej:eek::eek::eek::eek::eek::eek:, kosztowała w 2002 roku 6 tyś, zapłaciłam wszystko i miałam jedną wielką fuszerę, 8 lat nie mogłam przeżyć, jaka byłam głupia, obiecałam sobie , ze już nikt tak mnie nie wykuka, od razu powiedziałam mężowi, że w nowym domu albo porządna kuchnia albo go wogóle nie buduję, nic się nie wtrącał, nic a nic

qrka Reni - chodziło mi o to, że marzę o takiej kuchni jaką masz teraz - dla mnie to ideał. Bo w mieszkaniu nie wiem co miałąś;)

ja mówię o tym Hemnes i za tyle go kupiłam co na stronie http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00067830/

tak to zakumałam, ale o tym kredycie nie wiem co miałaś na myśli, ze jesteś udupiona do końca życia czy mały kredyt i luzik

Hej ;) Ja też z doskoku bo w związku z urlopami i zastępowaniem wszystkich świętych mam tu niezły meksyk :lol: :o

Ana 110 będzie wyglądać proporcjonalnie :yes: Jeżeli z jakiegoś względu chcesz szerszą to może być i 120 ale 110 jest wystarczające i proporcje będą ok :yes:

Mój stelaż taki tylko że u nas z profilu 2x2 to chyba węższy ;)

7c701d190db1c00b8b459be07d269882.jpg

U nas będzie blat gruby na 6 cm z szufladką (kiedyś :D ), w związku z tym że przy długości 95 x 80 wysokości stelaż wyszedłby nam pokraczny ani kwadratowy ani prostokątny, stelaż robimy niższy na 74 a 6 cm uzupełnimy blatem :cool: :wiggle:

podobno - ale nie miałam kasy na blat kamienny - chociaż to akurat da się wymienić - no i zlew mam zwykły biały franke... bo agd to niech się zajedzie i wymieniam - ale żal było wywalać coś co kupiłam 2 lata temu i nie używałam. Edytowane przez Magda_lena85

podobno - ale nie miałam kasy na blat kamienny - chociaż to akurat da się wymienić - no i zlew mam zwykły biały franke... bo agd to niech się zajedzie i wymieniam - ale żal było wywalać coś co kupiłam 2 lata temu i nie używałam.

Z kredytem chodzi o kwotę - mam rozłożone na 18 lat jeszcze - kredyt 300 był:)

no ja mam 400 tyś tylko:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2: