Venus_m 12.08.2013 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Mnie nic nie denerwuje tak jak mój szwagier, który do matki ma wieczne pretensje o wszystko i mało tego, jje przy stole po czym bez słowa wstaje, idzie do komputera i talerz zostawia...przecież się sprzątnie. Wczoraj to takie błyskawice mężowi posłałam jak to zobaczyłam że on opierdzielił mamę że tak bratu pozwała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.08.2013 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Venus to, że związany z teściową rozumiem - moja robiła tak swojemu drugiemu synowi, że jak oni byli na wakacjach to ona zapraszała koleżankę i siedzieli w domu u drugiej synowej i kawkę piły a ona w tym czasie chwaliła się domem. Ida - taaak LKS - byłam tam na kilku weselach i 2 sylwestrach zAWSZE zadowolona i jedzenie bardzo dobre, takie domowe. (poza rosołem hahha ale ja mam spatrzony rosołowy gust) . byle do środy i urlop:lol2: dopiero wracam 4 września - prawie 3 tyg laby.... w planach mam wziąć się za ogród z tyłu tzn thuje i dosiać trawnik i tyle... może sama się wezmę za obrzeża z kostki...ale raczej nie zdążę :lol2: Reni - jak robiliście obrzeża skalniaków - z kostki? na podsypce jakiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 12.08.2013 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Venus, tak są mężczyźni w Polsce wychowywani . Najpierw matka, potem żona we wszystkim wyręcza - ja zawsze powtarzałam, że nie chcę faceta prosto od cycusia mamusi, musi sam jakiś czas pomieszkać, żeby w razie W potrafił sobie ugotować, posprzątać, itp. Natomiast szliśmy kiedyś na wesele, szykowaliśmy się w domu rodzinnym męża, ja się malowałam, mąż prasował sobie koszulę, teściowa jak to zobaczyła, zaczęła obdzwaniać rodzinę: "Wiecie, że on sam sobie koszulę prasuje?", na co ja: "Oczywiście - i wypierze ją sam, jak nie będę miała czasu" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.08.2013 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 dzisiaj o teściach gadamy?:lol2::lol2:to ja się wypisuję, wątek podczytuje siostra męża (pozdrawiam:D) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.08.2013 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Ilonka dobreee, to z Ciebie niezła wyrodna synowa. Moja teściowa zawsze mówi, że ja jej o synka nie pozwalam dbać, a ja jej mówię że dbać to każdy ma o siebie, dopiero później żona a na końcu teściowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.08.2013 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Reni mistrzyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.08.2013 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Magda i jak 3 tyg cie nie będzie na fm:jawdrop::jawdrop::jawdrop: no co ty? obrzeża z kostki i krawężnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.08.2013 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Magda a gdzie balujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.08.2013 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Reni mistrzyni wiem, ze będę okropną tesciową, niech no któraś skrzywdzi mojego Partysia:mad::mad: albo źle posprząta:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 12.08.2013 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 (edytowane) Magda kiedy mnie się tam wogóle nie chce jechać.... MOja teściowa, będąc na budowie, stwierdziła, że maały ten nasz domek będzie Jakby sama większy miała W dodatku się nie budowała, tylko na rodzicach a nawet dziadkach jeszcze Edytowane 12 Sierpnia 2013 przez ida2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.08.2013 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 wiem, ze będę okropną tesciową, niech no któraś skrzywdzi mojego Partysia:mad::mad: albo źle posprząta:D Magda a gdzie balujecie? eeee Ida baluje blisko mnie a my balujemy tydz we włoszech - kilka dni w Ustroniu Magda i jak 3 tyg cie nie będzie na fm:jawdrop::jawdrop::jawdrop: no co ty? obrzeża z kostki i krawężnika będę ale dopiero jak wstanę i Albinosek będzie siedział i patrzył na tv - a ja z lenistwa zamiast na ogródku zapier...to będę z Wami klepała. Myślisz, ze dam radę sama zrobić z kostki ? oddzielenie thuji od trawnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.08.2013 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 ja nigdy nie mówię teściowej co ile kosztowało, bo na zawał by zeszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.08.2013 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 wiem, ze będę okropną tesciową, niech no któraś skrzywdzi mojego Partysia:mad::mad: albo źle posprząta:D Ty się o córunię martw co by nie musiała jakiemuś robić za matkę, żonę, kochankę, gosposię i sprzątaczkę Facet zawsze sobie da radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.08.2013 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Stelaż powinien być na jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.08.2013 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Ja teściowej jeszcze oficjalnie nie mam ale moja jest fajna, traktuje mnie jak córkę wiec narzekac nie mogę. Do niczego się nie wcina wiec jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.08.2013 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Magda sama znaczy swoimi ręcami? Nie bardzo bo je najlepiej betonem zalewać, no chyba , ze betoniarka to dla ciebie jak zakupy:lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.08.2013 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Ty się o córunię martw co by nie musiała jakiemuś robić za matkę, żonę, kochankę, gosposię i sprzątaczkę Facet zawsze sobie da radę Moja córka - mój charakter także jestem spokojna, zaś syn to taki kochaś, wszystkich kocha i lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 12.08.2013 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Mój m też sam sobie prasuje rzeczy, gotuje i jeszcze jak jest w domu, w sprzątaniu pomaga! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.08.2013 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Mój tak samo jak nie pomaga przy sprzątaniu to miotam błyskawicami z oczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.08.2013 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 :lol2::lol2: Reni chyba ni eo tym samym piszemy - chcę zrobić to http://1.bp.blogspot.com/-pMDbOiV7-Vc/UJ-0u4GXyII/AAAAAAAAAxg/xeR2mbUavU0/s320/3.JPG ale nie na betonie - tylko pod kostkę dać podsypkę beton+piasek na to układa się kostkę i jak jest ułożona to się podlewa. I tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts