Venus_m 29.12.2011 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 "nie lubię Cię, nie będę psiątał! .... a zegar jest bzidki!!" za każdym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 29.12.2011 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 drzwi cacy. jeśli takie bywają w biurowcach, to ja poproszę o namiar - biuro mam zamiar otwierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 29.12.2011 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 To ja się wypowiem Ale to moje zdanie, z mojej perspektywy Jak najbardziej takie drzwi.wg mnie lepsze niz te nowoczesne bo za pare lat wam się gust moze zmienic a i moda i co wtedy drzwi do wymiany?? Klasyka zawsze się sprawdzi. Zwłaszcza ze ostatnio mam wrazenie ze troche bardziej ciagnie cie do klasyki a nie nowoczesnosci. Myślę o takiej nowoczesnej klasyce Wiem dziwnie brzmi, ale mam nadzieje ze wiesz o czym mówię Jednym słowem drzwi te są ponadczasowe i myślę że u was przy tej klasycznej kanapie (ale trochę nowoczesnej ), łóżku tapicerowanym w sypialni i tych stolikach z szybą będzie świetnie wyglądać. Co do koloru okien. Hm... Ja też mam tzn bede miec brązowe no i białe drzwi. Mi to nie przeszkadza. Dla mnie nie stolarka nie musi być w jednym kolorze. A czy pasuje do Was. Trudne pytanie. Mam wątpliwości co do twojego męża, bo malo tu sie wypowiada na tematy wnętrzarskie Listwy dajecie takie kanciaste, moze klamke tez bardziej nowoczesna i nie musi byc babciowato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.12.2011 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Dzięki za opinie Mój mąż strasznie się jeży jak mu pokazuje jakieś babciowe elementy, ale do wszystkiego podchodzi zadaniowo. Dziś np sam mnie zaciągnął do sklepu żeby kupić paterę i bombonierę i sam spytał to czego jeszcze nam trzeba? Jak to czego! kryształowej karafki i klosika na nóżce malutkiego ale wysokiego i figurki porcelanowej która się w ten klosik zmieści renifer/aniołek coś co pasuje na święta przyszłoroczne Szczerze to mnie zawsze ciągnęło do klasyki i całe szczęście że od początku założyłam sobie styl mieszany...bo teraz z czarnymi frontami w kuchni chyba bym płakała Postawiłam te swoje dzisiejsze zdobycze i są cudne - zdjęcia jutro bo dziś to nic nie widać, ale mówię nieskromnie miodzio wybrałam W TK MAXX designerskie meble w super cenach...szkoda że konsolki albo przecierane kremowe lub takie typowo glamour...ale jaka piękna kanapa i krzesła były oj...tylko kanapa 2700 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 29.12.2011 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 "nie lubię Cię, nie będę psiątał! .... a zegar jest bzidki!!" za każdym razem Buhaha Mąż wrócił, Jakub zmienił obiekt przyczepienia, więc mogę się dłużej wypowiedzieć Retro waga - jestem na tak. Uważam, że pięknie się wpasuje do Twojej prostej kuchni. Nie wiem o jakie retro Ci dokładnie chodzi, ale ja uwielbiam dodatki TYPHOONA. Możesz je w Red Onion obejrzeć. Drzwi. Są proste, ponadczasowe. Pasują do wielu wnętrz. I nowoczesnych, i retro. Drzwi kameleon. Wszystko zależy od ich otoczenia, mebli, klamek, listew, koloru ścian. Ja planuję raczej nowoczesne wnętrza i trochę PRLu i sama podobne rozważałam. Tylko mnie odstraszają te poziome frezowania. Nienawidzę wycierać kurzu z drzwi. I dlatego będę miała Twój pierwszy wybór. Tam nie ma miejsca na takie cyrki Białe drzwi+brązowe okna. Białe listwy+brązowe drzwi. Czemu nie? Wydaje mi się, że takie połączenia są OK, pod warunkiem, że do czegoś nawiązują. Na przykład do mebli, podłóg. Zdjęcie ładne, bo modelka ładna. Ale nic nie pobije tego z czołgiem Na ścianę je! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.12.2011 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 No właśnie, musi to mój mąż przeczytać Wiesz kiedyś byłam przekonana, że będę mieć jedną ścianę całą w zdjęciu ślubnym...teraz mnie to już nie kręci Chyba, że coś na tych naszych ceglanych ścianach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 29.12.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Myślałam o zdjęciu w ramie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.12.2011 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Obiecałam patery z rana...są patery i jest rano bo dopiero wstałam http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Mirabelka/s_PC302160.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Mirabelka/s_PC302162.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Mirabelka/s_PC302161.jpg Uznałam, że z wagą retro jak dla mnie będzie tu już za dużo dupereli - u innych mi się bardzo podoba taka mega graciarnia na parapetach, ale jakoś u nas tyle to maksimum P.S. Zresztą waga retro miała właśnie trzymać owoce, a skoro jest patera to problem się rozwiązał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 30.12.2011 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Patery szczerze zazdroszczę - szukam takiej od jakiegoś czasu i zawsze jest za bardzo retro do naszych wnętrz - Twoja jest wręcz idealna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.12.2011 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 no właśnie też się trochę naszukałam, ale dla mnie zdecydowanie musiała ona kosztować poniżej 100 zł...a ta na owoce 52 może warto porozglądać się w jakiś mniejszych sklepikach jak my? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 30.12.2011 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Obiecałam patery z rana...są patery i jest rano bo dopiero wstałam No wiesz co! A ja w międzyczasie napadłam na sklepy i pokupowałam sobie ozdoby na przyszły rok Obniżki 50-70% to ja lubię Teraz tylko muszę schować, bo mam dość kiedy mąż z politowaniem głową kiwa... A patera ładna, podoba mi się. A jak opinia o TYPHOONie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.12.2011 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Coś mi brzęczy, ale muszę obejrzeć, bo wczoraj obserwowałam dyskusje na wątku pochwalcie sie swoimi kuchniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 30.12.2011 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Obiecałam patery z rana...są patery i jest rano bo dopiero wstałam o zgrozo a ja z nie swojej woli od 5 na nogach Patery prezentują się wspaniale jak mi dzieci pozwolą to powklejam później fotki różnych białych drzwi u siebie - to może coś Ci wpadnie w oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.12.2011 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 ooo Adme byłoby super - co prawda obejrzę jutro bo właśnie szykuję się na imprezę urodzinową do znajomych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.12.2011 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 (edytowane) Właśnie mąż przywiózł mi niespodziankę - tzn sama je znalazłam i nakazałam kupić, bo te pojemniczki ikeowskie na przyprawy w przypadku herbat nie zdały egzaminu Wszystkie trzy za cenę 40 zł http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Mirabelka/s_PC302164.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Mirabelka/s_PC302167.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Mirabelka/s_PC302166.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Mirabelka/s_PC302168.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Mirabelka/s_PC302169.jpg Kolejne rzeczy wykreślone z listy to do i must have Puszki są pojemne, masywne i zaskakująco ciężkie jak na puszki do herbaty. Zamknięcie bardzo szczelne, do cukru je sobie darowałam. Edytowane 30 Grudnia 2011 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 30.12.2011 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 O, jakie ładne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 30.12.2011 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Bardzo ładne pojemniki Więcej nie napiszę, bo dzieć nie pozwala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 30.12.2011 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 wow te pojemniki cudowne:o Gdzie to??? Mów!!!Reszta łupów też fajna:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.12.2011 01:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Madziu pojemniki kupione na allegro. Szukaj pojemniki betteware czy jakoś tak;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 31.12.2011 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 pojemniki świetne - bardzo ładnie się prezentują drzwi już wklejone:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts