reni1980 12.08.2013 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 :lol2::lol2: Reni chyba ni eo tym samym piszemy - chcę zrobić to http://1.bp.blogspot.com/-pMDbOiV7-Vc/UJ-0u4GXyII/AAAAAAAAAxg/xeR2mbUavU0/s320/3.JPG ale nie na betonie - tylko pod kostkę dać podsypkę beton+piasek na to układa się kostkę i jak jest ułożona to się podlewa. I tyle. ale to nie jest trwałe, ja tak robiłam i moim zdaniem szkoda czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.08.2013 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 ee to ja potrzebuję wersji trwałej bo skalniaczek ok ale chcę thuje od trawy - opaska w okół siatki.To chyba se daruję i zrobię ze zwykłych krawężników - tzn wtedy nie ja... muszę znaleźć jelenia jakiegoś bo tż nie ma i czasu nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.08.2013 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 i skończy się wydawanie na siebie, jeleniowi trzeba będzie zapłacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.08.2013 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 i skończy się wydawanie na siebie, jeleniowi trzeba będzie zapłacić :lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.08.2013 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 ale to nie jest trwałe, ja tak robiłam i moim zdaniem szkoda czasu a czemu to nie jest trwałe ??? co sie z tym dzieje .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.08.2013 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Magda sama krawężników nie dasz rady, no nie ma szans, nawet go sama nie podniesiesz:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.08.2013 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 a czemu to nie jest trwałe ??? co sie z tym dzieje .. no wypada, obsuwa sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.08.2013 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 wiecie co mi dziś mąż powiedział, ze kupi mi na rocznicę jeszcze KA (dostałam juz torebkę i zastawę) czy aż tak bardzo mnie kocha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.08.2013 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 i skończy się wydawanie na siebie, jeleniowi trzeba będzie zapłacić :lol2::lol2::lol2: :rotfl::rotfl:Waryjatki!!!!!! dlatego chyba nawet bez "chyba" po co się się będę angażowała w to na tegorocznym urlopie.. - zawsze można tuje posadzić a obrzeże zrobić na wiosnę. Czy nie mam racji? Magda sama krawężników nie dasz rady, no nie ma szans, nawet go sama nie podniesiesz:( wiem, wiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.08.2013 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 wiecie co mi dziś mąż powiedział, ze kupi mi na rocznicę jeszcze KA (dostałam juz torebkę i zastawę) czy aż tak bardzo mnie kocha? eee no - a wypożyczasz męża? pewnie kocha+mało mu+chce np 3 dziecko+coś zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 12.08.2013 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 to może faktycznie zamówić z tego linka od Ajwi? IVY, a czy ten "Twój" to pachnie? Bo smierdzącego to ja nie zniesę Kładę go sobie na noc, to w smrodku się nie wyśpię, że nie wspomnę o tym, że samo prezentowanie się Darowi w turbanie na głowie jest wystarczająco osobliwe , a jakby jeszcze zapach miał siać popłoch, to albo ja, albo on na własne żadanie dostał by eksmisję z łóżka bo jakie inne małe auto nie za drogie i nie za stare? Audi A3 Ja z teściami też długo dobrze żyłam, ale to chyba nie da rady wiecznie . I jak dziecko się pojawiło (jak u Ilonki) to już faktycznie na noże poszło! 2x mieliśmy ostrą jazdę, o to, że mają zakaz przywożenia jedzenia do nas do domu, bo ja sama sobie na tyle radzę w tym temacie, że ich syn głodny nie chodzi - wręcz przeciwnie, dobrze wygląda... Ja sobie obiad ugotowałam, a oni mi jeszcze 3 miski różnych dań przywozili, moje z logówki wystawiali, swoje wstawiali... Ostatni raz jak widziałam się z teściową była jatka o to. Ustaliłyśmy w drodze ROZMOWY!, że NIE WOZIMY DO SIEBIE JEDZENIA. I zgadnijcie co? Wczoraj przywiozła tylko 4 rodzaje dżemów, brzoskwinie z Biedronki (bo u nas może takich nie być ), i coś tam jeszcze... Nawet nie chcę wiedzieć co. Ręce opadają. Chyba się poddaję! Jeszcze tylko nad sobą muszę trochę popracować, jak to wszystko te kilka razy do roku przetrwać bez popadania w nerwicę Może macie na to jakiś przepis - Wy przecież na wszystko macie przepisy hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 12.08.2013 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 wiecie co mi dziś mąż powiedział, ze kupi mi na rocznicę jeszcze KA (dostałam juz torebkę i zastawę) czy aż tak bardzo mnie kocha? a powiedział na którą??? :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.08.2013 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 jak mamunia wychodzi pakuje jej to wszystko co przywiozła a nie zjedliście w trakcie jej pobytu z powrotem.Moja tak z ciastem na urodziny przyjeżdzała - ja kupiłam wielki tort w dobrej cukierni, upiekłam 2 sama a ta mi tu z w-ztką się wtranżala. To jej pakowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.08.2013 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Reni co masz za "drzewka na patyku" w doniczkach przed domem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 12.08.2013 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 eee no - a wypożyczasz męża? pewnie kocha+mało mu+chce np 3 dziecko+coś zrobił Albo marzy o jakimś nowym autku?? NIeeee, Reni - tak się tylko przekomarzamy :DOn CIę chyba Naprawdę TAK kocha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.08.2013 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 pewnie kocha+mało mu+chce np 3 dziecko+coś zrobił 2 to napewno:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.08.2013 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Asiu ja mam przepis, olać wziąć, nie kłócić się, najwyżej wyrzucisz Mi mąż wczoraj o KA napomknął ale wiecie co? ja jednak tak dużo nie piekę, bo jestem później okrągła jak beczka więc nie wydam tyle żeby się kurzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.08.2013 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 a powiedział na którą??? :lol2: powiedział "ale nie zdąży przyjść, rocznica 6 września, to musiał mówić o najbliższej":D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.08.2013 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Reni co masz za "drzewka na patyku" w doniczkach przed domem? ale widzisz 2 doniczki, czy 4 ? bo jeśli widzisz dwie to thuje a jeśli widzisz 4 to w pozostałych i tak nie wiem, kupione w zeszłym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 12.08.2013 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 ja nigdy nie mówię teściowej co ile kosztowało, bo na zawał by zeszła To tak jak u nas . Ale ona ciekawska bestia, więc zawsze dzielimy na dwa (czasami trzy ) i mówimy: "Coś koło tego". Potem się cieszy, że nam się powodzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts