ida2 08.08.2013 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Ananek nie gniewam się pytanie tylko czy płeć ważna? mnie to w sumie lata, byle zdrowe było Dokładnie Dlatego ja, mimo wszelkich bóli i dolegliwości, byłam po każdym porodzie Przeszczęśliwa, że dziecko całe i zdrowe - to dla mnie Najważniejsze w danej chwili było A o reszcie się z biegiem czasu zapomina.... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.08.2013 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Ja bym chciała mieć najpierw syna, a potem pomyśleć o siostrze dla niego. Starszy brat będzie się siostrą opiekował i przyprowadzał przystojnych kolegów do domu. A córka będzie miała młodsze koleżanki - układ idealny. własnie nie, starsza powinna być córka , z racji tego , ze dziewczynki są bardziej opiekuńcze, starsza siostra bez problemu zaopiekuje sie młodszym bratem, nie lejąc go, inaczej jak chłopiec starszy pewno nie raz trześnie małej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.08.2013 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 od jesieni w Polsce H&M HOME Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.08.2013 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 od jesieni w Polsce H&M HOME o jezu nawet nie słyszałam , że gdzieś jest, pewno w wawie otworzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.08.2013 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Reni potwierdzam, ja na starszego brata liczyć nigdy nie mogłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.08.2013 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 lepiej!!! w 5 miastach, chyba w Katowicach też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.08.2013 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 ale dozowniki mąż się na pewno ucieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.08.2013 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Reni potwierdzam, ja na starszego brata liczyć nigdy nie mogłam no niestety tak to bywa, dlatego dziewczynka powinna być starsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.08.2013 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Ilonka to ja chyba wolę mojego który po prostu mnie olewał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.08.2013 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Venus, najlepsze jest to, że wszyscy mówili zawsze: taki odpowiedzialny, starszy brat, bo zajmował się mną 24h/ na dobę, ale po latach sam mówi, że on mnie tresował, nie wychowywał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.08.2013 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 08.08.2013 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 własnie nie, starsza powinna być córka , z racji tego , ze dziewczynki są bardziej opiekuńcze, starsza siostra bez problemu zaopiekuje sie młodszym bratem, nie lejąc go, inaczej jak chłopiec starszy pewno nie raz trześnie małej Reni nie zgodzę się . Ja mam młodszego brata i to ja go lałam jak byliśmy mali, bardzo chciałam byc młodsza, bo fajnych kolegów do domu przyprowadzał tyle, że młodzi byli. U mojego m jest 3 facetów i ostatnia dziewczyna i szwagierka mówi, że miała z nimi fantastycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.08.2013 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Dziewczyny ja od paru dni rechoczę jak głupia do tej reklamy Wakacje.pl widziałyście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milena7770 08.08.2013 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Z tym, że dziewczynka jak jest starsza to bardziej opiekuńcza itp. to zależy .... Siostra mojego męża starsza 4 lata od niego lała przy każdej okazji, zazwyczaj takim pantoflem mamy na plastikowym koturnie :lol2:zabierała mu słodycze i chowała po szafkach, sama ich nie jadła, aż straciły ważność. Często jak jej się coś nie podobało za karę bratu kazała czesać frędzle w dywanie i stała wtedy właśnie nad nim z tym pantoflem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.08.2013 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 ło jezusie to moje dzieci aniołeczki, i tak za sobą są, że jak się krzyknie na jedno to drugie leci i krzyczy na rodzica:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 08.08.2013 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Venusko-widze ze była okazja a ja nie zdazylam WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.08.2013 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Gumisia dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 08.08.2013 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Venuska podasz mi nami na tego Twojego szklarza - musze lustra wycenić, lacobel, może kabinę ....to pewnie tez gdzies niedaleko mnie skoro ty masz blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 08.08.2013 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Mój znajomy ma 8 lat młodszą siostrę i wiecie co jej robił? Przyklejał taśmą do wieszaka na ubrania i wieszał ją w szafie Jak ja się cieszę, że mam siostrę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 08.08.2013 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 ja też lałam swojego młodszego brata...ze schodów go nawet zrzuciłam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts