reni1980 09.08.2013 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 london każdy ma duzo roboty, ja miesiąc przed przeprowadzką tyrałam od rana do nocy, nawet myć mi sie nie chciało, ludzie mnie nie poznawali taka byłam blada, samo życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 09.08.2013 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Reni wiem wiem nie użalam się zwyczjanie mam dach nad głową i wolę pomału i być zadowolona niż zmieniac za moment wszystko ( a na kasie nie śpię) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 09.08.2013 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 (edytowane) A Wiesz że ja trochę mam nie po kolei........ Papa:bye: Edytowane 9 Sierpnia 2013 przez london23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.08.2013 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 :bye::bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 09.08.2013 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 dzięki dziewuszki za wszystkie rady w sprawie spodni.. co do jakości tych z zary niestety potwierdzam:yes: Reni- mam 180 cm:) te które mierzyłam w MD za krótkie (ciut- ale ja nienawidzę za krótkich spodni:() - to może mierzyłam nie te co trzeba modele? no nic.. będę szukać dalej.. miłego weekendu:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.08.2013 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Patera powinna dojechać w poniedziałek już westwing nadał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.08.2013 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 no coś Ty? ja o Krosno mam bardzo dobre zdanie, co z twoimi nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.08.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 venusińska, zebrałam zdjęcia w jedno miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.08.2013 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 no nareszcie! uratowałaś honor rodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 09.08.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Patera powinna dojechać w poniedziałek już westwing nadał a ja nie mam nadania:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 09.08.2013 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Ja odgapiłam od Venuski paterkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 09.08.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Venus pochwal się koniecznie jak dojdzie:wave: U mnie burza ,leje i zimno jak cholira Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 09.08.2013 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Burza zapowiadała się straszna ale naszczęście rozeszło się ,no ale polało splidnie,teraz lajtowy deszczyk i 16stopni:) w którym kierunku mam ją gonic:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 09.08.2013 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 No to bankowo dojdzie:yes: a mój gród też masakra 50% połamane przez wiatry 50% spalone przez słonce:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 09.08.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Kolorowych Uciekam bo ginie mi zasięg no i muszę gonic burzę na wschód:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.08.2013 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Oczywiście że pokażę Dziś powinniśmy dużo załatwić, czyli: - pojechać do firmy Kostar z drzwiami i obadać ich ścianę z klamkami (nie zamówione jeszcze) początkowo wybrałam klamki Linea Cali Ibizia, wychodzi na to w dużym zaokrągleniu 1200 zł, w między czasie znalazłam idealne z pięknym szlifem (nie pamiętam ani firmy ani modelu) za 1700 zł sztuka zaczęłam kombinować, że takie klamki może tylko na dole (dodam, że klamki droższe jak drzwi ). Matematyka jednak nie kłamie, na takie klamki nas nie stać. Wróciłam więc do pierwszego wyboru, zaczęłam naciskać na męża że trzeba zamawiać, Ibiza na zamówienie bo Portugalczycy w sierpniu nie pracują, więc dostawa koniec września Znalazłam więc inne klamki, trochę droższe od Ibiza, policzyłam 1500 za wszystko - O NIE TO ZA DROGO! i pomyśleć że przez jeden dzień brałam pod uwagę klamki za 1700 zł/szt Chyba skuszę się na jakieś klamki za 60 zł zostanie na jakieś przydasie - jechać do IKEA obadać nowe firanki Teresa czy jakoś tak, bo może bym je w sypialni powiesiła - zajechać do Liroja (nie pamiętam po co) i przy okazji zobaczyć akcesoria łazienkowe dla Oli U - zjeść lawasza (taki kebab tylko bułka inna) - kupić gumkę myszkę do ścierania silikonu, mamy już dwie różne i wszystkie są złe, a papierniczych jak na lekarstwo. Jedną kupiłam w Piotrze i Pawle a drugą specjalnie jechalam do Tesco i też nie to, chociaż jak się mocniej trze to coś tam schodzi ale bez rewelacji - dowiedzieć się i może od razu kupić słuchawkę do otwierania furtki w kuchni współgrającą z naszym wideofonem.....tiaaaaaaaaaaaaa Ciekawe ile z tego załatwimy, pewnie po kebabie uznamy że starczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 10.08.2013 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Pyszny lawasz jadłam w gruzińskiej restauracji we Wrocławiu. Ale chyba Wam za daleko na obiad, cio? Jak znajdziesz dobrą gumkę, to proszę o podanie firmy. Też by mi się taka przydała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 10.08.2013 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Miłego dnia, powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 10.08.2013 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Przyjemnego i jak najbardziej oszczędnego załatwienia spraw:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 10.08.2013 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 1700 za jedną klamkę??? Masakra normalnie. Dobrze ze się opanowałaś bo to istne szaleństwo:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts