Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

Gość Ananek
Hej! Justynka, fajne są te pojemniczki. Ale moją uwagę zwróciły też takie dwa szklane pojemniki, które masz w kuchni na parapecie: na owoce i cukierasy. To jakiś fajny zestaw? Gdzie kupione?

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ja niestety też mam sporo wydatków około domowych bo paproki od elewacji zniszczyli mi kostkę brukową i wczoraj próbowali ją szorować jakimś kwasem i wygląda :sick::bash::( masakrycznie. Odliczę im to teraz od kasy za elewację ale czeka mnie z nimi trudna rozmowa. Poniszczone mam także parapety i moje kulki bukszpanowe. Na trawę już machnę ręką bo wiadome było, że się poniszczy, ale kostki i parapetów nie popuszczę. Przy demontażu rusztowania uszkodzili kafle na schodach wejściowych tzn coś im spadło i pękły trzy sztuki. Wyć się chce jak nie szanują cudzego

hej hej :)

Zestaw szklany na pewno nie, kupowany to tu to tam. Ten mały na cukierasy z Krosna, ten większy na makaron no name z Witeksu i patera z kloszem no name z pol szkło :yes: no name makarony już mi pękł w podstawie :p

Ananek a próbowałaś coś wyciskać? bo ja czytałam opinie że użyteczna ta wyciskarka jest nie za bardzo bo cieknie wszystko po rękach ? :o sama bym sobie postawiła jako ozdobę :yes:

Gość Ananek
Dziewczyny, co Wy z tymi włosami robicie? Czytam i czytam i się nie mogę doczytać. Jakaś epidemia? Ja też wyciskałam wczoraj cytrynę do lemoniady. Daje radę, normalna wyciskarka manualna, tylko że ładniejsza. :D Edytowane przez Ananek

Venus, jak po rękach? :rotfl:

Grunt to mieć dopasowaną pod wyciskarkę szklankę (czyli normalną), jest kilka odprysków na boki (dosłownie dwie, trzy krople), ale po rękach? Nie wiem, jak ci ludzie ją chwytają :lol2:. Dużym plusem jest łatwość czyszczenia - spłukujesz pod bieżącą wodą i gotowe :).

Magda, tak jak pisałaś, kosmetyki Alterra, ja dopiero zaczynam, bo nigdy nie miałam ładnych włosów, więc pomyślałam: "A co mi szkodzi? Dużo gorzej chyba nie będzie" no i jest :sick:. Tylko w nocy mi się śnią piękne włosy, a potem patrzę w lustro i jest siano :rolleyes:. Włosy jakieś rzadkie :(, taki puch. Po jednym olejowaniu na razie :yes:.

Magda, tak jak pisałaś, kosmetyki Alterra, ja dopiero zaczynam, bo nigdy nie miałam ładnych włosów, więc pomyślałam: "A co mi szkodzi? Dużo gorzej chyba nie będzie" no i jest :sick:. Tylko w nocy mi się śnią piękne włosy, a potem patrzę w lustro i jest siano :rolleyes:. Włosy jakieś rzadkie :(, taki puch. Po jednym olejowaniu na razie :yes:.

Ilona z każdym olejowaniem będzie dobrze - ale czym olejowałaś dokładnie alterrą?

bo puch mógł spowodować olej źle dobrany.

Gorzej nie będzie - po dobrze dobranym oleju z każdym razem będzie lepiej. Alterra nie zaszkodzi - po prostu widać stan włosów bez silikonów .

Oczyiściłaś włosy z silikonów przed?

Ilona ja miałam po dekoloryzacji włosy - nie działało juz nawet kerastase... zmusiłam się do olejowania:) warto