Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej Laski:)

Venus - żebyś się Ty "nie polała" przy tych włosach z wrażenie ;) ciesze się, ze kuracja służy:hug: i widzisz efekty

na prawdę warto

Reni jak tam Twoje włosy?

Duś - masz rację - po arganowym włosy są cudne i uwaga go można nawet na skalp dawać bo odżywia cebulki.

Wersję "fryzjerową" miałam droga tak jak piszesz - ale wg mnie wystarczy taka za 20 zł:)

Arganowy też nadaje się do skóry podobno - ja mam mega suchą i czasem jak mam day spa to robię nim łydki:)

Na twarzy chyba zapycha bo w składzie ma dużo wit. E i omega

Podobny w działaniu jest macadamia chyba jeszcze - 50 ml z pompką w przyzwoitej cenie można kupić.

Te dwa można trzymać na włosach dłuzej.

Duś - masz rację - po arganowym włosy są cudne i uwaga go można nawet na skalp dawać bo odżywia cebulki.

Wersję "fryzjerową" miałam droga tak jak piszesz - ale wg mnie wystarczy taka za 20 zł:)

Arganowy też nadaje się do skóry podobno - ja mam mega suchą i czasem jak mam day spa to robię nim łydki:)

Na twarzy chyba zapycha bo w składzie ma dużo wit. E i omega

j.

Ja tez arganowy używam na suche partie, na twarz doraźnie jak jest jakaś sucha partia...kiedyś kolega przywióźl mi z wyjazdu i byłam sachwycona :-). na włosy tez zaczęłam i chyba jest lepiej ...Teściowa poleca na sucha skorę po opalaniu, zaawsze go na wyjazdy zabiera. Mam zamiar sprawdzić w najbliższym czasie...ja kupowałam kiedys w drogerii jako super nowośc, w pięknym opakowaniu i kosztował :sick: tutaj ostatnio bo chyba cenowo lepiej http://prostozmaroka.pl

Nie dawałam na skalp bo myślałam ze jak inne nie bardzo sie nadaje, wypróbuję teraz na moje cebulki hihi

Tosia dobrze ze zapisałaś listę, musze te odżywki kupić i zacząć regularnie sie bawić ;)

Edytowane przez ivy17

Dzień dobry :bye:

Magda musiałam 2x przeczytać co do mnie napisałaś :rotfl:

Milena ja też myłam zawsze rano, bo jak wieczorem to rano piorun na głowie, włosy wygniecione, nawet kucyk nie wyglądał, a teraz ładny :rolleyes: kwestia przestawienia się ;)

Dziękuję jeszcze raz za życzenia :hug:

Nesska tak mamy z IKEA, piankowy jest ok, ale my go wzieliśmy ze względu na cenę. Kiedyś kupimy sobie sprężynowy a ten damy do gościnnego :yes:

Dziś mamy II rocznicę ślubu, także się częstujcie :) :hug: :wave:

tort weselny biało czarny.JPG

Nie za dużo tego świętowania jak na jeden tydzień? A ja się dzisiaj wypakowałam! Ananka chciałam mianować forumową chrzestną (razem sobie możemy urodzinki świętować! Przy okazji Ananek - wszystkiego naj naj...!) ale w tej sytuacji myślę, że venuska też zasługuje na miano Cioci Szczególnej :yes: