Ilona Agata 13.08.2013 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Chociaż powinno jeść 40 minut temu, tylko że śpi. Od trzech godzin . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 13.08.2013 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Jednak w czerń bym nie szła, bo ten brąz jest ciemny. We fiolet też nie . Zieleń, ale taka przybrudzona, jak odbija się w lustrze albo klasycznie - biel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 13.08.2013 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Dobra, idę go budzić, za dużo tego dobrego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.08.2013 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Ananek białe zostaw dozowniki, a daj tylko kolorowe ręczniki dużo małych kontrastujących elementów nie będzie eligancko wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.08.2013 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 (edytowane) do rąk zrób jednakowe żeby było uporządkowane, a kąpielowe różne kolory ale żeby do siebie pasowały. Pamiętaj 3 kolory to dobra baza, 4 to maksimum...zazwyczaj Najlepiej jeden kolor + kilka jego odcieni Edytowane 13 Sierpnia 2013 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.08.2013 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Stelaż przyszedł i jest obłędny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 13.08.2013 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 poka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.08.2013 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 e nie mam fotek jak będzie tymczasowy blat to pokażę, ale polecić mogę jak najbardziej. Na pewno nie będzie to moje ostatnie zamówienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.08.2013 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Dziewczyny czy IKEA wycina blaty na zamówienie? chodzi mi o taki mały na konsolę i czy robią to od ręki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.08.2013 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Lustro w gościnnym zawieszone, obłęd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 13.08.2013 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Lustro w gościnnym zawieszone, obłęd Venuska poka bo aż nogami tupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 13.08.2013 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 a ja cały wieczór kombinuję jak zajumać rodzicom obraz. po powieszeniu kinkietów wpasowałby się idealnie do mojego salonu (jestem nawet gotowa maleńkim pędzelkiem przemiziać ramę na srebrno hyhy) stay mówi, że macie mi to wybić z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.08.2013 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 eee na pewno rodzicom nie jest ten obraz tak potrzebny jak Tobie fotek niet, jak będzie czas i dobre światło to pokażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.08.2013 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 AAAAAAAA !!!!!!!!! 2 mln wejść!!!! Dziekuję wszystkich tajniakom i oczywiście wszystkim aktywnym na wątku :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 13.08.2013 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Gratulacje :wave::wave: Dziekuję wszystkim aktywnym na wątku :* To chyba również do mnie . Nie ma za co . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.08.2013 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 MUAAAAAAA :*********************** Dziękuję jeszcze raz, to wielka frajda że jesteście tu ze mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zeliczka 13.08.2013 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Witajcie dziewczyny:) myslę, że kazda z Was może być moja synową(wiekowo) chociaz nie jestem jeszcze teścową ale chyba wkrótce będę. Tak sie tego boję, że jestem nawet sparalizowana w niektórych sytuacjach. Chciałabym dobrze ale wiem, że jestem na straconej pozycji i to na starcie. Bo tak jest i już. Chcesz cos pomóc zrobić, no to się wtryniasz w nie swoje, nie pomożesz tez źle bo się nie interesujesz.. zadzwonisz, źle bo znowu dzwowni, nie zadzwonisz- totalnie ją syn i synowa nie interesuje- znieczulica. itd, itd Swoim synom powiedziałam, że jak cos chcą z domu (jedzenie na "wynos") to maja powiedzieć. nie wpycham na siłę. Zresztą zmienił nawyki jedzeniowe na ...zdrowsze. i bardzo dobrze!. Polubił szpinak, sery białe w potrawach swojej dziewczyny.. Nigdy nie ganię zakupów, tych drogich również. Trzeba troche poszaleć jak się ma za co. Bardzo sie tej roli boję, Sama nie otrzymałam żadnej pomocy od tesciowej (mama zmarła mi zaraz po ślubie i mogła choć trochę mi pomóc choćby radą), nie jadłam nigdy jej obiadu (podobno świetnie gotuje).Ona bywała u nas na uroczystościach- obiadach. To ja jej piekłam torty. Nie czuję do niej żalu, nie wtrącała się specjalnie w moje zycie. Jej zwyczajnie nie było w moim życiu i w życiu moich dzieci. Podziwiam Cię Venusko, bo jesteś bardzo młoda jeszcze, a masz taka dojrzałość życiową w swoich wypowiedziach. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zeliczka 13.08.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 o rany ale się rozpisałam. kto to będzie czytał???ech jadę jutro do Trómiasta:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 13.08.2013 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Venus, frajda to tutaj być , czytać i się udzielać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.08.2013 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Zeliczko bo ja taka mądra tylko na piśmie żartuję Nie martw się, mnie przeszkadza negowanie mojego zdania. Dziś rozmawiam z teściową i ona pyta czy chcemy fasolki po bretońsku, ja mówię że dziękuję. A mielonego? nie dziekuję, wracamy do domu robić naleśniki gyros. Co ona na to? SYNECZKU CHCESZ MIELONEGO OD MAMUSI? no myślałam, że z całego serca dam jej w łeb powiedziałam mężowi że ma to zakończyć jak najszybciej bo dla mnie to zwyczajne lekceważenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts