Gość Ananek 07.08.2013 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Hej! Justynka, fajne są te pojemniczki. Ale moją uwagę zwróciły też takie dwa szklane pojemniki, które masz w kuchni na parapecie: na owoce i cukierasy. To jakiś fajny zestaw? Gdzie kupione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohjo_79 07.08.2013 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 wczoraj przyszły moje zakupy z zary i kurde buty mnie cisną, mam nadzieję ze to spowodowane jest upałem i może lekutko opuchniętymi stopami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.08.2013 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Hejka ja dziś czekam na przelew, wypłata+premia+nagroda obym się nie rozczarowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.08.2013 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Hejka ja dziś czekam na przelew, wypłata+premia+nagroda obym się nie rozczarowała to ja trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.08.2013 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 dzięki - trochę mam wydatków w tym m-c ( nie ciuchowych niestety) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 07.08.2013 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Heyka laseczki ogłoszenie parafialne planujemy kolejny zlot informacje u mnie :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Ananek 07.08.2013 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 A do mnie wczoraj dostarczono wyciskarkę Starcka - jest śliczna. Taki sobie prezencik urodzinowy zrobiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohjo_79 07.08.2013 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 ja niestety też mam sporo wydatków około domowych bo paproki od elewacji zniszczyli mi kostkę brukową i wczoraj próbowali ją szorować jakimś kwasem i wygląda masakrycznie. Odliczę im to teraz od kasy za elewację ale czeka mnie z nimi trudna rozmowa. Poniszczone mam także parapety i moje kulki bukszpanowe. Na trawę już machnę ręką bo wiadome było, że się poniszczy, ale kostki i parapetów nie popuszczę. Przy demontażu rusztowania uszkodzili kafle na schodach wejściowych tzn coś im spadło i pękły trzy sztuki. Wyć się chce jak nie szanują cudzego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohjo_79 07.08.2013 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 dziewczynki ale wyciskarka starcka jako gadżet wystawowy a nie użytkowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Ananek 07.08.2013 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Nie, ja mam zamiar jej używać normalnie do wyciskania cytrusów. Taki bibelot bez funkcji praktycznej to raczej do mnie by nie przemówił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.08.2013 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 hej hej Zestaw szklany na pewno nie, kupowany to tu to tam. Ten mały na cukierasy z Krosna, ten większy na makaron no name z Witeksu i patera z kloszem no name z pol szkło no name makarony już mi pękł w podstawie Ananek a próbowałaś coś wyciskać? bo ja czytałam opinie że użyteczna ta wyciskarka jest nie za bardzo bo cieknie wszystko po rękach ? sama bym sobie postawiła jako ozdobę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.08.2013 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Magda, a ja zaczęłam kurację na włosy i muszę Ci powiedzieć, że takiej masakry to jeszcze nigdy nie miałam . My też używamy wyciskarki, fajnie wygląda, ale też spełnia swoją funkcję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.08.2013 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Ilona - a czym myłaś, olejowałaś? po odstawieniu silikonów dopiero widać w jakim złym stanie są włosy - nie da się inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.08.2013 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 a u mnie nie było tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Ananek 07.08.2013 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 (edytowane) Dziewczyny, co Wy z tymi włosami robicie? Czytam i czytam i się nie mogę doczytać. Jakaś epidemia? Ja też wyciskałam wczoraj cytrynę do lemoniady. Daje radę, normalna wyciskarka manualna, tylko że ładniejsza. Edytowane 7 Sierpnia 2013 przez Ananek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.08.2013 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Venus, jak po rękach? Grunt to mieć dopasowaną pod wyciskarkę szklankę (czyli normalną), jest kilka odprysków na boki (dosłownie dwie, trzy krople), ale po rękach? Nie wiem, jak ci ludzie ją chwytają . Dużym plusem jest łatwość czyszczenia - spłukujesz pod bieżącą wodą i gotowe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.08.2013 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Magda, tak jak pisałaś, kosmetyki Alterra, ja dopiero zaczynam, bo nigdy nie miałam ładnych włosów, więc pomyślałam: "A co mi szkodzi? Dużo gorzej chyba nie będzie" no i jest . Tylko w nocy mi się śnią piękne włosy, a potem patrzę w lustro i jest siano . Włosy jakieś rzadkie , taki puch. Po jednym olejowaniu na razie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 07.08.2013 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 hejka laski:) ja nie olejowałam jeszcze włosów... mam krótkie i nie mam z czego wykrecic banana na głowie:D zresztą bez suszarki nie wyobrażam sobie ułożenia włosów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.08.2013 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 No właśnie ja się boję (już kiedyś o tym pisałam ), że na naturalne kosmetyki z powodzeniem mogą sobie pozwolić osoby, które nie mają większych problemów z włosami, bo jak ktoś ma poważniejszy problem, to działa tylko porządna chemia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.08.2013 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Magda, tak jak pisałaś, kosmetyki Alterra, ja dopiero zaczynam, bo nigdy nie miałam ładnych włosów, więc pomyślałam: "A co mi szkodzi? Dużo gorzej chyba nie będzie" no i jest . Tylko w nocy mi się śnią piękne włosy, a potem patrzę w lustro i jest siano . Włosy jakieś rzadkie , taki puch. Po jednym olejowaniu na razie . Ilona z każdym olejowaniem będzie dobrze - ale czym olejowałaś dokładnie alterrą? bo puch mógł spowodować olej źle dobrany. Gorzej nie będzie - po dobrze dobranym oleju z każdym razem będzie lepiej. Alterra nie zaszkodzi - po prostu widać stan włosów bez silikonów . Oczyiściłaś włosy z silikonów przed? Ilona ja miałam po dekoloryzacji włosy - nie działało juz nawet kerastase... zmusiłam się do olejowania:) warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts