Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

mam nadzieję, że jednak nie świeci się jak psu jajca, obadam w łykiend :yes: bo bym kupiła do sypialni :cool: białe :p

London ale żeby Reni podpasować to musi być turkus + kwiat! :D

Ida nie :no: ja teraz o włosy dbam na poważnie i samych naturalnych mazideł używam, dużo ich więc nie będę wymieniać. Mam taki pierdolnik w łazience że patrzeć nie mogę, wszystko w innym kolorze :lol2:

Venus, kupiłam letnie sukienki (w kwiatki i wzory etno) oraz koszulę dżinsową, o której myślałam od jakiegoś czasu :yes:. Chciałam jeszcze małą czarną, ale u mnie wieczorowych sukienek pełna szafa, a i tak nie mam gdzie wynosić.

Na sukienkach była cena 99 zł, dlatego przy kasie byłam mile zaskoczona (okazało się, że kosztują 40 zł), a koszulę brałam z wieszaka "wszystko po 79 zł", a wyszło, że była za niecałe 50 :D. Chyba zostanę łowcą okazji :lol2:., bo to fajne jest :cool:.

Mówisz nie ważne ile wezmę? 15zyla przesyłka

cennik jest do 3 kg ta najtańśza opcja - ale jest promo jak zamówisz za 500 zł to -50% transport

Magda te firanki co wkleiłaś, to taki śliski , sztuczny woal, świeci się jak psu jajca, kupiłaś je

?

nie - dopiero je "odkryłam" :rotfl: to tzw organza tak?

mam nadzieję, że jednak nie świeci się jak psu jajca, obadam w łykiend :yes: bo bym kupiła do sypialni :cool: białe :p

obadaj Venuska i daj znać - bo pojadę z Albinoskiem - a z nim to się trzeba w sklepie szybko decydować.

w tesco???????, a jak sytuacja z przecenami u Prady?:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

o qr.... sorki tym razem to ja nie pomogę - po prostu mnie nie stać

Na sukienkach była cena 99 zł, dlatego przy kasie byłam mile zaskoczona (okazało się, że kosztują 40 zł), a koszulę brałam z wieszaka "wszystko po 79 zł", a wyszło, że była za niecałe 50 :D. Chyba zostanę łowcą okazji :lol2:., bo to fajne jest :cool:.

ja tak kupilam w Orsayu sukienkę- przeceniona z 189 na 79 przy kasie się okazało ze już na 30 i jeszcze dodatkowy rabat - 20% na rzeczy z przeceny czyli zapłaciłam 24 zł ...bardzo lubię takie okazje :D:D