Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej Isa:hug: no ja już się martwiłam o Ciebie, co tam słychać, pisz?????

Dokładnie Reni ja się broniłam /nie wiem dlaczego:bash:/ przed pomocą przez 1,5 roku, a teraz wpada mi taka sprytna babeczka i myje wszystkie okna w dzień, naprawdę nie są to wielkie pieniądze, ja jak umyłam już wszystko to jeszcze firanki, no tydzień mi schodziło jak nic, oczywiście po pracy i bajzel w domu, a jaka styrana byłam:mad:

Hej Asiu :hug: u mnie przesyt forum wystąpił, poza tym za dużo sie dzieje i strasznie zmęczona byłam - ale od piątku jestem szczęśliwą posiadaczką więźby - teraz przyjdzie kolej na dachówkę

choć na "żywo" jeszcze tego nie widziałam, bo wczoraj w nocy wróciliśmy z nad morza - korzystam wreszcie z urlopu

O to już za chwilę będziesz miała stan surowy skończony, super, gdzie byłaś nad morzem?

no mąż już planuje przeprowadzkę na przyszły rok, bo wreszcie coś już stoi :lol2:

byliśmy koło Gdańska, w Stegnie, ale morze strasznie brudne, dużo glonów; nie byłam już ładnych klika lat nad morzem i nie wiem czy tak wszędzie wygląda :eek:

myśmy zaliczyli tylko taki około-weekendowy wypad, bo mąż ma problemy z dłuższym urlopem :sick: no i też nie możemy ekipy samej zostawic, bo oni mają dziennie listę życzeń

http://pic4ever.com/images/hanghead.gifhttp://smileys.sur-la-toile.com/repository/Langue/boude-langue-954.gif Śmiejcie się, śmiejcie, a co ja poradzę, że jestem naturalny blond chemicznie pogłębiony :D

Isa no u nas niestety lepiej nie ma, deszczu już chyba ze 3 tygodnie nie było. Grzeje jak wściekłe, a klej można kłaść tylko do 25 st. Mi się podobają błyszczące :)

no właśnie mi się nie podoba taki matowy, bo wtedy nawet jak jest czarny to wpada w antracyt, idealny by był pół-błyszczący - ja liczę na nasze brudne deszcze na śląsku - w końcu jak mi brudzi okna to czemu dachówki też tak miałby nie urządzić :lol2: