Magda_lena85 14.08.2013 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 ja też - tzn ja "na bogato" nie lubię, ale może się nie znamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 14.08.2013 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 a ja bym z rodzinnych zbierała na skodę octawię albo superb combi diesel - nie do zajechania i nawet po przejechaniu 150tyś nie widać po wnętrzu zużycia - audi to wiadomo ile kosztują chyba wszystkie auta tej klasy , wygladają dobrze kilka lat, jeśli się dba oczywiscie, moje wyglada nawet ale ja wogóle nie dbam:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 14.08.2013 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 ja też - tzn ja "na bogato" nie lubię, ale może się nie znamy? chyba się nie znacie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 14.08.2013 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 chyba się nie znacie:lol2: mnie się błyszczące klamki i srebrne "blachy" wzdłuż okien kojarzą ze srebrnym włosem i złotym zębem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 14.08.2013 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 mnie się błyszczące klamki i srebrne "blachy" wzdłuż okien kojarzą ze srebrnym włosem i złotym zębem ale porównanie:jawdrop::jawdrop:, a ja sobie nie wyobrazam auta tej klasy bez tych bajerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 14.08.2013 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Dobra, jako młoda mama już mówię: osobiście kombi mi się nie podobają , ale co ja bym teraz dała za taki samochód . Niby jedno dziecko, ale: bagażnik niemal całkowicie wypchany wózkiem. Jak jedziemy w gości, to jeszcze łóżeczko turystyczne się zmieści. Nie trzeba jechać na noc, żeby łóżeczko było potrzebne, nasz dzieciak to mały Jaś Wędrowniczek - śpi dużo w ciągu dnia, ale zanim zaśnie, rzuca się, pełza, przesuwa. Co rano zastaję go w poprzek łóżka lub - ostatnio - nóżki ma w miejscu głowy . Ja bym się bała położyć go w zwykłym łóżku, nie mówiąc o kanapie, a jak jedziemy gdzieś na dłużej niż godzinę, to wiadomo, że dziecko będzie spało. Dlatego łóżeczko turystyczne to potrzebna rzecz . Do tego koszyk z jego jedzeniem - przegotowana woda źródlana (nie każdy ma w domu źródlaną), butelki, podgrzewacz, teraz dojdą do tego zupki, łyżeczka plastikowa, itp. I jeszcze jedna torba z pieluchami, chusteczkami mokrymi, lekarstwami w razie W. Ten koszyk i torbę to już na tylnym siedzeniu wozimy (w bagażniku nie ma miejsca) jak mały marudny to na przednim, bo na tylnym siedzę ja (nie raz musieliśmy w środku miasta na czerwonym szybko wszystko przerzucać, żebym mogła się przesiąść, bo młody na alarmie jechał). A gdzie jeszcze rowerek, hulajnoga, drugie dziecko ? Walizka na wakacje? Jak jechaliśmy nad morze, to walizka już nie weszła, więc musieliśmy się pakować do sryliona małych toreb i reklamówek poupychanych po kątach . Weź to potem noś do hotelu i z powrotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 14.08.2013 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 dokładnie Ilona ale są auta tylko w kombi ładne np moje:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 14.08.2013 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Ilonka dlatego ja jeździłam z Albinoskiem przez pierwsze 2 lata renault kangoo tym nowym modelem - tam nawet wózek bez składania wchodził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 14.08.2013 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 140 tyś.:jawdrop::jawdrop: o jezu, ja właśnie chcę zmienić auto, wiadomo, ze na lepsze niż mam, ale na takie mnie nie stać, myślałam że do 100 tyś, no nić trzeba jeździc tym co sie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 14.08.2013 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Jeszcze mała torba z ubraniami na przebranie, bo tu się zsika, tam się sfajda, ja mojego trzy razy dziennie przebieram, zwłaszcza teraz jak marchewkę zaczął jeść . Podsumowując: czekałabym na większe auto w wybranym wcześniej kolorze. Żadnych kompromisów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 14.08.2013 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 160 km też dla mnie za mało chcę teraz 180 chociaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 14.08.2013 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Drooogo jak na Opla.Teraz Mercedes jest w podobnej cenie (od 120 tys.), ale mały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 14.08.2013 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 A klasa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 14.08.2013 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 (edytowane) Ananek, mają . Edytowane 6 Kwietnia 2014 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 14.08.2013 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Ilonka, Reni też mi się kiedyś kombiaki nei podobały, ale to dlatego że te stare brzydkie były Obecnie też mamy kombi A nowy Ford Mondeo kombi, a nawet Focus kombi podobała mi się bardzo Reni co Ty się tak ceną dziwisz, jak ostatnio mówili na tvnTurbo, że nowy VW Golf ma kosztować ok ..... 90tys.!!!!:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 14.08.2013 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Bo mężu kupuje na firmę. I dealr oferuje mu jakąś jeszcze fajną zniżkę co się nazywa "Pakiet prawnik". Nie wierzę, że taki pakiet mają tylko dla prawników, pewnie dla przedstawicieli innych zawodów też tylko taki chwyt, żeby było, że spersonalizowana oferta i tp. Warto spytać. Sa takie pakiety i oferty, Ilona ma rację z podejściem firm do niektórych klientów. Warto przy takiej kwocie sparwdzić w innym salonie jeszcze, czasem doststkowe rabaty delerskie sie różnią. Przy tej kwocie warto sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 14.08.2013 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Magda CLA. Wypuścili wersję ekonomiczną na chude lata, ale fajne autko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.08.2013 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Dziewczyny to prawda z tymi środowiskami i reklamą, np na biznesowych ważnych spotkaniach nie pasuje mieć modelu pióra/długopisu nie modnego w danym sezonie ja nie mogłam uwierzyć że ktoś długopis ogląda, a jednak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.08.2013 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 my mamy chyba taki, tylko złoty i chromy http://static1.money.pl/i/moto/galerie/32/1509/1/20.medium.jpg Nie chciałam kombi, ale mąż mnie przekonał, przydaje się bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 14.08.2013 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 no ja tez uważam ze 140 za to auto to drogo, jak maż szukał to w podobnej cenie mam roczną bmw serii 5, wiadomo nie nowa ale prawie, ja już raczej nówki z salonu nie kupię, wolę roczne np z zajęć komorniczych czy zabranych leasingów ale wyzszej klasy za podobną cene, ale to takie moje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts