reni1980 08.08.2013 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 venuska na długi weekend jadę do warszawy, Kopernik, muzeum powstania ale jak kurna będą takie upały to wpadam do twojego salonu:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 08.08.2013 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Matko ale z Was ancymony były...?!!!!! Strach się bać Reni ma być niby chłodniej i mam nadzieję, że tak będzie bo my mamy wesele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.08.2013 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Ida swoje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 08.08.2013 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 na swoje usprawiedliwienie dodam,że którejś Wielkanocy poszlismy z bandą do przedszkoa na plac zabaw, bo na naszym podwórku nie było takiego fajnego jak w przedszkolu, to po zwiedzeniu wszystkich atracji postanowiliśmy powyrywać drzewka:confused: niestety zobaczył to woźny i wyleciał z tego przedszkola i za nami. Wtedy postapiłam słusznie i młodszego braciszka podniosłam i przesadziłam przes siatkę ogrodzenia, ale sama nie zdązyłam już uciec i kiblowałam z woźnym do czasu przyjścia mamy...ech co to były za czasy:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.08.2013 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 wróciłam od dentysty... niedobrze moja torebka zostanie w jego kasie a chodzę co poł roku na kontrolę i nie dalo się przewidzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.08.2013 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Ajwi zobacz p. Robert Grzybowski Brwinów bardzo sympatyczny pan a jaka gaduła Reni to powodzenia z kolejkami w Koperniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.08.2013 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Magda a ja mam dalej trzymać kciuki?:mad::mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.08.2013 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Magda a co miałaś robione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.08.2013 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Ajwi zobacz p. Robert Grzybowski Brwinów bardzo sympatyczny pan a jaka gaduła Reni to powodzenia z kolejkami w Koperniku kolejki są ale w roku szkolnym, a ja sobie bileciki zarezerwowałam:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.08.2013 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 venuska zapodaj fajne knajpy na obiad ale niedrogie, noclegi mam obok parku saskiego, to coś nieopadal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 08.08.2013 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Reni nieee Właśnie miałam pytać o rezerwację, ale jak masz bileciki to OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.08.2013 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Reni nieee Właśnie miałam pytać o rezerwację, ale jak masz bileciki to OK no a ja juz myślałam, ze kieckę masz pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.08.2013 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 venuska privka masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.08.2013 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 a Reni - przelew doszedł satysfakcjonujący dziękuję Venus - niestety kanałówka 6stki mnie czeka - dziś znieczulenie, wyciąganie miazgi i opatrunek jutro zdjęcie i wymiana opatrunku i później 2 wizyty jeszcze... i ok 450 zł to będzie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.08.2013 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 to i tak tanio jak w tym są 2 wizyty jeszcze Reni ale z białym obrusem? bo jak tak to tanich nie ma i jakie to tanie (czyli ile za danie główne)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.08.2013 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Reni ale z białym obrusem? bo jak tak to tanich nie ma i jakie to tanie (czyli ile za danie główne)? obrus of course:D tak do 50 zł za osobę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.08.2013 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Venus to wersja optymistyczna - minimalna ale nie mam zamiaru płacić wiecej ze wzg na ogrom klientów który chodzi do niej za poleceniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.08.2013 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 mam nadzieję, że bez picia liczysz Park Saski masz na Królewskiej, niedaleko na Świętokrzyskiej fajna knajpa Ajoli http://www.aioli-cantine.com/menu na lunch blisko Saskiego na ul. Senatorskiej restauracja Senatorek (po 14 można zamawiać z menu), lunch 21 zł lub wegetariański 17 zł. Na Kruczej kebabownia Sahara tutaj z czystością na stolikach różnie (są obrusy ), ale jedzenie czysto przyrządzane http://www.kebab-sahara.pl/ Na starówce pizzeria Pepe przy Kościele Dominikanów ul. Freta 12 http://www.pepepizza.waw.pl/, pyszna pizza i inne dania o ile się nie popsuli Baboosha na Oboźnej zaraz przy Mint Grey (starówka) inne lokalizacje fe, szczególnie polecam Pielmieni Sybirskie i Syrniczki z miodem Folk Gospoda to już w stronę Grzybowskiej od Królewskiej, mój ulubiony Pan zwany "co Pani preferuje" (nie spyta nigdy inaczej tylko zawsze ze słowem preferuję) barszczyk z pasztecikiem, deska mięs Fajna knajpa prowadzona przez p. Romana Mały Belgrad, jedzenie mega porcje takie że olaboga ale daleko bo na Natolinie. Jeżeli będziecie autem to serdecznie polecam np szaszłyk Królowej Bony, albo Wędzoną Fantazję Romana, albo sałatkę Leskovaćka o maj gat!http://www.malybelgrad.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 08.08.2013 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 dziewczyny jak dziś u Was z temperaturami? Jak wsiadałam do auta pokazywało 37 stopni:sick: za to zwolnili nasz wczesniej z pracy ze wzgledu wlasnie na upały i brak klimy:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.08.2013 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 mam nadzieję, że bez picia liczysz czyli 50 zł na osobę to mało? dzieki za knajpki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts