reni1980 08.08.2013 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 dziewczyny jak dziś u Was z temperaturami? Jak wsiadałam do auta pokazywało 37 stopni:sick: za to zwolnili nasz wczesniej z pracy ze wzgledu wlasnie na upały i brak klimy:yes: w moim 44:mad: czyli ja tez siebie dziś zwolnię wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 08.08.2013 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 w moim 44:mad: czyli ja tez siebie dziś zwolnię wcześniej OMG:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.08.2013 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Reni wymieniłam różne knajpy, w większości powinnaś dać radę 50 zł os z piciem u nas 38 a ja chcę kebab i choćbym miała zemdleć po drodze to go dziś zjem w Saharze! o! Mój mąż może o 14 z roboty wyjść a ja siedzę jak ta gupia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 08.08.2013 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 u mnie od jutra burzowo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.08.2013 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 dobra, do Efezu pojedziemy bo o parking łatwiej jak na Kruczej Przy okazji Reni polecam kebab Efez na Muranowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.08.2013 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Reni a gdzie konkretnie nocujesz? bo w okolicy Saskiego to masz Bristol i Sofitel taki burżuj z Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 08.08.2013 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Justyna gdzie zalazłas info że jesienią HM Home rusza w PL? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.08.2013 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 dzięki raz jeszcze , na pewno skorzystam, bo w hotelu tylko mamy śniadanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 08.08.2013 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 na poddaszu mam 28 stopni:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.08.2013 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Zizi na fejsbuczku Reni a później mi tu napiszesz że wydałaś dużo a g**** zjadłaś ale poważnie mimo odległości polecam ten Natolin i Mały Belgrad. Roman specyficzny człowiek ale też bardzo sympatyczny. Niestety nie robi rezerwacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.08.2013 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 u mnie 40 równe - oszaleć idzie kebab bym zjadła ale nie będę jechała tyle - na obiado-kolację robią łososia pod pierzynką jogurtowo-chrzanową + bejbi szpinak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 08.08.2013 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Venuska ale lista knajpek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.08.2013 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Jezu, u mnie w domu 30 stopni . Na parterze, na pierwszym piętrze jeszcze gorsza masakra. Na zewnątrz nawet nie wychodzę, młodego polewam wodą, podstawiam pod wiatraczek, a i tak ciągle się drze . Nie dziwię się, bo sama opadam z sił. Jak jest bardzo źle, to tylko wołam do męża: "Idę do piwnicy!" i ewakuuję się w trybie natychmiastowym. Wczoraj i przedwczoraj uciekłam z młodym na basen, ale ludzi tyle, że to żadna przyjemność. Najgorsze są rodziny z dziećmi, te dzieci jeszcze ok, ale tatusiowie - za nic mają, że obok pluska się niemowlę, wskakują do basenu i chlapią na wszystkie strony, a Robert przerażony . Co najdziwniejsze, kobiety zwracają uwagę swoim dzieciom: "Uważaj na dzidzię", a mężom już nie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.08.2013 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Jeszcze mi znajomy kiedyś polecał resturację Cuda Wianki ale to też na końcu świata bo aż Konstancin http://www.cudawiankirestauracja.pl/m-salaty.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.08.2013 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Boże zapomniałam o najważniejszej! Reni koniecznie, ale to koniecznie jak nie pójdziesz to zabiję idźcie do Metropolitana przy pl Piłsudskiego przy Parku Saskim do knajpy Pauza Cafe, pyszne lunche ale dania z menu też. Obowiązkowo Sernik nowojorski zamów- dla mnie najlepszy, robiłam już nie raz i nie wychodzi taki dobry. W dziedzińcu Metropolitana jest fontanna super dla dzieciaków zobaczysz, że będą tu miały największy ubaw http://www.pauzacafe.pl/ musisz tu być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.08.2013 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Reni a gdzie konkretnie nocujesz? bo w okolicy Saskiego to masz Bristol i Sofitel taki burżuj z Ciebie? no biała pościel musi być:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.08.2013 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 cholera się powodzi to będziesz mieć blisko do Chanel, Prady i Valentino bo to wszystko przy Metropolitanie lub w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.08.2013 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 bardzo wielkie dzięki venus, napewno pójdę, chodzi o te fontannę co jest pokaz z udziałem światła? ja tam będę od czwartku do soboty, takze chyba wszystko zwiedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.08.2013 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 to będziesz mieć blisko do Chanel, Prady i Valentino bo to wszystko przy Metropolitanie lub w wystarczy mi biała pościel:rotfl::rotfl::rotfl: poza tym jadę z mężem i mam nadzieję też z nim wrócić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.08.2013 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 nie nie, park fontan to co innego. http://www.metropolitan.waw.pl/ to jest Metropolitan (tutaj są biura) i od strony Valentino i Prady jest Pauza Cafe a w środku taki plac z sikaczami, dzieciaki tam biegają non stop i młode pary robią zdjęcia. Tam jest zajebista ściana lustrzana z czarnych płytek. budynek projektował jeden z najbardziej prestiżowych architektów na świecie W tym budynku też w podziemiach jest najlepsza myjnia samochodowa. Fury same porszaki i inne świniaki, ale glancują tak że szok. My jak Astrę mieliśmy to jak wyszorowali to przy porszakach dawała radę 100 zł mycie na zewnątrz i w środku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts