london23 02.08.2013 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Ja u Ciebie widzę niklowaną barierkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 02.08.2013 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Ana dzięki, sprawdzę Wiem na pewno że wysyłają meble. Kiedyś polowałam na stolik kawowy i zlokalizowałam go w BC we Wrocku, zadzwoniłam, podali mi koszt transportu itp. Niestety za długo się zastanawiałam nad zakupem i ktos mnie uprzedził zizi, po Białymstoku jeździ duży samochód z logo BC. Może akurat Ci meble podrzuci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.08.2013 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 bajo London ja też widzę ale nie może być za gęsta bo będzie przytłaczająco, a za rzadko też nie bo niebezpiecznie dlatego wróciłam do szkła...a raczej myślenia o nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 02.08.2013 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 (edytowane) chyba że dwa w jednym Choc bardziej podoba mi się sam Edytowane 2 Sierpnia 2013 przez london23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.08.2013 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 widoczne mocowania na pewno odpadają pomyślę w domu na miejscu, jak się drzwi zamontują będzie łatwiej. Szkoda mi teraz 700 zł na koniczynkę wydać jak mogłabym to dorzucić do balu szklanej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.08.2013 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Czaderska ta walizka Trunki kupię swojemu chrześniakowi mogliby bardziej dorosłe kolory wprowadzić i wzory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 02.08.2013 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 a balustrady zewnętrzne, Vanus ty masz jakiś balkon ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 02.08.2013 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Venus z trunki jest chyba 6 wzorów - taki młodziezowy bardziej jest fajny dinozaur http://allegro.pl/trunki-jezdzaca-walizka-dino-jezdzik-zolta-rox-i3423220955.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 02.08.2013 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 o tu fajnie widać http://allegro.pl/trunki-saurus-jezdzaca-walizka-jezdzik-dino-rex-i3414921571.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.08.2013 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 jakiś balkon? ja mam ich 3 co mnie cholera podkusiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 02.08.2013 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 uciekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 02.08.2013 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Justyna ja też trzy:bash: mieszkaliśmy ponad rok bez balustrad ale jak kiedyś nasz znajomy chciał nam wylecieć z balkonu bo nie wiedział, że nie mamy balustrad, to było na jakiejś imprezce /mój m go w porę chwycił/ to szybciutko zamawialiśmy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 02.08.2013 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 jakiś balkon? ja mam ich 3 co mnie cholera podkusiło :lol2: będziesz mogła stylistycznie poszaleć, każdy inny:lol2::lol2: Reni punkt G w portfelu - genialne :lol2: udanego weekendu Dziewczynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 02.08.2013 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Magda ten zielony suuuper, bardzo fajny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 02.08.2013 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 jakiś balkon? ja mam ich 3 co mnie cholera podkusiło Ja mam dwa :bash: masz coś tam już ? Justyna ja też trzy:bash: mieszkaliśmy ponad rok bez balustrad ale jak kiedyś nasz znajomy chciał nam wylecieć z balkonu bo nie wiedział, że nie mamy balustrad, to było na jakiejś imprezce /mój m go w porę chwycił/ to szybciutko zamawialiśmy;) pokażesz co zrobiliście ?? nie mam pomysłu na swoje ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.08.2013 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 tak mam płytki od zeszłego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 02.08.2013 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Ivy ja mam kute, takie jak Mar Jel, nie mam zdjęcia, chyba że później:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 02.08.2013 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 cześć pytle. jezuuuu co za fantastyczny dzień! mam internet z powrotem, ale mniejsza, mniejsza. spędziłam dziś 6h u kosmetyczki. mam tak wymasowaną pyzę, że mi z 5 lat odjęło. dupa niemowlaka, botoksy i wszelkie liftingi się nie umywają. normalnie czaaaad (tak długo bo poza peelingiem, maskami i algami, pazury wszelkie robiłam). jak któraś z trójmiasta, to dajcie znać - dam wam namiar na najbardziej zajebistą dziewuchę od masażu pyska. obłęd! Hejka Reni - ok przeżyje jak nie zakryje mi milimetr czy dwa - grunt żeby to już porządnie wyglądało, a stolarzowi i tak ptaka naciągnę jak go spotkam oplułam się w IKEA co miesiąc zmienia się oferta FAMILY na ich kartę + sprzedaż okazjonalna (uszkodzone, lub wycofywane). Oferta Family w każdym sklepie jest inna, można monitorować na stronie baaa... każda ikea ma codziennie inny produkt w specjalnej ofercie. jak wejdziecie na www swojego sklepu, to znajdziecie listę sprzedaży specjalnej i można podglądnąć w który dzień tygodnia należy się wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.08.2013 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 hello nie ogarniam....wstałam po 3 godzinnej drzemce z młodym:p byliśmy dziś w hurtowni z akcesoriami meblowymi i niestety nie znaleźliśmy odpowiedniego dla nas ćwierćwałka do łączenia blatu ze szkłem w kuchni, jak jest u was? może macie fotki? kiedyś widziałam taką dyskretną listwę, a na miejscu same bambaryły W końcu dotarliśmy do IKEA i kupiliśmy kosze do sortowania śmieci i zmiotkę na stojaku, bo się denerwowałam że muszę klękać na podłodze w pralni jak kotki w kuwecie nakopią i wyskakując z niej rozsypują żwirek. Kupiliśmy też tapetę do mojej mamy, mega padnięci pojechaliśmy do Piotra i Pawła po zakupy...ale najważniejsze że z samego rana zarządziłam sprzątanie i jak już wróciliśmy to mogliśmy wyciągnąć nogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.08.2013 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 idę pranie rozwieść bo się nam zapomniało, a mąż kolację robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts