Venus_m 06.08.2013 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.08.2013 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 helloł, venuska gratulacje no i oczywiście dla Asi rownież Magda ja olejowałam dopiero 2 razy, jest dobrze, bo włosy po umyciu nie są suche jak patyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.08.2013 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Uwielbiam czytać, że komuś się Bejbik urodził a to czemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.08.2013 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 a to czemu? no jak to? że ktoś nie będzie siedział na urodzinach, imprezie, wysypiał się do 10 rano, byczył się itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.08.2013 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 no jak to? że ktoś nie będzie siedział na urodzinach, imprezie, wysypiał się do 10 rano, byczył się itp rozumiem:lol2::lol2::lol2: Magda byłam ostatnio w Sisley, jakie piękne swetry za jesień, piękna torebka była ale aż 800 zł, no wogóle duzo rzeczy dla siebie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.08.2013 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 hmm qrka u nas w G-cach nie ma chyba tego sklepuzaraz zgogluję co i jak..ale 800 zł dużooooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.08.2013 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Magda, myślałam, że chodzi o nowego podatnika . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.08.2013 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 hehe nie - aż tak daleko wizją nie sięgam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Ananek 06.08.2013 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 (edytowane) Nie za dużo tego świętowania jak na jeden tydzień? A ja się dzisiaj wypakowałam! Ananka chciałam mianować forumową chrzestną (razem sobie możemy urodzinki świętować! Przy okazji Ananek - wszystkiego naj naj...!) ale w tej sytuacji myślę, że venuska też zasługuje na miano Cioci Szczególnej Ale zaszczyt! Asia, dobrze się czujesz? Wszystko dobrze? Dzięki za życzenia. I oczywiście wielkie gratulacje! Edytowane 6 Sierpnia 2013 przez Ananek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 06.08.2013 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 No chociaż jedna No właśnie o coś takiego mi chodzi, żeby szybko umyć, jak mi się bombardiery porozbijają na szybie. A jak by to potem ręcznikiem papierowym przetarł?? Próbowałaś? Ja mam taką myjkę i uważam, że jest genialna. Po użyciu okna idealne i robota idzie piorunem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 06.08.2013 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Ala do porodu ułożyła się główką w dół. Tyle, że miałam akcję porodową (skurcze), ale reszty postępów brak (rozwarcie, rozchodzenie dziecka na dół). I wszyscy zgodnie stwierdzili, że to długo potrwa, to po co mnie męczyć, jeśli na końcu i tak może okazać się fiasko...? To my Venys nie gorsi od Ciebie w rocznice na początku sierpnia. W tym roku 10. Lat naszego poznania się i związku (rozłożone na 3 daty, a teraz jeszcze Ala się w to wplotła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.08.2013 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Asiu super Ja planuję dziecko robić w listopadzie (nie najbliższym ) co by też lwem było z sierpnia Podatnika strasznie przykre jest to, że nasze dzieci rodzą się za granicą, teraz i tak ciut lepiej z rocznym macierzyńskim ja nie wiem jak można zostawić dziecko po 4 miesiącach (wyjątki kiedy rodzic musi bo inaczej się nie utrzyma). Dziewczyny a karmicie/karmiłyście piersią w miejscach publicznych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.08.2013 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 ja nie wiem jak można zostawić dziecko po 4 miesiącach (wyjątki kiedy rodzic musi bo inaczej się nie utrzyma). ja zostawiłam:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Ananek 06.08.2013 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Lwy to fajne znaki zodiaku. Ale ciąża latem, zwłaszcza jej końcówka, to chyba musi być bardzo męcząca sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.08.2013 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Ananek też tak myślę, ale z drugiej strony później jest wrzesień kiedy można z dzieckiem na spacery chodzić a nie w jakieś zimowe wichury Reni nie krytykuję, tylko nie wiem jak, zobaczymy jak swoje będę mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.08.2013 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Ananek też tak myślę, ale z drugiej strony później jest wrzesień kiedy można z dzieckiem na spacery chodzić a nie w jakieś zimowe wichury Reni nie krytykuję, tylko nie wiem jak, zobaczymy jak swoje będę mieć ok, rozumiem, ja tam mam krytykę w nosie, to była moja decyzja, w myśl zasady szczęśliwa mama - szczęśliwe dziecko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 06.08.2013 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Venuska, jeszcze raz szczęścia w małżeństwie życzę. Asi, żeby dzieciątko chowało się zdrowo A w sprawie materacy My kupiliśmy Materac VENUS MULTI POCKET 160x200 Alergik; H2 (1802 zł) Do tego za ok 200 zł stelaż specjalnie pod ten materac. Ja mam problemy z kręgosłupem szyjnym i lędźwiowym, i myślałam, że to normalne, że rano trochę mnie plecy pobolewają. A od przeprowadzki nie wiem co co to ból pleców. Rewelacja. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Ananek 06.08.2013 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Dla mnie optymalnie byłoby rodzić w kwietniu/maju. No bo ciąża zimą, a potem wiosną na spacery można chodzić i lato fajne, a jak przyjdzie surowa zima, to dziecko już większe będzie i może już nie trzeba będzie aż tak chuchać i dmuchać na każdym spacerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Ananek 06.08.2013 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 A, Venuska - my też mieliśmy 2 rocznicę ślubu (w zeszłym tygodniu). Szczęścia i dużo miłości w sferze fizyczno-zmysłowo-psychicznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.08.2013 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 my rocznica sierpniowa także 26.09. Venus to już Ci współczuję porodu Lwciątka - i końcówka ciąży, spuchnięte nogi i inne w takie upały jak teraz są.ja karmiłam butelką i do pracy chciałam wrócić. Przy nastepnym też chcę dość szybko. moim zdaniem najlepiej zajść czerwiec-sierpień i rodzic marzec-majwtedy całe wakacje jest się w domu, dziecko zdrowe itp:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts