reni1980 04.08.2013 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 a dzieciaki były w kinie a my po sklepie, maż sobie kupił butki i spodnie, ja nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.08.2013 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 (edytowane) Reniiiiiii - ale ja dom wybudowałam i teraz mieszkam km od Gliwic w str ale zapraszam serdecznie jakby się Wam/ mężowi chciało nie chcę fatygować za bardzo mi się ostatnio nawet po sklepach nie chce jeżdzić - tzn może i by się chciało, ale muszę zapanować nad wydawaniem kasy - bo tak to nie jadę Edytowane 5 Sierpnia 2013 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 04.08.2013 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Helloł U mnie cudowny chłodek ,gdyby nie te durne komary można by spac na tarasie:rolleyes: Venus odpuśc temu biednemu chłopowi:P kochanego ciałka nigdy za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.08.2013 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 w Gliwicach jestem codziennie ze wzgl na prace jakby co:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.08.2013 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 wiecie co tak se myślę - że dopiero rok mieszkamy ( mimo, że część była malowana 2,5 roku temu) i cholercia jak patrzę na ściany to mnie coś zalewa - ja rozumie, że dziecko itp... ale co ile te cholerne malowania... jak u Was syt wygląda? malowałyście już od przeprowadzki? chodzi mi o pokoje gdzie się śpi, bawialnie itp parter malowałam już prawie cały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.08.2013 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 ja mieszkam 2,5 roku, w grudniu będzie 3, powinnam malować rok temu bo brudno jak cholera, na pewno w przyszłym roku maluję cały dół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 04.08.2013 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 U mnie dramat:sick: w pomieszczeniach kuchnia salon jadalnia,ganek, hol, sypialnie wyglądają trochę lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.08.2013 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 doł malowałam na wiosnę przed Wielkanocą jak Albinos cifem w sprayu umył ściany:mad: sypialnie - olewam bo i tak muszę dojść meble ostateczne, ale pokój Albinoska...bawialnia jego... łazienka na dole...o dżizas. Ale chyba przeczekam zimę i na wiosnę ruszę wymyśliłam jeszcze kucie dolnej łazienki hahha - ale to musiałabym zrobić jak męża nie ma - tak, że na gotowo przyjedzie bo by mnie chyba powiesił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.08.2013 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 u mnie najgorzej schody, łap na ścianie milion i mimo że jest balustrada i tak dzieciory ściane trzymają:mad::mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.08.2013 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 schody u mnie też była tragedia malowałam teraz tą tikkurillą jakąś matową co niby zmywalna i nie powiem samo odbicie rąk schodzi - ale Albinosek wytresowany, że ma trzymać się za balustradę albo w ogóle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 04.08.2013 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Reni tak jak u mnie jak w spelunie, gdzie pijaki tulą się do ścian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.08.2013 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 idę prasować - w sobotę pralka prała cały dzień... do jutra Dziewczyny - miłego wieczora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 04.08.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Bajo bajo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 04.08.2013 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 pocieszę was - u mnie dzieciów nie ma, a też jest już po pierwszym (prze)malowaniu (3 lata prawie na swoim). choć wynikało to z chęci zmiany koloru, przedpokój i korytarz był co nieco usyfiony. może bez wielkich dramatów i z pewnością nikt nie potraktował ścian jako płótna dla artysty, ale idealnie już niestety nie było (nie mamy wciąż mebli, więc buty ściągamy podpierając się (brudną) ręką ściany na przykład. albo dupką o ścianę... nie ma siły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.08.2013 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 u nas nie jest źle mogłabym odmalować korytarz górny bo Fionka robiąc matriksa zostawiła na ścianie kilka uroczych łapek i w kuchni przy parapecie, bo głupia podnosiłam hokery żeby kot nie wchodził na blat to se podskakiwała odbijając się od ściany i w jednym miejscu jest hardor, poza tym ok, ale my bezdzietni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 04.08.2013 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Z dobrych niusów stelaż pod konsolę zamówiony, za 2 tygodnie ma być gotowy Hejka Venus, czasami tu wpadam poczytać Wasze plotki można wiedzieć jaki stelaż pod konsolkę zamawiałaś? drewniany, metalowy i czy drogie to jest? ja od długiego czasu kombinuję jak niedrogo mieć konsole na chromowanym stelażu, bo gotowe sa pieruńsko drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 04.08.2013 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Nie to co Dziewczyny opowiadacie to jakaś abstracja: po 3 latach do malowania? Phi! Nam stuknęło raptem pół roku, a salon jest stanie dramatu. Zrobię Wam jutro fotki najwyżej, bo opisywać tego aż mi się nie chce Ściany myte są średnio raz na miesiąc, ale nie wszystko zmyć się da :/ Winowajcą są PSY No ale ich tak skutecznie jak Albinoska nie wytresuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.08.2013 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Hej Tosia - ja miałam dół początkowo szarym dekoral fashion intuicja - farba tragedia, nawet po 3 krotnym malowaniu kolor nie był jednolity - teraz przykryłam to lateksową tikkurilą tą matową i jestem bardzo zadowolona. U góry mam jakieś zwykłe beckers chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 05.08.2013 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Hej dziewczyny u nas cały dom w tikurilli, oprócz 2 pokoi i jest całkiem nieźle, my przy schodach tynk strukturalny i w wiatrołapie też i to jest b.dobre rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.08.2013 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 ten dekoral fashion wcale nie był taki tani.. a dużo osób go niby polecało szczególnie kolor intuicja... ale wg mnie tragedia! podobno dobre też są flugger Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts