Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jezu, u mnie w domu 30 stopni :sick:.

Na parterze, na pierwszym piętrze jeszcze gorsza masakra.

Na zewnątrz nawet nie wychodzę, młodego polewam wodą, podstawiam pod wiatraczek, a i tak ciągle się drze :(.

Nie dziwię się, bo sama opadam z sił. Jak jest bardzo źle, to tylko wołam do męża: "Idę do piwnicy!" i ewakuuję się w trybie natychmiastowym.

Wczoraj i przedwczoraj uciekłam z młodym na basen, ale ludzi tyle, że to żadna przyjemność. Najgorsze są rodziny z dziećmi, te dzieci jeszcze ok, ale tatusiowie :sick: - za nic mają, że obok pluska się niemowlę, wskakują do basenu i chlapią na wszystkie strony, a Robert przerażony :mad:. Co najdziwniejsze, kobiety zwracają uwagę swoim dzieciom: "Uważaj na dzidzię", a mężom już nie :(.

Boże zapomniałam o najważniejszej!

Reni koniecznie, ale to koniecznie jak nie pójdziesz to zabiję idźcie do Metropolitana przy pl Piłsudskiego przy Parku Saskim :yes: do knajpy Pauza Cafe, pyszne lunche ale dania z menu też. Obowiązkowo Sernik nowojorski zamów- dla mnie najlepszy, robiłam już nie raz i nie wychodzi taki dobry. W dziedzińcu Metropolitana jest fontanna super dla dzieciaków :yes: zobaczysz, że będą tu miały największy ubaw

http://www.pauzacafe.pl/

:yes: :wiggle: musisz tu być :yes: :wiggle:

nie nie, park fontan to co innego.

http://www.metropolitan.waw.pl/ to jest Metropolitan (tutaj są biura) i od strony Valentino i Prady jest Pauza Cafe a w środku taki plac z sikaczami, dzieciaki tam biegają non stop i młode pary robią zdjęcia. Tam jest zajebista ściana lustrzana z czarnych płytek. budynek projektował jeden z najbardziej prestiżowych architektów na świecie :yes:

W tym budynku też w podziemiach jest najlepsza myjnia samochodowa. Fury same porszaki i inne świniaki, ale glancują tak że szok. My jak Astrę mieliśmy to jak wyszorowali to przy porszakach dawała radę :yes: 100 zł mycie na zewnątrz i w środku.