Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

Pszczółko zmierzyłam, w Louisach podłokietnik (ta wysokość na której już możesz oprzeć łokieć) jest od podłogi na 67 cm, szerokość wewnętrzna między podłokietnikami to 47 cm :)

Nie mówiłam wam pewnie jeszcze, że jakiś czas temu będąc w TK w Centrum zapragnęłam pewnego ociekacza na naczynia - który de facto jest u nas tylko dla picu aby mieć gdzie odłożyć nóż z którego często korzystamy :) Przy przeprowadzce z bólem kupiłam taką moim zdaniem nieładną suszarkę za 14 zł :lol2: Stała sobie bidulka i denerwowała mnie coraz bardziej odkąd zobaczyłam tamtą. Ta w TK była z serii stojaka który już wcześniej kupiłam do kuchni na ręcznik papierowy. Oczywiście parę razy byłam jeszcze w TK i suszarki już nie było. Mąż absolutnie nie zgodził się na jej kupno : " kawał żelastwa za 80 zł i służy nam tylko na nóż", ale wiecie święta idą itp :lol2: w ten piątek poleciałam do TK, szukałam akurat patery i klosika które jakiś czas temu były w super cenie tylko szkło cienkie i kolejki długie no ale...tak chodziłam wertowałam wszystko produkt po produkcie..aż tu patrze :lol: moja suszarka!!! 4 sztuki!!! Myślę wziąć nie wziąć - wzięłam :lol: o 15 wysłałam mężowi mms z ustawioną już suszarką aby do 19 godziny złość na żonę mu przeszła. Wrócił i nie był zły a suszarka zamieszkała między nami :D

Oczywiście z tej historii mam dla was również zdjęcia - trochę to śmieszne żebym prezentowała swój ociekacz na naczynia :lol: ale na razie i tak się więcej nie dzieje :no:

Before:

http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Mirabelka/s_PC192136.jpg

After :lol:

http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Mirabelka/s_PC192134.jpg

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zapomniałam jeszcze, pokazałam wczoraj mężowi która kanapa będzie u nas w salonie - ofc nie oryginał tylko robiona na zamówienie na bazarze :) Z tej do gościnnego jestem zadowolona, a jak pisałam cena znacząco niższa :lol:

http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Mirabelka/BarringtonSofaCamelF11.jpg

http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Mirabelka/Screenshot_2.jpg

W kolorze szarym lub beżoszarym, ale zamówimy pewnie dopiero na wiosnę :(

Eliop o rany dopiero zauważyłam wasz post ;) Witam u nas :)

U nas pół roku od wprowadzenia a nadal goło i wesoło ;) Niestety przez te brudne prace nie mamy powieszonego oświetlenia, które w zasadzie w całości jest już skompletowane :) Kominek nadal nam się podoba ale jest jeden minus - nie mogę powiesić na nim świątecznych skarpet.

Zaraz zobaczę co tam skrobiecie na blogu :yes:

dziękuje za info :) teraz będę się modlić żeby mi pod konsole weszły podłokietniki :), bo jak nie to te krzesełko bez mnie czeka (kurcze zapomnialam co to za damskie imie ono nosi) :)

A kanapa, co tu dużo gadać, boska, klasyczna, elegancka, nieprzesadzona. taka prosta i jak chcecie w prostym stylu to napewno super sie dopasuje. a bylam pewna ze wezmiecie szarą ;)

Ale za to kanapa baaardzo w MOIM stylu:lol: Jest de besdt:wiggle:

A gdzie ty te kanapy robisz??? mów szybciutko! ja mam krzesła i inne do roboty... szukam właśnie jakiegoś sprytnego tapicera;)

A suszareczka też git:) ja dziś byłam w tikeju w centrum - no jak po jakimś bombardowaniu:o jakby ludzie ostatnie butelki z wodą i konserwy wykupili:o No puchy straszne...

hahahaha dobre :lol2: po bombardowaniu :)

Olu dziękuję, sposób jak widać skuteczny :lol:

Pszczółko kanapa beżoszarość lub szarość, kształt jak na zdjęciu kolor inny ;)

Madzia ja zlecam to takiej małej firemce gdzieś spod Radomia, mają swoje stoisko na giełdzie w Słomczynie :) Jak Ci się nie spieszy to najpierw zobaczysz jak to u nas wyjdzie i wtedy sobie zamówisz. Powiedzieli że jakakolwiek sofa bez rozkładania kosztuję u nich 1000 zł. Za tą do gościnnego płaciliśmy 1300, rozkładanie do przodu na automacie :)

Ania ano! :D