mirkamis 06.08.2013 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Hej!! Ja też mam karcher i tez małe kreseczki zostawia choć z czasem i praktyką coraz mniej.Jak wyschną ściereczką kuchenną wytrę ale to juz bez wysiłku i okna błysk .Koniecznie z płynem z tej firmy. Ściągam tym nawet wodę w kabinie prysznicowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.08.2013 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Hej Laski:) Venus - żebyś się Ty "nie polała" przy tych włosach z wrażenie ciesze się, ze kuracja służy:hug: i widzisz efekty na prawdę warto Reni jak tam Twoje włosy? Duś - masz rację - po arganowym włosy są cudne i uwaga go można nawet na skalp dawać bo odżywia cebulki. Wersję "fryzjerową" miałam droga tak jak piszesz - ale wg mnie wystarczy taka za 20 zł Arganowy też nadaje się do skóry podobno - ja mam mega suchą i czasem jak mam day spa to robię nim łydki:) Na twarzy chyba zapycha bo w składzie ma dużo wit. E i omega Podobny w działaniu jest macadamia chyba jeszcze - 50 ml z pompką w przyzwoitej cenie można kupić. Te dwa można trzymać na włosach dłuzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 06.08.2013 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 (edytowane) Duś - masz rację - po arganowym włosy są cudne i uwaga go można nawet na skalp dawać bo odżywia cebulki. Wersję "fryzjerową" miałam droga tak jak piszesz - ale wg mnie wystarczy taka za 20 zł Arganowy też nadaje się do skóry podobno - ja mam mega suchą i czasem jak mam day spa to robię nim łydki:) Na twarzy chyba zapycha bo w składzie ma dużo wit. E i omega j. Ja tez arganowy używam na suche partie, na twarz doraźnie jak jest jakaś sucha partia...kiedyś kolega przywióźl mi z wyjazdu i byłam sachwycona . na włosy tez zaczęłam i chyba jest lepiej ...Teściowa poleca na sucha skorę po opalaniu, zaawsze go na wyjazdy zabiera. Mam zamiar sprawdzić w najbliższym czasie...ja kupowałam kiedys w drogerii jako super nowośc, w pięknym opakowaniu i kosztował tutaj ostatnio bo chyba cenowo lepiej http://prostozmaroka.pl Nie dawałam na skalp bo myślałam ze jak inne nie bardzo sie nadaje, wypróbuję teraz na moje cebulki hihi Tosia dobrze ze zapisałaś listę, musze te odżywki kupić i zacząć regularnie sie bawić Edytowane 6 Sierpnia 2013 przez ivy17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 06.08.2013 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Hej Venus czy Ty masz materac na łóżko z Ikei??? Chciałam kupić łóżko i zastanawiam się jaki wziąć materac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.08.2013 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Dzień dobry Magda musiałam 2x przeczytać co do mnie napisałaś Milena ja też myłam zawsze rano, bo jak wieczorem to rano piorun na głowie, włosy wygniecione, nawet kucyk nie wyglądał, a teraz ładny kwestia przestawienia się Dziękuję jeszcze raz za życzenia Nesska tak mamy z IKEA, piankowy jest ok, ale my go wzieliśmy ze względu na cenę. Kiedyś kupimy sobie sprężynowy a ten damy do gościnnego Dziś mamy II rocznicę ślubu, także się częstujcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 06.08.2013 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 I jak się śpi na tym piankowym??? My na razie naszej sypialni nie robimy tylko będziemy spali w gościnnym więc już łóżko wybieram docelowo do gościnnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 06.08.2013 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Ja łóżko chciałam Svelvik i jest niedrogie a te materace No i nie wiem który... Justynka Wszystkiego Najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.08.2013 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Gratki rocznicy napisałaś wcześniej, ze włosy są lejące to Ci odpisałam hahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.08.2013 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Dziękuję My mamy Sułtan piankowy, kosztował chyba 325 zł. Jesteśmy zadowoleni, natomiast jest bardzo niski, ale za tę cenę ok. My się wysypiamy. Tosiu serio? nasz na razie ok po jakim czasie tak popękał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 06.08.2013 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Justyna gratulacje z okazji 2 rocznicy ślubu:) Cześć dziewczyny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.08.2013 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 dziękuję, hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.08.2013 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 u nas prawie 9 msc i na razie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 06.08.2013 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Nie za dużo tego świętowania jak na jeden tydzień? A ja się dzisiaj wypakowałam! Ananka chciałam mianować forumową chrzestną (razem sobie możemy urodzinki świętować! Przy okazji Ananek - wszystkiego naj naj...!) ale w tej sytuacji myślę, że venuska też zasługuje na miano Cioci Szczególnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.08.2013 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Asiu co tam rocznica!! gratulacje Pokazuj nam to szczęście i opowiadaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.08.2013 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 P.S. Jutro rocznica poznania się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 06.08.2013 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Asiu gratulację szybko poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 06.08.2013 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Asia Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.08.2013 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 http://emotikona.pl/emotikony/pic/2balony.gifAsiu gratulacje ! wracaj szybko do formy (nie wiedziałam, że Ty kinderniespodzianka byłaś) jak drugi poród? przed chwilą czytalam, u Ilonki, że Ci się brzuch stawiał a tu taka nowina! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.08.2013 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Asia miała chyba cesarkę, bo z tego co pamiętam, Ala była ułożona pośladkowo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.08.2013 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 aaa okej - ważne , że już po i mam nadzieję, że wszystko dobrze i za 2 dni będzie w domu. Uwielbiam czytać, że komuś się Bejbik urodził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts