Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

mój zawsze mówi że on nic nie potrzebuje a później przed jakimś wyjściem płacze że nie ma w co się ubrać wiec ja kupuję mu bez niego, koszule, koszulki spodenki a nawet buty. Nie lubi chodzić po centrach handlowych. Kiedyś w Ikei pobił rekord czasowy z wózkiem na dole :lol2::lol2:. a jak jechał po regały do spiżarni to w ciągu godziny obrócił (mamy 60 km do ikei w jedną stronę) jechał z kartką na której miał wydrukowany nr regału i miejsca, gdzie dana półeczka się znajduje :yes:
a mój mąż nie lubi zakupów i ogólnie nie przepada za ich robieniem ...ale jak w niedziele pojechaliśmy do Wawy i wlazł do sklepu Hilfigera to myślałam że go stamtąd nie wyciągnę:sick:
Gość Ananek
A ja mam pytanie inne - sorry za offtopa :D Czy któraś z Was kupowała projekt domu z Archonu np.? Chodzi mi o gotowce. I tam w tych gotowcach są podane koszty budowy. Jak to wychodzi? Pi razy drzwi: mniej więcej tyle, co podają, czy te ceny biorą z czapy?
A ja mam pytanie inne - sorry za offtopa :D Czy któraś z Was kupowała projekt domu z Archonu np.? Chodzi mi o gotowce. I tam w tych gotowcach są podane koszty budowy. Jak to wychodzi? Pi razy drzwi: mniej więcej tyle, co podają, czy te ceny biorą z czapy?

dla mnie od czapy, ale tego nie mozna określic, wszystko zalezy od standardu wykonania, jeden kupuje okna za 14 tys, inny za 70 tyś

Mohjo aaa pudełka to w szafie jakoś upchnę - ale nie biorę w żadnym sklepie reklamówki.

Mam materiałowe 3 envirosax i do nich pakuję

tak reklamówki zdradzają wszystko:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:, choć mój jest bardzo spostrzegawczy nawet pozna , że majtki mam nowe

Venusiku NAJLEPSZEGO za dwie okazje życzę :) :hug:

nie dam rady nadrobić :no: ale gdzieś, kiedyś obił mi się o oczy jakiś produkt do czyszczenia fug o którym pisałaś - co to było?