Fra 09.08.2013 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Hej hej dziewczyny.. nie nadażam za Wami ale pozdrawiam:yes: mam też kilka pytań Venusko- mistrzu okazji masz jakiś pomyśl gdzie kupić ładny , wolnostojący, prosty (cos jak masz w swojej łazience) stojak na ręczniki ??? Reni ( i inne dziewczęta of course też )- szukam ladnych, porządnie odszytych kamelowych spodni- takich jak w MD- tylko u nich na mnie niestety za krótkie:( miałam kiedyś takie z sisleya ale się zniszczyły niestety i nigdzie spotkać nie mogę MagdaBartek- ta odżywka z Garniera z awokado ma być ? a skąd wiadomo , że ona bez parabenów, silikonów /??? bo dziś oglądałam i nie mogłam na butelce nic doczytać więc nie kupilam:no:.. alttery używam od dawna - dla mnie super- latem używam tej z czerwona/ bordową? zakretka do farbowanych a zimą z zieloną - super nabłyszcza wlosy buziaki, życzę wszystkim miłego weekendu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 09.08.2013 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 tak garnier z avocado ma być - nie ma silikonów - ja się aż tak na składach nie znam ale ufam włosoholiczką z blogów i spr działa rewelacyjnie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 09.08.2013 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 tak garnier z avocado ma być - nie ma silikonów - ja się aż tak na składach nie znam ale ufam włosoholiczką z blogów i spr działa rewelacyjnie:D oki.. dzięki za odpowiedź w takim razie kupuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.08.2013 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Franczesko to sobie wybrałaś mój stojak za 59 zł ja upolowałam w TK MAXX, bo w Liroju 3x tyle kosztował i lekki jak piórko, a ten jest ciężki London stolik jak najbardziej ale nie stół jak sobie wyobrażasz noszenie gorącej zupy przez całą chałupę? no weź się kobieto ogarnij i pokaż w całości zerwany kamień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.08.2013 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Magda czytałam dziś rady jak dbać o włosy i np co myślisz o: - najpierw odżywka później szampon, podobno włosy są odżywione - mieszanka 1 łyżeczka soli morskiej, 1 łyżeczka gorącej wody, 1 łyżeczka oleju arganowego lub kokosowego, 2 stołowe łyżki odżywki bez spłukiwania, odrobina (wielkość monety) pomadki do ust (bezbarwnej) na bazie wosy. Wymieszać, przelać w atomizer i psikać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 09.08.2013 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Ven muszę iśc fotki cyknąć,kochana ja mam salon rzut beretem do kuchni na wyspie będzie płyta kuchenna więc raptem trzy kroki:yes:,postaram się zdjęcia porobić to zobaczymy,tyle że szkoda żyrandola raczej nie dam rady ,chociaż....może skują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.08.2013 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 London a ja Tobie powiem, że nie trać czasu na pierdoły tylko odkładaj na kuchnię jeżeli byłyby 3 kroki to się zgadzam i wtedy zrób wielką wyspę, bo mebli jak na lekarstwo u was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 09.08.2013 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Wy tu o meblach ja właśnie ściągnęłam książkę - mam 6 lat http://mojeksiazeczki2.blox.pl/2013/06/Mam-6-lat.html z której w 1 klasie podstawówki ( chyba) się uczyłam. Druknę i dam oprawić i Albinosek będzie miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.08.2013 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 no weź się kobieto ogarnij i pokaż w całości zerwany kamień :rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 09.08.2013 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Kase mam odłożoną tylko nie chce mi się zawołać stolarza na wycenę no i zdecydować czy ikea czy stol.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 09.08.2013 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 - najpierw odżywka później szampon, podobno włosy są odżywione - mieszanka 1 łyżeczka soli morskiej, 1 łyżeczka gorącej wody, 1 łyżeczka oleju arganowego lub kokosowego, 2 stołowe łyżki odżywki bez spłukiwania, odrobina (wielkość monety) pomadki do ust (bezbarwnej) na bazie wosy. Wymieszać, przelać w atomizer i psikać? omg - nie testowałam ani jednego ani drugiego 1. raczej się nei sprawdzi - szampon ma za zadanie tylko umyć ... chociaż na blogach czytałam, ze dziewczyny nie myją włosów szamponem tylko samą odżywką nie mówiąc, że niektóre zamiast oleju dają na głowę przed myciem masło do ciała isana kakaową/ 2. mi by się nie chciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.08.2013 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 London dawaj ja decyzje u innych podejmuję w sekundę u siebie miesiącami Reni co się śmiejesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 09.08.2013 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Venuska- dziękować.. w takim razie będę polować w TKMaxie:yes: a w sprawie spodni nic nie podpowiecie??, Reni liczę na Ciebie:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.08.2013 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 a nie chciałoby się Tobie ale nie że gópie to może spróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.08.2013 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 ja nie podpowiem, bo ja wpadam raz na jakiś czas do H&M i kupuję różne rurki kolorowe i bardziej stonowane, o dobrym odszyciu nie ma mowy. Zara to chłam, zawsze będę narzekać na jasne letnie spodnie które zszywam na maszynie a kosztowały prawie 200 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 09.08.2013 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Z ikei podoba mi się lidingo a od stolarza nic nie mam bo nie byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.08.2013 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 To wyceń u niego !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 09.08.2013 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Venus składniki w tej miksturze są ok - więc powinno być dobrze - byle nie na skórę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.08.2013 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 na skórę to ja jantar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 09.08.2013 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Jak ja nie lubię takich spraw ....ale się zmobilizuje...promyss... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts