Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ana dzięki, sprawdzę:) Wiem na pewno że wysyłają meble. Kiedyś polowałam na stolik kawowy i zlokalizowałam go w BC we Wrocku, zadzwoniłam, podali mi koszt transportu itp. Niestety za długo się zastanawiałam nad zakupem i ktos mnie uprzedził :mad:

zizi, po Białymstoku jeździ duży samochód z logo BC. Może akurat Ci meble podrzuci :D

jakiś balkon? ja mam ich 3 :mad: co mnie cholera podkusiło :lol2:

Ja mam dwa :bash::bash: masz coś tam już ?

Justyna ja też trzy:bash: mieszkaliśmy ponad rok bez balustrad ale jak kiedyś nasz znajomy chciał nam wylecieć z balkonu bo nie wiedział, że nie mamy balustrad, to było na jakiejś imprezce /mój m go w porę chwycił/ to szybciutko zamawialiśmy;)

pokażesz co zrobiliście ?? nie mam pomysłu na swoje .....

cześć pytle.

jezuuuu co za fantastyczny dzień! mam internet z powrotem, ale mniejsza, mniejsza. spędziłam dziś 6h u kosmetyczki. mam tak wymasowaną pyzę, że mi z 5 lat odjęło. dupa niemowlaka, botoksy i wszelkie liftingi się nie umywają. normalnie czaaaad (tak długo bo poza peelingiem, maskami i algami, pazury wszelkie robiłam). jak któraś z trójmiasta, to dajcie znać - dam wam namiar na najbardziej zajebistą dziewuchę od masażu pyska. obłęd!

Hejka

Reni - ok przeżyje jak nie zakryje mi milimetr czy dwa - grunt żeby to już porządnie wyglądało, a stolarzowi i tak ptaka naciągnę jak go spotkam :bash:

oplułam się :cool:

w IKEA co miesiąc zmienia się oferta FAMILY na ich kartę :yes: + sprzedaż okazjonalna (uszkodzone, lub wycofywane). Oferta Family w każdym sklepie jest inna, można monitorować na stronie :yes:

baaa... każda ikea ma codziennie inny produkt w specjalnej ofercie. jak wejdziecie na www swojego sklepu, to znajdziecie listę sprzedaży specjalnej i można podglądnąć w który dzień tygodnia należy się wybrać :)

hello :bye:

nie ogarniam....wstałam po 3 godzinnej drzemce z młodym:p

byliśmy dziś w hurtowni z akcesoriami meblowymi i niestety nie znaleźliśmy odpowiedniego dla nas ćwierćwałka do łączenia blatu ze szkłem w kuchni, jak jest u was? może macie fotki? kiedyś widziałam taką dyskretną listwę, a na miejscu same bambaryły :sick:

W końcu dotarliśmy do IKEA i kupiliśmy kosze do sortowania śmieci i zmiotkę na stojaku, bo się denerwowałam że muszę klękać na podłodze w pralni jak kotki w kuwecie nakopią i wyskakując z niej rozsypują żwirek.

Kupiliśmy też tapetę do mojej mamy, mega padnięci pojechaliśmy do Piotra i Pawła po zakupy...ale najważniejsze że z samego rana zarządziłam sprzątanie i jak już wróciliśmy to mogliśmy wyciągnąć nogi :cool: :yes: