Gość Ananek 10.08.2013 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 venusińska, zebrałam zdjęcia w jedno miejsce No, nareszcie. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 10.08.2013 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 No, nareszcie. Dziękuję. Ale proszę Zapraszam zatem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.08.2013 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Narendilko na durexy nigdy nie narzekałam :rotfl: Wróciliśmy: - klamki podobają nam się jak zawsze poza zasięgiem cenowym, czyli 200 zł sztuka + dodatkowo blokady wc, więc te za 100 zł już tak ceną nie straszą - byliśmy w IKEA, firanki TERESA masakra, to już nie tyle że chamskie ale to chamski kryształek no myślałam że nie wyrobię jak zobaczyłam z daleka ten blask - kupiliśmy gumkę do silikonów (Aniu ) firmy Pelikan na oko powinna być dobra, zrobię obiad i będę testować - z wideofonem nie załatwiliśmy ALE! W IKEA na dziale okazja była cała sterta luster Songe tych prostokątnych. Ja chciałam je dać do gościnnego ale 250 szkoda mi było, bo nocujących gości tak często znowu nie mamy no i zgadnijcie za ile trafiłam? za 150! TAKIE TO JA BIERĘ mąż niezadowolony, psioczył na mnie. Lustra w II gatunku, oglądałam te lustra, my chyba z 7 przerzuciliśmy, w końcu nasza platforma miała 5 luster a ja każde z nosem przy ramie oglądałam. Kupiliśmy dwa, jedno do gościnnego drugie dla mojej mamy Mąż wściekły na mnie bo nie mogłam znaleźć drugiego które by mnie zadowoliło, w końcu się udało. Wracamy z IKEA, dzwonię do mamy mówię że udało się znaleźć i opowiadam mężowi że mama taka zachwycona itd a on do mnie mówi "mogliśmy jej dwa wziąć jak jej się tak podobają" a ja powiedziałam mu tylko Oł rilli?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 10.08.2013 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Pyszny lawasz jadłam w gruzińskiej restauracji we Wrocławiu. Ale chyba Wam za daleko na obiad, cio? : Hej.. a można wiedzieć gdzie dokładnie:yes: to może ja skorzystam:yes: pozdrawiam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 10.08.2013 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Dziewczynki - chciałam dopytać o arganowy olej na włosy? Jest jakiś konkretny, czy wszystko jedno? Czytałam Was w miarę na bieżąco, ale linków nie otwierałam. Macie jakiś konkretny namiar na ten olej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.08.2013 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Asiu ja arganowy dopiero muszę kupić, bo stosuję sezamowy Magda wypowiesz się ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 10.08.2013 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Helloł co porabiacie??? Ja się dopiero ogarnęłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.08.2013 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 ja prawie oporządziłam dolną łazienkę z brudnych silikonów, jeszcze mycie a glazurnika mam ochotę ukatrupić za taki syf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 10.08.2013 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 asiazett ja wprawdzie nie Magda, ale najlepiej by był to prawdziwy olej araganowy, a nie np. z jakimiś chemicznymi dodatkami. Najlepiej zapytać w jakimś zielarskim sklepie, bo dla mnie te np. z firmy soraya to nie 100% olej. Ja mam ten http://www.mydlarnia.info/olej-arganowy-bio--eliksir-mlodosci-100-ml-cat-218-id-629.aspx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.08.2013 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Tosia przetestowałam dziś gar w piekarniku obiad wyszedł super, robiłam ziemniaki w mundurkach z masłem czosnkowym, boczkiem i cebulą mmmmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 10.08.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 asiazett Ja mam ten http://www.mydlarnia.info/olej-arganowy-bio--eliksir-mlodosci-100-ml-cat-218-id-629.aspx Ojej, a to musi tyle kosztiren? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.08.2013 05:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 ja takiego drogiego nie kupię nie doszłam jeszcze do etapu włosy = cena nie gra roli taką zasadę mam tylko na twarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 11.08.2013 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 Venuska coś Ty tak wcześnie wstała??? Dzieci Cię obudziły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 11.08.2013 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 Dziewczynki - chciałam dopytać o arganowy olej na włosy? Jest jakiś konkretny, czy wszystko jedno? Czytałam Was w miarę na bieżąco, ale linków nie otwierałam. Macie jakiś konkretny namiar na ten olej? ja kupuję TU , znajomy sprowadza z Maroka. Cena chyba tez ok Może opakowania nie jakies super sliczne ale...Kupowałam już kilka razu u niego dla siebie i Mam. Właśnie leca do mnie dwie buteleczki na wczasy bo podobne idealne po opalaniu -wiec chyba przy okazji wlosy bedą po wczasach rewelacyjne bo dopiero tam będe miala czas sie nimi zajmować hihi Justys musze zobaczyc to lustro w ikei , wczoraj bylam na pięć sekund ale byla taka kolejka ze łojezu...do Restauracji był taki ogon .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 11.08.2013 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 (edytowane) Heloł No niech to ale Ci się udało z tym lustrem:yes:,a wiesz może Justyś czy to tylko w Waszej Ikei czy do każdej coś rzucili:confused: qrka za tą kasę też bym przygarnęła do ganku:yes: Miłej niedzieli Edytowane 11 Sierpnia 2013 przez london23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.08.2013 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 Nesska nie Prinsio spał sobie grzecznie w nogach, ale 7 rano to jest dla mnie luksus pospać Szorowałam łazienkę dolną, chyba skończyłam, jeszcze kiedyś wyszoruję fugi podłogowe i je zaimpregnuje....kiedyś. Myjąc okno aktywowałam alarm na całą okolicę niezłą pobudkę zafundowałam sąsiadom w niedzielę Ajwi o Ty cholerko, w IKEA się nie jje, tam się kupuje do domu London nie wiem, ale dział okazja różni się od tego w Jankach i na Targówku. Z tymi lustrami to IKEA sama sobie jest winna, bo jakby dawali nakładki kartonowe na wszystko to by im te rogi się nie pouszkadzały, a tak....ja skorzystałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.08.2013 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 Np lustro hemnes to białe, które mamy na wiatrołapie ma karton po całości a to songe, mimo że cena ta sama tylko malutkie nakładki na 2 dłuższe boki lustra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 11.08.2013 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 Justyna Ty obudziłaś sąsiadów alarmem, z kolei u naszych sąsiadów w środku nocy włączył się alarm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.08.2013 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 chyba jednak lepiej rano jak w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 11.08.2013 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 Justyna a jaki masz videodomofon w domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts