Magda_lena85 06.08.2013 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Dla mnie optymalnie byłoby rodzić w kwietniu/maju. No bo ciąża zimą, a potem wiosną na spacery można chodzić i lato fajne, a jak przyjdzie surowa zima, to dziecko już większe będzie i może już nie trzeba będzie aż tak chuchać i dmuchać na każdym spacerze. popieram - Albinosek 16.04 i zaraz po przyjściu ze szpitala na spacer bo było ponad 20 stopni i słońce (dobre na żółtaczkę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.08.2013 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 dziewczyny słyszałyscie, drakońskie upały idą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 06.08.2013 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Dla mnie optymalnie byłoby rodzić w kwietniu/maju. No bo ciąża zimą, a potem wiosną na spacery można chodzić i lato fajne, a jak przyjdzie surowa zima, to dziecko już większe będzie i może już nie trzeba będzie aż tak chuchać i dmuchać na każdym spacerze. bardzo dobra koncepcja! Zrealizowałam ją z Zuzią z Alą się nie udało, bo tatuś się za długo ociągał z decyzją, a jak już się zdecydował to wolałam nie czekać do przyszłego sezonu, co by się nie rozmyślił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 06.08.2013 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 (edytowane) @asiazett gratulacje serdeczne! niech potomka zdrowo rośnie i daje mamie dużo wypoczywać @Tosia82 oj zdziwiłabyś się kobieto. pracuję na pełen etat, ale wliczając nadgodziny, których uniknąć nie mogę - w zasadzie to jest to półtora lub prawie dwa. do tego rozkręcam swoje biuro - czytaj: harujesz na kolejny etat, a w zasadzie dwa. i jakby mi było mało w dwóch fundacjach robię wolontariaty, ot z potrzeby pomocy. po godzinach praca naukowa, treningi, przyjaciele. sama gotuję, sprząta, tylko koszule prasuje ostatnio miła pani z sąsiedztwa, bo jak mi się kiedyś 47 nazbierało, to byłam gotowa starego porzucić. wszystkich udaje się zadowolić i jestem w pełni uchwytna dla świata. (plazing-smażing też wciskam w grafik ) Duś - masz rację - po arganowym włosy są cudne i uwaga go można nawet na skalp dawać bo odżywia cebulki. Wersję "fryzjerową" miałam droga tak jak piszesz - ale wg mnie wystarczy taka za 20 zł Arganowy też nadaje się do skóry podobno - ja mam mega suchą i czasem jak mam day spa to robię nim łydki:) Na twarzy chyba zapycha bo w składzie ma dużo wit. E i omega Podobny w działaniu jest macadamia chyba jeszcze - 50 ml z pompką w przyzwoitej cenie można kupić. Te dwa można trzymać na włosach dłuzej. o proszę, to nie wiedziałam, że aż taki super wszechstronny. kosmetyczka mi ostatnio mówiła, że mój pyszczek się zmienia w kierunku cery suchej, więc wytestuję odrobinę - ten zapach jest po prostu obłędny... i nadaje się do masażu (mój super-duper-prezent od tego, co widziałam w rossmanie różni się tylko naklejką. zdecydowanie nie ma co przepłacać) a propos "sezonu na ciążę" - moja mama brzucha nie miała dużego, a i tak zawsze mówiła, że zrobienie sobie dzieciaka z terminem na ferie zimowe to był największy błąd życia. bo weź tu się schyl i zasznuruj buty... latem to przynajmniej bezkarnie w japonkach naginasz dziewczyny słyszałyscie, drakońskie upały idą yes! jutro plaża Edytowane 6 Sierpnia 2013 przez duś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 06.08.2013 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 chyba tu jeszcze nie dziękowałam Wam Dziewczynki za gratulacje. No to dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Ananek 06.08.2013 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 No dokładnie MagdaBartek . Muszę się pospieszyć w tym sierpniu, żeby się udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.08.2013 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 mam tak dość tych upałów, że mnie mdli dosłowniew pracy kilmy nie ma:sick: wtorek, środa, czwartek i niby koniec... oszaleć można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.08.2013 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 no a ja zaś słyszalam , ze weekend zajebiście gorący 38 st. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 06.08.2013 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Magda byłam ostatnio w Sisley, jakie piękne swetry za jesień, piękna torebka była ale aż 800 zł, no wogóle duzo rzeczy dla siebie widziałam a ja na wyprzedaży w niedziele kupiłam sobie ich sweterek za 80zł:wiggle:przeceniony z 349:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 06.08.2013 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 dziewczyny słyszałyscie, drakońskie upały idą u mnie w sobotę ma lać i 20 stopni:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Ananek 06.08.2013 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 U nas klima działa dopiero od wczoraj, także mamy przyjemny chłodek, ale co się męczyliśmy w te upały, to nasze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.08.2013 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 u mnie w sobotę ma lać i 20 stopni:yes: czyli pierwsza teza od piątku chłodniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.08.2013 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 a ja na wyprzedaży w niedziele kupiłam sobie ich sweterek za 80zł:wiggle:przeceniony z 349:sick: ale letnia kolekcja?, ja już mówię o jesiennej:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 06.08.2013 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 ale letnia kolekcja?, ja już mówię o jesiennej:D tak Reni z letniej:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 06.08.2013 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 czyli pierwsza teza od piątku chłodniej? u mnie w pt ma być 34 a potem armagedon:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.08.2013 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 qrka w czwartek 36 a ja mam dentystę plombowanie i wybielanie I tura..chyba przełoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Ananek 06.08.2013 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Magda, ja jutro idę do gina na prekoncepcyjne badania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.08.2013 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 no to laski musicie wszystko przełozyć, jak upal to upał:lol2::lol2: ja sie od rana zastanawiam czy gorącą kawkę sobie wypic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.08.2013 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 ale o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Ananek 06.08.2013 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Ja już po kawce. Zrobiłam sobie gorącą kawę, ale dodałam zimne mleko z lodówki. Nie było źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts