illusjon 06.08.2013 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Venuska co żeś sobie kupiła w Mincie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.08.2013 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 kupiłam pojemniki w Miętusku biało-niklowane druga z widocznych półek. Stoją przy okapie i starczy tam już ozdób, dla mnie to i tak dużo Zapomniałabym, zdjęcie jest własnością Mint Grey http://www.mintgrey.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.08.2013 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 i świeczkę jeszcze maleńką z LB w kolorze jasnego brązu, do gościnnego lub sypialni albo na prezent, się zobaczy dobrałam co by mi kwota na bonie nie przepadła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.08.2013 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Justyś dzięki nie wiesz Madzia jest czy gdzieś wybyła? bo jak na urlopie to jej głowy nie będę zawracać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 06.08.2013 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Justyna b.ładne te pojemniki..... też się kiedyś na nie śliniłam, zresztą na co ja w MG się nie śliniłam:rolleyes:.... widziałaś może talerzyki z kulkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 06.08.2013 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Justynko jeszcze raz wszystkiego naj, bo tu mnie chyba jeszcze dziś nie było:hug: Fajne te pojemniczki, a co tam w Mintgreyu jeszcze fajnego widziałaś? Aga Madzia chyba była w Szcz, ale nie wiem czy jeszcze jest:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 06.08.2013 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Venuska, Pojemniczki śliczne, zresztą w MG większość rzeczy mi się podoba. A Magda chyba gdzieś mi wpadła na łodzi czy jachcie, ale gdzie wtedy była, to nie wiem. Może teraz na żaglowcach w Szczecinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.08.2013 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Madzi nie widziałam, był jej pracownik Sebastian? nie wiem czy nie pokręciłam czegoś z imieniem wczoraj jak koleżanka kupowała mi bon też on był Z pojemników jestem bardzo zadowolona, pasują moim zdaniem idealnie i fajnie przełamują Co mi w oczy wpadło? wszystko! industrialne lampy na które mój mąż powiedział okropne, piękne baterie Nikolazii na które mój mąż powiedział eee takie se Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.08.2013 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Joasiu bardzo dziękuję :hug: Zizi tak talerzyki z kulkami są teraz to już chyba w stałej ofercie mimo że ja dobrze magazyn wyczyściłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.08.2013 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 co tam rocznica kiedy ćwiczyć trzeba, mieliśmy wracać po Miętusku do domu ale zaprosiłam męża do Babooshki na syrniczki i pielmieni, najedliśmy się że ło la boga no ale już po ćwiczeniach, ja się świecę jakby mnie ktoś wodą polał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 06.08.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Justyna podziwiam Twój zapał do ćwiczeń...ze mnie taki leń w tym temacie, że głowa boli:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 06.08.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Venusko śliczne zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 06.08.2013 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 nie ma czasu sprawdzić - do sklepów stacjonarnie rzadko chodzi:) wierzy ze wszystko co powiem dopóki paragonu nie znajdzie. Więc w pracy je trzymam:cool: paragony i (omg że to powiem) pudełka po butach też w pracy mam nie mogę :rotfl: dziewczyny jesteście lepsze od najlepszych dowcipów padłam, dobrze, że mój jest póki co: na-nic-nie-zwracający-uwage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 06.08.2013 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Venus, ja tu rzadko siem udzielam, bo pędzicie jak koń na dzikim zachodzie, ale pokazałabyś te pojemniczki u siebie, cooo??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 07.08.2013 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Venuska WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO z okazji wszystkich Twoich, Waszych uroczystości !!!!!!!!!!!!!!!! __________________________________ a ja podjęłam decyzję w sprawie szablonu na ścianie....................nie będzie go nigdzie :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 07.08.2013 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Hej A my wczoraj pojechaliśmy po duperele do marketu a wróciliśmy z meblami na taras Nic specjalnego ale przynajmniej będzie na czym doopkę posadzić. A M ma dzisiaj robić taras tymczasowy już się nie mogę doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.08.2013 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Helloł Justyna podziwiam Twój zapał do ćwiczeń...ze mnie taki leń w tym temacie, że głowa boli:( ze mnie ...też ale jak się kilka razy zmusiłam to teraz nawet mi się chce Venusko śliczne zakupy Dziękuję Venus, ja tu rzadko siem udzielam, bo pędzicie jak koń na dzikim zachodzie, ale pokazałabyś te pojemniczki u siebie, cooo??? Pokażę, pokażę ale chyba razem z drzwiami i szkłem w kuchni nie mam czasu za bardzo zrobić fotek bo rano złe światło, wieczorem też. W weekend jak sobie przypomnę to bateria w aparacie ma zgon cierpliwości a wszystko wynagrodzę Venuska WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO z okazji wszystkich Twoich, Waszych uroczystości !!!!!!!!!!!!!!!! __________________________________ a ja podjęłam decyzję w sprawie szablonu na ścianie....................nie będzie go nigdzie :lol2: Dziękuję mua mua :* Ty waryjatko jak to bez?! Hej A my wczoraj pojechaliśmy po duperele do marketu a wróciliśmy z meblami na taras Nic specjalnego ale przynajmniej będzie na czym doopkę posadzić. A M ma dzisiaj robić taras tymczasowy już się nie mogę doczekać Nesska i bardzo dobrze Korzystajcie z ciepłych dni, jest ich tak mało ja po wyjściu na zewnątrz po 2 minutach mam ochotę strzelić sobie w głowę, ale wtedy przypominam sobie zimę i się cieszę upałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.08.2013 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 helloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 07.08.2013 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Cześć dziewczyny:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohjo_79 07.08.2013 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts