Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Narendilko na durexy nigdy nie narzekałam :rotfl: :rotfl:

Wróciliśmy:

- klamki podobają nam się jak zawsze poza zasięgiem cenowym, czyli 200 zł sztuka + dodatkowo blokady wc, więc te za 100 zł już tak ceną nie straszą :lol:

- byliśmy w IKEA, firanki TERESA masakra, to już nie tyle że chamskie ale to chamski kryształek :lol2: no myślałam że nie wyrobię jak zobaczyłam z daleka ten blask :lol2:

- kupiliśmy gumkę do silikonów (Aniu :lol2: ) firmy Pelikan :yes: na oko powinna być dobra, zrobię obiad i będę testować

- z wideofonem nie załatwiliśmy :lol2:

ALE! :D

W IKEA na dziale okazja była cała sterta luster Songe tych prostokątnych. Ja chciałam je dać do gościnnego ale 250 szkoda mi było, bo nocujących gości tak często znowu nie mamy :rolleyes: no i zgadnijcie za ile trafiłam? :D za 150! TAKIE TO JA BIERĘ :D mąż niezadowolony, psioczył na mnie. Lustra w II gatunku, oglądałam te lustra, my chyba z 7 przerzuciliśmy, w końcu nasza platforma miała 5 luster a ja każde z nosem przy ramie oglądałam. Kupiliśmy dwa, jedno do gościnnego drugie dla mojej mamy :yes: Mąż wściekły na mnie bo nie mogłam znaleźć drugiego które by mnie zadowoliło, w końcu się udało. Wracamy z IKEA, dzwonię do mamy mówię że udało się znaleźć i opowiadam mężowi że mama taka zachwycona itd a on do mnie mówi "mogliśmy jej dwa wziąć jak jej się tak podobają" a ja powiedziałam mu tylko Oł rilli?! :mad: :lol2:

asiazett ja wprawdzie nie Magda, ale najlepiej by był to prawdziwy olej araganowy, a nie np. z jakimiś chemicznymi dodatkami. Najlepiej zapytać w jakimś zielarskim sklepie, bo dla mnie te np. z firmy soraya to nie 100% olej. Ja mam ten http://www.mydlarnia.info/olej-arganowy-bio--eliksir-mlodosci-100-ml-cat-218-id-629.aspx

Dziewczynki - chciałam dopytać o arganowy olej na włosy? Jest jakiś konkretny, czy wszystko jedno? Czytałam Was w miarę na bieżąco, ale linków nie otwierałam. Macie jakiś konkretny namiar na ten olej?

ja kupuję TU , znajomy sprowadza z Maroka. Cena chyba tez ok Może opakowania nie jakies super sliczne ale...Kupowałam już kilka razu u niego dla siebie i Mam. Właśnie leca do mnie dwie buteleczki na wczasy bo podobne idealne po opalaniu -wiec chyba przy okazji wlosy bedą po wczasach rewelacyjne bo dopiero tam będe miala czas sie nimi zajmować hihi

Justys musze zobaczyc to lustro w ikei , wczoraj bylam na pięć sekund ale byla taka kolejka ze łojezu...do Restauracji był taki ogon ....

Nesska nie :no: Prinsio spał sobie grzecznie w nogach, ale 7 rano to jest dla mnie luksus pospać :lol2:

Szorowałam łazienkę dolną, chyba skończyłam, jeszcze kiedyś wyszoruję fugi podłogowe i je zaimpregnuje....kiedyś. Myjąc okno aktywowałam alarm na całą okolicę :lol2: niezłą pobudkę zafundowałam sąsiadom w niedzielę :lol2:

Ajwi o Ty cholerko, w IKEA się nie jje, tam się kupuje do domu :lol2:

London nie wiem, ale dział okazja różni się od tego w Jankach i na Targówku. Z tymi lustrami to IKEA sama sobie jest winna, bo jakby dawali nakładki kartonowe na wszystko to by im te rogi się nie pouszkadzały, a tak....ja skorzystałam :lol2: