anakris 07.08.2013 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Nie za dużo tego świętowania jak na jeden tydzień? A ja się dzisiaj wypakowałam! Ananka chciałam mianować forumową chrzestną (razem sobie możemy urodzinki świętować! Przy okazji Ananek - wszystkiego naj naj...!) ale w tej sytuacji myślę, że venuska też zasługuje na miano Cioci Szczególnej Asiu gratulacje :wave: pokazuj maleństwo forumowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohjo_79 07.08.2013 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Magda ja doczytałam na którymś z twoich linków że olej dobiera się do porowatości włosa (ty też o tym pisałaś tu u Venuski) i ja do moich włosów kupiłam taki olej http://alma24.pl/pr_images/5907078675022.jpg. Nie pachnie najlepiej i później muszę dać maskę lub odżywkę z Garniera tą polecaną przez ciebie z Avokado a myję szamponem bez silikonów kupionym w mydlarni. Włosy mam inne tzn po umyciu szamponem są takie dziwne i poplątane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.08.2013 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 jak dobrałaś do porowatości to jest ok - z garnier seria avokado tylko odżywka jest dobra - maska ma silikony. Trzeba powtarzać :proceder" 3 x w tyg minolejowanie na min pól godz >mycie. odżywianie dodatkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Ananek 07.08.2013 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Madzia, a możesz napisać, co dokładnie trzeba z tymi włosami robić? Lub dac link do tego postu, co pisałaś u Vensuki wcześniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.08.2013 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Ananek tu blog anwen http://www.anwen.pl/ specjalistki w tych sprawach - a jak nie na forum wizaż.pl jest dużo wątków o olejowaniu - dziewczyny pomagają itp:) Tosia dobrze jak masz czas i chęci raz na jakis czas od oleju można dodać zółtko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.08.2013 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Magda, ja mam olej Alterry migdały i papaja (to jest niby oliwa z oliwek i olej sezamowy), stały jeszcze dwa inne olejki i nie wiedziałam, który wybrać. Włosy oczyściłam na wczasach , tzn. nie zabrałam moich specyfików do włosów (przy małym cały samochód wyładowany jego klamotami, na mnie nie było już miejsca ) i przez tydzień myłam ziołowym szamponem męża, bez odżywki po. Włosy były sztywne, drutowate. Wczoraj stwierdziłam, że wykorzystam sytuację i podjechałam do Rossmanna po kosmetyki Alterra (szampon + odżywka + maska z granatem do włosów suchych oraz olej do ciała), olej miałam na głowie ponad godzinę, bo mały nie dawał mi tych włosów wymyć, potem zmyłam + odżywka. Włosy są gładkie, nie sztywne jak przedtem, ale takie jakiś rzadkie i trochę się puszą na końcach? Dodam, że mam chyba źle obcięte, mega wycieniowane, co dopiero teraz widać (każdy włos w inną stronę) . Jak często stosować maskę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.08.2013 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 z alterry stosuję na zmianę z odżywką - wydaje mi się, ze jest ok.Na końce jak się puszą możesz dać jakiś silikonowy olejek żeby wygładzić - do czasu aż olej nie zrobi porządku.Chyba, że na końce dać olejek alterre po umyci i nie spłukać - ale na same końce. Jeszcze jedno - po kuracji samym ziołowym, nad morzem (woda, wiatr) możesz mieć je też w gorszej kondycji niż przed. Ale przynajmniej są oczyszczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 07.08.2013 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Widzę temat wraca jak bumerang. W poniedziałek wieczorem nałożyłam na włosy olej a w nocy poszłam rodzić dobrze, że miałam czas się umyć. Wyobraźcie sobie pacjentkę z taką fryzurą... I turbanem na głowie. Teraz za to mam 1 dreada zamiast włosów, bo skusiłam się na piankę, żeby się włosy lepiej i dłużej trzymały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.08.2013 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Asiazett miałabyś porządnie naolejowane włosy:P jak się czujesz? wstałaś już? Ala jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.08.2013 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 jak dzis zaś o włosach to Magda powiedz mi na co ta gloria i jantar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.08.2013 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 jantar to odżywka do bejbi włosów żeby rosły którą przelewa się w atomizer jak do mycia szyb i robisz psik psik na skórę głowy, nie spłukujesz. Maska Gloria po olejowaniu jako odżywka, przytrzymać spłukać naprzemienną wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.08.2013 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.08.2013 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Magda jest przelew, bo mnie już ręce bolą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.08.2013 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 no nie ma pewnie po 16 będzie zaraz zrobią kawkę - ledwo żyję taka duchota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.08.2013 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 a ja dziś podjęłam poważną decyzję, niebawem się okaże czy się cofam, czy idę do przodu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.08.2013 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 zawodową? czy raczej rodzinną? mam nadzieję, że będzie do przodu- i będzie zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 07.08.2013 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Ja działam już chyba 3 albo 4 tydzień z włosami i jest zdecydowanie lepiej włosy wydają się być mocniejsze i chyba mniej wypadają Dziś zauważyłam, że powinnam nakładać już mniejszą ilość olejku i odżywki Na początku włosy wpijały tego mnówstwo, takie miałam chyba przesuszone włosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Ananek 07.08.2013 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Reni, uchyl rąbka tajemnicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.08.2013 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Idi - to dobry objaw - jak wypija mało to można zmniejszyć częstotliwość olejowania do 2 na tydz ale dłuższych czasowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.08.2013 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Kurcze, Ida, ja wczoraj też smarowałam i smarowałam i ciągle mi się wydawało, że jest za mało oleju. Powiem Wam nawet, że on tak szybko wsiąkał, że nie było go widać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts