Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

Mnie nic nie denerwuje tak jak mój szwagier, który do matki ma wieczne pretensje o wszystko :mad: i mało tego, jje przy stole po czym bez słowa wstaje, idzie do komputera i talerz zostawia...przecież się sprzątnie. Wczoraj to takie błyskawice mężowi posłałam jak to zobaczyłam że on opierdzielił mamę że tak bratu pozwała :(

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Venus to, że związany z teściową rozumiem - moja robiła tak swojemu drugiemu synowi, że jak oni byli na wakacjach

to ona zapraszała koleżankę i siedzieli w domu u drugiej synowej i kawkę piły a ona w tym czasie chwaliła się domem.

Ida - taaak LKS - byłam tam na kilku weselach i 2 sylwestrach zAWSZE zadowolona i jedzenie bardzo dobre, takie domowe.

(poza rosołem hahha ale ja mam spatrzony rosołowy gust) .

byle do środy i urlop:lol2: dopiero wracam 4 września - prawie 3 tyg laby.... w planach mam wziąć się za ogród z tyłu tzn thuje i dosiać trawnik i tyle... może sama się wezmę za obrzeża z kostki...ale raczej nie zdążę :D:lol2:

Reni - jak robiliście obrzeża skalniaków - z kostki? na podsypce jakiej?

Venus, tak są mężczyźni w Polsce wychowywani :yes:. Najpierw matka, potem żona we wszystkim wyręcza - ja zawsze powtarzałam, że nie chcę faceta prosto od cycusia mamusi, musi sam jakiś czas pomieszkać, żeby w razie W potrafił sobie ugotować, posprzątać, itp.

Natomiast szliśmy kiedyś na wesele, szykowaliśmy się w domu rodzinnym męża, ja się malowałam, mąż prasował sobie koszulę, teściowa jak to zobaczyła, zaczęła obdzwaniać rodzinę: "Wiecie, że on sam sobie koszulę prasuje?", na co ja: "Oczywiście - i wypierze ją sam, jak nie będę miała czasu" :rotfl:.

Magda kiedy mnie się tam wogóle nie chce jechać.... :confused:

MOja teściowa, będąc na budowie, stwierdziła, że maały ten nasz domek będzie ;) Jakby sama większy miała :lol2: W dodatku się nie budowała,

tylko na rodzicach a nawet dziadkach jeszcze :p

Edytowane przez ida2

wiem, ze będę okropną tesciową, niech no któraś skrzywdzi mojego Partysia:mad::mad::mad::mad: albo źle posprząta:D

:lol2:

Magda a gdzie balujecie?

eeee Ida baluje blisko mnie a my balujemy tydz we włoszech - kilka dni w Ustroniu

Magda i jak 3 tyg cie nie będzie na fm:jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop: no co ty?

obrzeża z kostki i krawężnika

będę ale dopiero jak wstanę i Albinosek będzie siedział i patrzył na tv - a ja z lenistwa zamiast na ogródku zapier...to będę z Wami klepała.

Myślisz, ze dam radę sama zrobić z kostki ? oddzielenie thuji od trawnika

:lol2::lol2::lol2::lol2:

Reni chyba ni eo tym samym piszemy - chcę zrobić to http://1.bp.blogspot.com/-pMDbOiV7-Vc/UJ-0u4GXyII/AAAAAAAAAxg/xeR2mbUavU0/s320/3.JPG ale nie na betonie - tylko pod kostkę dać podsypkę beton+piasek na to układa się kostkę i jak jest ułożona to się podlewa. I tyle.