Gość Ananek 12.08.2013 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 A gdzie Ty tę paterę zamawiałaś? Ja poszukuję czegoś co Ty masz w kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.08.2013 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Ananek na westwingu a tą co już mam to pisałam, że kupiłam w sklepie polszkło zobacz też w Witeksie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.08.2013 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 venus wyobrazasz sobie , że do 22 sierpnia muzeum powstania zamknięte:mad::mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.08.2013 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 ale pech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.08.2013 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Hejka Venus po co tak filozofować? przecież jak nic pasują kluchy z łososiem i 30% :lol2::lol2: Reni - o qrka - ale tam tyle atrakcji, że pewnie znajdziecie co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohjo_79 12.08.2013 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 ja to mam pecha - auto się posypało i nie wiem teraz co będzie z tarasem w tym roku :cry::cry: mój mąż mówi że taras zrobimy na wiosnę a ja chcę już :cry: planowaliśmy go robić w październiku, chyba bym się nim długo nie nacieszyła ze względu na późną porę roku, ale ja już się tak napaliłam - cały weekend miałam do du..py no i chciałam się przywitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.08.2013 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 wiecie co , ja dopiero wczoraj sie kapnęłam ze wątek kuchenny przenieśli do tego konkursowego, a ja sie zastanawiałam dlaczego nikt kuchni nie wkleja:bash::bash: helloł Magda:bye: Mohjo z awatarka to twoja chałpa?:jawdrop::jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.08.2013 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 qrcze jak to jest z thujami? lepiej brać w doniczce czy mogą być " z juty" czyli pewnie z ziemi ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Ananek 12.08.2013 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 ja to mam pecha - auto się posypało i nie wiem teraz co będzie z tarasem w tym roku :cry::cry: mój mąż mówi że taras zrobimy na wiosnę a ja chcę już :cry: planowaliśmy go robić w październiku, chyba bym się nim długo nie nacieszyła ze względu na późną porę roku, ale ja już się tak napaliłam - cały weekend miałam do du..py no i chciałam się przywitać Mohjo - witam w klubie. Nie masz pojęcia jak bardzo Cię rozumiem. Nam też w weekend siadło auto - z tym, że to już tak stary rzęch (jeszcze z czasów kawalerskich męża), że naprawiać nie warto. Wobec tego trzeba kupić nowe i wobec tego z tarasu nici. A taras będzie dopiero za rok. A byłam na etapie wybierania mebli tarasowych i drewna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Ananek 12.08.2013 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Ja wszystkie thuje miałam kupowane w donicach. I wszystko z nimi ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohjo_79 12.08.2013 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Magda ja wszystkie mam z donicy , tam mam pewność że korzenie nie są ciachnięte przy wykopywaniu z gruntu. Reni to jest , albo będzie mój taras mam taki projekt i realizację w połowie zrobioną - mamy elementy betonowe, brakuje jeszcze drzewa a ja teraz oglądam mini coopery, może takie malutkie auto na najbliższe dwa lata fajny jest i nie taki drogi (oczywiście używany), bo jakie inne małe auto nie za drogie i nie za stare? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohjo_79 12.08.2013 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Ananek to sobie razem pobeczymy nad tarasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Ananek 12.08.2013 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 My za to zamawiamy auto, które dopiero będzie w październiku i doprawdy nie wiem, jak będziemy do tego czasu funkcjonować, bo naprawiać stare to po prostu wyrzucanie pieniędzy w błoto. Dziś naprawię to, jutro popsuje się tamto... i tak w kółko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.08.2013 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Dziewczyny współczuję natomiast weźcie się w garść, mnie czekanie jeszcze nigdy nie zawiodło, zawsze miałam lepiej i taniej cierpliwości Magda a ja filozofuję? Ty jak masz gości i wiesz że czegoś nie cierpią to włączasz te składniki do menu? o thujach nie wiem nic Ja mam nadzieję na następne lato mieć już taras ogarnięty może nie pod względem mebli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.08.2013 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Reni to innym razem Muzeum Kopernik jest fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.08.2013 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Na długi weekend przyjeżdża moja mama w niedzielę zaproszę teściów na posiadówę obiadową Myślę co zrobić, ponieważ teść nie lubi czosnku ani szpinaku, zieleniny ogólnie też więc sałatki odpadają szwagier z kolei pieczarek, czosnku, grzybów, suszonych pomidorów wesoło mam z nimi ja mam tak na codzień : : Deser na mojej pięknej paterze myślę, że najlepszy będzie sernik czekoladowy na zimno a patera już przyszła , taka ładna jak na fotkach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.08.2013 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Magda a ja filozofuję? Ty jak masz gości i wiesz że czegoś nie cierpią to włączasz te składniki do menu? celowo ich nie włączam - robię to co lubię ja i moja najbliższa rodzina a nie koniecznie teściowa. Mamy liczną rodzinę jakbym miała każdemu w gust się wkraść to zostałby same suchary - więc robię raczej to co lubię - jak komuś nie pasuje to nie musi jeść - albo robię 2 zestawy i tyle. Nie rozumiem jak to jest czegoś nie lubić ale nie jeść czegoś "nie bo nie" przecież - nawet savoir vivre niejako nakazuje spróbowanie wszystkiego jak się jest u kogoś w odwiedzinach. Z drugiej strony - mojej teściowej i teściu nie ugotowałabym nic...ale to dłuuuuuuuga historia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.08.2013 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Z drugiej strony - mojej teściowej i teściu nie ugotowałabym nic...ale to dłuuuuuuuga historia. :rotfl::rotfl: KURCZE JA PEWNYCH NIE ZJEM, NP OWOCÓW MORZA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.08.2013 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Magda zaś byłam na sklepach wczoraj, weszłam do tx maxa i jak nigdy kupiłam sobie bluzę z tomiego, jak moja córka zobaczyła to musiałam kupic 2, i zaś 3 stówki poszły, potem do ikei, od jutra siedzę w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Ananek 12.08.2013 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Ja mam z kolei odwrotnie. U mojej teściowej nie ma, że czegoś nie można nie zjeść. A tam wiadomo... schaboszczaki, czerniny, ziemniory z sosem... Ale ogólnie teściowa cud kobieta i narzekać nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts