Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dzięki dziewuszki za wszystkie rady w sprawie spodni.. :hug: co do jakości tych z zary niestety potwierdzam:yes:

Reni- mam 180 cm:) te które mierzyłam w MD za krótkie (ciut- ale ja nienawidzę za krótkich spodni:() - to może mierzyłam nie te co trzeba modele?:bash:

no nic.. będę szukać dalej.. miłego weekendu:bye:

Oczywiście że pokażę :yes:

Dziś powinniśmy dużo załatwić, czyli:

- pojechać do firmy Kostar z drzwiami i obadać ich ścianę z klamkami (nie zamówione jeszcze)

początkowo wybrałam klamki Linea Cali Ibizia, wychodzi na to w dużym zaokrągleniu 1200 zł, w między czasie znalazłam idealne z pięknym szlifem (nie pamiętam ani firmy ani modelu) za 1700 zł sztuka :o zaczęłam kombinować, że takie klamki może tylko na dole (dodam, że klamki droższe jak drzwi :lol2: ). Matematyka jednak nie kłamie, na takie klamki nas nie stać. Wróciłam więc do pierwszego wyboru, zaczęłam naciskać na męża że trzeba zamawiać, Ibiza na zamówienie bo Portugalczycy w sierpniu nie pracują, więc dostawa koniec września :lol: Znalazłam więc inne klamki, trochę droższe od Ibiza, policzyłam 1500 za wszystko - O NIE TO ZA DROGO! i pomyśleć że przez jeden dzień brałam pod uwagę klamki za 1700 zł/szt :rotfl: Chyba skuszę się na jakieś klamki za 60 zł :yes: zostanie na jakieś przydasie :yes:

- jechać do IKEA obadać nowe firanki Teresa czy jakoś tak, bo może bym je w sypialni powiesiła :yes:

- zajechać do Liroja (nie pamiętam po co) i przy okazji zobaczyć akcesoria łazienkowe dla Oli U :hug:

- zjeść lawasza :yes: (taki kebab tylko bułka inna)

- kupić gumkę myszkę do ścierania silikonu, mamy już dwie różne i wszystkie są złe, a papierniczych jak na lekarstwo. Jedną kupiłam w Piotrze i Pawle a drugą specjalnie jechalam do Tesco i też nie to, chociaż jak się mocniej trze to coś tam schodzi ale bez rewelacji :no:

- dowiedzieć się i może od razu kupić słuchawkę do otwierania furtki w kuchni współgrającą z naszym wideofonem.....tiaaaaaaaaaaaaa

Ciekawe ile z tego załatwimy, pewnie po kebabie uznamy że starczy :D

Pyszny lawasz jadłam w gruzińskiej restauracji we Wrocławiu. Ale chyba Wam za daleko na obiad, cio?

Jak znajdziesz dobrą gumkę, to proszę o podanie firmy. Też by mi się taka przydała :rolleyes: