isa99 05.08.2013 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Tosia, jak tam u Ciebie z wykańczaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 05.08.2013 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Hej Isa:hug: no ja już się martwiłam o Ciebie, co tam słychać, pisz????? Dokładnie Reni ja się broniłam /nie wiem dlaczego:bash:/ przed pomocą przez 1,5 roku, a teraz wpada mi taka sprytna babeczka i myje wszystkie okna w dzień, naprawdę nie są to wielkie pieniądze, ja jak umyłam już wszystko to jeszcze firanki, no tydzień mi schodziło jak nic, oczywiście po pracy i bajzel w domu, a jaka styrana byłam:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 05.08.2013 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Hej Asiu u mnie przesyt forum wystąpił, poza tym za dużo sie dzieje i strasznie zmęczona byłam - ale od piątku jestem szczęśliwą posiadaczką więźby - teraz przyjdzie kolej na dachówkę choć na "żywo" jeszcze tego nie widziałam, bo wczoraj w nocy wróciliśmy z nad morza - korzystam wreszcie z urlopu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 05.08.2013 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 O to już za chwilę będziesz miała stan surowy skończony, super, gdzie byłaś nad morzem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 05.08.2013 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Tosiu :rotfl::rotfl: ale mnie brzuch boli, to dałaś popalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.08.2013 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Asia ale ja jestem tępa strzała jak wrzuciłam w google co to ta Bernatka to dopiero załapałam :lol2: Tosiu - miałam zamiar zrobić to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 05.08.2013 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Tosiu, u Was też tak gorąco? myślałam że od górek to jakiś przyjemny powiew idzie nasze Boby też w tym skwarze tyrają, ale nie wiadomo co będzie później - bo u nas albo skwar albo ulewy - a żadna pogoda nie jest dobra dla budowlańców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 05.08.2013 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Isa jaką będziecie mieli dachóweczkę? i jaki kolor?? Tosiu, z Robena czarna błyszcząca (Piemont Tobago) - wprawdzie nie podoba mi się błyszcząca, ale sobie wymyśliłam, że po jakimś czasie się trochę przykurzy i będzie w sam raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 05.08.2013 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 O nie dziewczyny mojej Bernatki nie oddam:P znajdźcie sobie Kasie albo Anię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.08.2013 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Tosiu - miałam zamiar zrobić to samo powiedzcie , ze żartujecie laski :lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.08.2013 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Tosiu, z Robena czarna błyszcząca (Piemont Tobago) - wprawdzie nie podoba mi się błyszcząca, ale sobie wymyśliłam, że po jakimś czasie się trochę przykurzy i będzie w sam raz niestety ale będzie błyszcząca zawsze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 05.08.2013 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 O to już za chwilę będziesz miała stan surowy skończony, super, gdzie byłaś nad morzem? no mąż już planuje przeprowadzkę na przyszły rok, bo wreszcie coś już stoi byliśmy koło Gdańska, w Stegnie, ale morze strasznie brudne, dużo glonów; nie byłam już ładnych klika lat nad morzem i nie wiem czy tak wszędzie wygląda myśmy zaliczyli tylko taki około-weekendowy wypad, bo mąż ma problemy z dłuższym urlopem no i też nie możemy ekipy samej zostawic, bo oni mają dziennie listę życzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 05.08.2013 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 niestety ale będzie błyszcząca zawsze:) ale nie tak jak całkiem nowa - mam nadzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.08.2013 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 ale nie tak jak całkiem nowa - mam nadzieje przejeżdżam obok jednego domu z błyszczącą dachówką już ponad 10 lat i zawsze taka sama, świeci się jak psu jajca:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.08.2013 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 powiedzcie , ze żartujecie laski :lol2::lol2::lol2: nieeeee no co to za imię Bernatka? Bernadetka? moja niania ma na imię Judyta..i to już mi się egzotyczne wydawało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.08.2013 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 nieeeee no co to za imię Bernatka? Bernadetka? moja niania ma na imię Judyta..i to już mi się egzotyczne wydawało no dokładnie Bernadeta, moze też być jakaś myjka na wypasie:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.08.2013 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 ja też blond:P myślalam nie o urządzeniu a o jakiejś extra ścierce do polerowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.08.2013 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 ja też blond:P myślalam nie o urządzeniu a o jakiejś extra ścierce do polerowania ale nawet extra ścierka sama nie lata :bash::bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.08.2013 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 ja myłam okna w sobote, sama przyjemność w 35 stopniach;);););) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 05.08.2013 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 http://pic4ever.com/images/hanghead.gifhttp://smileys.sur-la-toile.com/repository/Langue/boude-langue-954.gif Śmiejcie się, śmiejcie, a co ja poradzę, że jestem naturalny blond chemicznie pogłębiony Isa no u nas niestety lepiej nie ma, deszczu już chyba ze 3 tygodnie nie było. Grzeje jak wściekłe, a klej można kłaść tylko do 25 st. Mi się podobają błyszczące no właśnie mi się nie podoba taki matowy, bo wtedy nawet jak jest czarny to wpada w antracyt, idealny by był pół-błyszczący - ja liczę na nasze brudne deszcze na śląsku - w końcu jak mi brudzi okna to czemu dachówki też tak miałby nie urządzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts