zizi1978 11.08.2013 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 chyba jednak lepiej rano jak w nocy zdecydowanie:) tym bardziej że sąsiedzi na zagranicznych wojażach, wiec alarm wył jakies 2 minuty.... niestety miałam wrażenie że wyje w nieskończoność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.08.2013 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 Hmn...jakiś czarno-biały firmy Commax ale pisałam że musimy kupić słuchawkę unifon do kuchni, bo mąż się uparł na to a ja się zgodziłam, że będę mieszać w garnku ktoś zadzwoni to lepiej obok bzyknąć furtkę niż lecieć na holl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 11.08.2013 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 Ojej, a to musi tyle kosztiren? Prawdziwy olej tyle mniej więcej kosztuje i tą stronke co ivy podała tez polecam bo tam kupuję. Chodzi mi głównie o to, że wolę kupić prawdziwy olej niż jakąś podróbę, a tego używa się oszczędnie i starcza na długo, polecam. Cześc Venus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 11.08.2013 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 No ale to od Ivy już lepiej finansowo wygląda Połowa ceny... Dzięki dziewczynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.08.2013 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 hej gdzie wy te ceny w linku od Ajwi widzicie? ja nie znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamaki 11.08.2013 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 Prawdziwy olej tyle mniej więcej kosztuje i tą stronke co ivy podała tez polecam bo tam kupuję. Chodzi mi głównie o to, że wolę kupić prawdziwy olej niż jakąś podróbę, a tego używa się oszczędnie i starcza na długo, polecam. Cześc Venus Witam, poszukując info o olejku argonowym trafiłam na wątek. Proszę o opinie, czy wasze też tak bardzo śmierdzą. Ja mam prosto z Maroka (taką mam informację na opakowaniu), ale zapaszek to taki mały "kał";) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 11.08.2013 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 majamaki no nie chcę Cię zasmucić, ale te podrabiane właśnie śmierdzą . Warto jednak patrzyć na cenę bo taki prawdziwy olej robi sie ręcznie i na pewno nie będzie kosztował np. 20 zł za 50 ml. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 11.08.2013 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 z tej stronki trzeba przejsc na allegro bo oni tam sprzedaja. w ikei sie czasem je jak sie wraca/ jedzie na budowę a glod straszny. ..dzisiaj juz nie widzialam tych lustwr w jankach...byly tylko male czarne hemnes za 89 zamiast 149 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.08.2013 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 racja Hemnesy też były czyli wstrzeliłam się idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 11.08.2013 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 Hej Venuska, witam sie "powakacyjnie" muszę przyznać że i ja skusiłam się na olejowanie włosów. Słyszałam już wcześniej o tej metodzie od koleżanki, zagorzałej joginki, która mówiła że olejowanie włosów to stary skuteczny sposób na piękne włosy - podobno wszystkie hinduski tak robią. Wybrałam się do rosmana i zakupiłam" potrzebne akcesoria", ku mojemu zdziwieniu na półce znalazłam olejek arganowy z Bielendy - właśnie nim rozpoczęłam olejowanie, nie pamiętałam tylko czy nim wysmarować całość włosów czy tylko końcówki? Przeczytałam jego cudowne działanie na twarz i resztę ciała. Od razu posmarowałam sobie buziak i powiem Wam ze bardzo fajna twarz oczywiście oczekuję cudów natychmiastowych hehe Venuska teraz pytanie do Ciebie: czy Wy w wiatrołapie macie lustro Hemnes to większe? widziałam je w ikeii i wydało mi sie ogromne, jakim cudem pod nim zmieściła się jeszcze ławeczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.08.2013 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 o hej Iza hehe efektów natychmiastowych nie będzie więc albo cierpliwość i systematyczność albo się nie męcz Tak u nas na wiatrołapie to biały duży hemnes długo nie miałam tam lustra bo to było idealne ale ubzdurałam sobie że musi mieć 145 cm wysokości, w końcu zmierzyłam i uznałam, że lustro może być wielkie i nawet od sufitu jak będzie trzeba. Jak widać wygląda dobrze, mając 170 i jeszcze ławeczkę także bez obaw Tosia dam dam, po długi łekendzie bo będziemy mieć gości nie mogę się doczekać, właśnie z mamą przegadałam przez telefon 2,5 godziny i mogłabym jeszcze gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.08.2013 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 to może faktycznie zamówić z tego linka od Ajwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.08.2013 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 helloł Duś to nieźle z tym kolegą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.08.2013 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 dziwczyny mam pytanie , kiedys ktoś gdzieś podawał link do programiku/stronki gdzie można bylo pobawć sie kolorami farb na scianach/dobrać je...ktoś może pamięta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.08.2013 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 proszzzzzzzz http://design-seeds.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Ananek 12.08.2013 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Hej ho, dziewczynki. Venus, na jaką Ty paterę czekasz? Ominęła mnie chyba dyskusja na ten temat. Dziewczyny, już po wyprzedażach u nas. W sobotę mąż zaciągnął mnie na zakupy (u nas to w tę stronę działa), kupiłam sobie sukienkę, spodnie i torebkę, ale niestety już w cenach normalnych. W Zarze to ledwo resztki zostały w jakichś nieludzkich rozmiarach z kolekcji letniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.08.2013 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Ananek czy ja wiem czy była rozmowa o paterze? po prostu kupiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.08.2013 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Na długi weekend przyjeżdża moja mama w niedzielę zaproszę teściów na posiadówę obiadową Myślę co zrobić, ponieważ teść nie lubi czosnku ani szpinaku, zieleniny ogólnie też więc sałatki odpadają szwagier z kolei pieczarek, czosnku, grzybów, suszonych pomidorów wesoło mam z nimi Deser na mojej pięknej paterze myślę, że najlepszy będzie sernik czekoladowy na zimno Na obiad myślę, że może karkówka pieczona w ciemnym sosie z warzywami i maggi (samo zdrowie ) Jeszcze bym jakąś przystawkę z chęcią zrobiła, może mini kanapeczki? sałatka przecież odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.08.2013 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 helloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.08.2013 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts