Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ojej, a to musi tyle kosztiren? ;)

Prawdziwy olej tyle mniej więcej kosztuje i tą stronke co ivy podała tez polecam bo tam kupuję. Chodzi mi głównie o to, że wolę kupić prawdziwy olej niż jakąś podróbę, a tego używa się oszczędnie i starcza na długo, polecam.

Cześc Venus

Prawdziwy olej tyle mniej więcej kosztuje i tą stronke co ivy podała tez polecam bo tam kupuję. Chodzi mi głównie o to, że wolę kupić prawdziwy olej niż jakąś podróbę, a tego używa się oszczędnie i starcza na długo, polecam.

Cześc Venus

Witam, poszukując info o olejku argonowym trafiłam na wątek. Proszę o opinie, czy wasze też tak bardzo śmierdzą. Ja mam prosto z Maroka (taką mam informację na opakowaniu), ale zapaszek to taki mały "kał";)

Hej Venuska,

witam sie "powakacyjnie"

muszę przyznać że i ja skusiłam się na olejowanie włosów. Słyszałam już wcześniej o tej metodzie od koleżanki, zagorzałej joginki, która mówiła że olejowanie włosów to stary skuteczny sposób na piękne włosy - podobno wszystkie hinduski tak robią.

Wybrałam się do rosmana i zakupiłam" potrzebne akcesoria", ku mojemu zdziwieniu na półce znalazłam olejek arganowy z Bielendy - właśnie nim rozpoczęłam olejowanie, nie pamiętałam tylko czy nim wysmarować całość włosów czy tylko końcówki?

Przeczytałam jego cudowne działanie na twarz i resztę ciała. Od razu posmarowałam sobie buziak i powiem Wam ze bardzo fajna twarz ;) oczywiście oczekuję cudów natychmiastowych :) hehe

Venuska teraz pytanie do Ciebie: czy Wy w wiatrołapie macie lustro Hemnes to większe? widziałam je w ikeii i wydało mi sie ogromne, jakim cudem pod nim zmieściła się jeszcze ławeczka?

o hej Iza :hug: hehe efektów natychmiastowych nie będzie :no: więc albo cierpliwość i systematyczność albo się nie męcz :rolleyes:

Tak u nas na wiatrołapie to biały duży hemnes :yes: długo nie miałam tam lustra bo to było idealne ale ubzdurałam sobie że musi mieć 145 cm wysokości, w końcu zmierzyłam i uznałam, że lustro może być wielkie i nawet od sufitu jak będzie trzeba. Jak widać wygląda dobrze, mając 170 i jeszcze ławeczkę :yes: także bez obaw :hug:

Tosia dam dam, po długi łekendzie bo będziemy mieć gości :wiggle: nie mogę się doczekać, właśnie z mamą przegadałam przez telefon 2,5 godziny :lol2: i mogłabym jeszcze gadać :lol2:

Gość Ananek

Hej ho, dziewczynki. :)

Venus, na jaką Ty paterę czekasz? Ominęła mnie chyba dyskusja na ten temat. ;)

Dziewczyny, już po wyprzedażach u nas. W sobotę mąż zaciągnął mnie na zakupy (u nas to w tę stronę działa), kupiłam sobie sukienkę, spodnie i torebkę, ale niestety już w cenach normalnych. W Zarze to ledwo resztki zostały w jakichś nieludzkich rozmiarach z kolekcji letniej. :(

Na długi weekend przyjeżdża moja mama :wiggle: w niedzielę zaproszę teściów na posiadówę obiadową ;)

Myślę co zrobić, ponieważ teść nie lubi czosnku ani szpinaku, zieleniny ogólnie też więc sałatki odpadają :lol2: szwagier z kolei pieczarek, czosnku, grzybów, suszonych pomidorów :lol2: wesoło mam z nimi :lol:

Deser na mojej pięknej paterze myślę, że najlepszy będzie sernik czekoladowy na zimno :yes: :rolleyes:

Na obiad myślę, że może karkówka pieczona w ciemnym sosie z warzywami i maggi (samo zdrowie :lol2: )

Jeszcze bym jakąś przystawkę z chęcią zrobiła, może mini kanapeczki? :rolleyes: sałatka przecież odpada :mad: