Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

Hej hej dziewczyny.. nie nadażam za Wami ale pozdrawiam:yes:

mam też kilka pytań

Venusko- mistrzu okazji :lol2: masz jakiś pomyśl gdzie kupić ładny , wolnostojący, prosty (cos jak masz w swojej łazience) stojak na ręczniki ???

Reni ( i inne dziewczęta of course też :D)- szukam ladnych, porządnie odszytych kamelowych spodni- takich jak w MD- tylko u nich na mnie niestety za krótkie:( miałam kiedyś takie z sisleya ale się zniszczyły niestety :mad: i nigdzie spotkać nie mogę

MagdaBartek- ta odżywka z Garniera z awokado ma być ? a skąd wiadomo , że ona bez parabenów, silikonów /??? bo dziś oglądałam i nie mogłam na butelce nic doczytać więc nie kupilam:no:.. alttery używam od dawna - dla mnie super- latem używam tej z czerwona/ bordową? zakretka do farbowanych a zimą z zieloną - super nabłyszcza wlosy :yes:

buziaki, życzę wszystkim miłego weekendu:D

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Franczesko to sobie wybrałaś mój stojak za 59 zł :yes: :cool: ja upolowałam w TK MAXX, bo w Liroju 3x tyle kosztował i lekki jak piórko, a ten jest ciężki :yes:

London stolik jak najbardziej ale nie stół :p jak sobie wyobrażasz noszenie gorącej zupy przez całą chałupę? no weź się kobieto ogarnij i pokaż w całości zerwany kamień :popcorn:

Magda czytałam dziś rady jak dbać o włosy i np co myślisz o:

- najpierw odżywka później szampon, podobno włosy są odżywione :wtf:

- mieszanka 1 łyżeczka soli morskiej, 1 łyżeczka gorącej wody, 1 łyżeczka oleju arganowego lub kokosowego, 2 stołowe łyżki odżywki bez spłukiwania, odrobina (wielkość monety) pomadki do ust (bezbarwnej) na bazie wosy. Wymieszać, przelać w atomizer i psikać? :rolleyes:

- najpierw odżywka później szampon, podobno włosy są odżywione :wtf:

- mieszanka 1 łyżeczka soli morskiej, 1 łyżeczka gorącej wody, 1 łyżeczka oleju arganowego lub kokosowego, 2 stołowe łyżki odżywki bez spłukiwania, odrobina (wielkość monety) pomadki do ust (bezbarwnej) na bazie wosy. Wymieszać, przelać w atomizer i psikać? :rolleyes:

omg - nie testowałam ani jednego ani drugiego

1. raczej się nei sprawdzi - szampon ma za zadanie tylko umyć ...

chociaż na blogach czytałam, ze dziewczyny nie myją włosów szamponem tylko samą odżywką :jawdrop: nie mówiąc, że niektóre zamiast oleju dają na głowę przed myciem masło do ciała isana kakaową/

2. mi by się nie chciało