Venus_m 04.01.2012 00:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 o Ania dziękuje! Wam też wszystkiego dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza2308 06.01.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Witam w Twoim wątku, Venus! przebrnęłam przez całość (uff, sporo tego ) - wielki szacunek dla Ciebie za konsekwencję w tworzeniu wymarzonego domu. łazienka śliczna, że o kuchni i szafie nie wspomnę. gratuluję! pytałaś o lustro... ja swoje zamawiałam (co prawda w złoconej ramie) poprzez sklep meblowy u tego producenta: http://www.astor.torun.pl/portal/index.php?option=com_content&task=view&id=15&Itemid=30&lang=en - zrobili mi na wymiar (74 x 120 cm - wymiar łącznie z ramą - kosztowało ok 500 zł). Lustro wyszło śliczne. jeśli będziesz chciała zobaczyć to zrobię zdjęcie. Pozdrawia Cię serdecznie i życzę wszystkiego dobrego w Nowym Roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 06.01.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Witaj, witaj! Nareszcie mogę się oficjalnie przywitać. Czy decyzja w sprawie drzwi już podjęta? Ja do siebie planuję właśnie białe. W swoim poprzednim gniazdku - jeszcze u rodziców - zamontowałam brązowe, raczej nowoczesne niż klasyczne. Wtedy oszalałam na ich punkcie, ale dziś chętnie bym je wymieniła na coś bardziej neutralnego. A biały wcale nie musi być babciny. Ani biurowy. Myślę, że świetnie poradziłabyś sobie ze stworzeniem dla nich ciekawej oprawy. Pozdrawiam ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.01.2012 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Helloł Witam wszystkich co tu zaglądają i tych co są tu pierwszy raz Dzięki za podpowiedź z lustrem, ale 500 zł to za drogo, jeszcze się łudzę że znajdę coś poniżej 300 zł. Rama może być też biała Co do drzwi, to niestety mąż jest nieugięty i będą nowoczesne brązowe ... chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 08.01.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Kochana, a co z tapetą w pasy? Położona już? Gdzie zdjecia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 09.01.2012 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Venus opuszczasz się . Czekamy na jakieś fotki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.01.2012 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 wiem, wiem, ostatnio to chce mi się tylko i wyłącznie zaglądać do was W tym tygodniu podobno ruszamy z robotami (tapeta, kucie w łazience, listwy podłogowe, cała elektryka) tak aby do przyjęcia kotki zdążyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 09.01.2012 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 W tym tygodniu podobno ruszamy z robotami (tapeta, kucie w łazience, listwy podłogowe, cała elektryka) tak aby do przyjęcia kotki zdążyć hahahaha Ale to nie jest głupie. Jak do mnie przychodził stolarz do szafy od młodej to sierści zamykaliśmy do pokoju obok (aby nie uciekły). Dzien, dwa wytrzymały (11 godzin w zamknieciu) i na trzeci dzień młodszy ... zesikał mi się rano na moich oczach jak go zamykałam w pokoju na ... kołderkę puchową którą im tam przygotowałam co by nie zmarzły . Od tego momentu stolarz musiał się bardziej sprężać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.01.2012 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 o matko :lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 11.01.2012 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 (edytowane) Właśnie mąż przywiózł mi niespodziankę - tzn sama je znalazłam i nakazałam kupić, bo te pojemniczki ikeowskie na przyprawy w przypadku herbat nie zdały egzaminu Wszystkie trzy za cenę 40 zł http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Mirabelka/s_PC302167.jpg Kolejne rzeczy wykreślone z listy to do i must have Puszki są pojemne, masywne i zaskakująco ciężkie jak na puszki do herbaty. Zamknięcie bardzo szczelne, do cukru je sobie darowałam. a gdzie kupilas te cudenka? bo sa super! nie znalazlam nic przez wrzucenie pojemniki betteware na allegro ":/ Edytowane 11 Stycznia 2012 przez nicol21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 11.01.2012 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Venus opuszczasz się . Czekamy na jakieś fotki . Podpisuję sie obiema rencami pod mirelką Venusek, co u Ciebie? umówilyscie sie z annamarią i MarJelka? Ostatnio Was jakos nie widac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 11.01.2012 02:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 ja też zaglądam - a tu gospodyni ani widu ani słychu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.01.2012 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Gospodyni pewnie w pocie czoła listwy przybija na przyjęcie nowego domownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 11.01.2012 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Gospodyni pewnie w pocie czoła listwy przybija na przyjęcie nowego domownika Matko co to będzie jak on już w pełni zawładnie ich sercami ??? Jak wczoraj mojemu TŻ-owi powiedziałam, że mąż Venus na tydzień się musi wyprowadzić ... żeby sierść dobrze ulokowała swoje uczucia ... to zapytał, czy my tam zdrowe na tym forumie jesteśmy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.01.2012 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Hahaha Dziewczyny dzięki że zaglądacie Za bardzo nie piszę, bo to już raczej etap kiedy ja szukam cacuszek a nie dopiero o nich rozmyślam, więc inspiracji prawie w ogóle nie wklejam. Czekamy na próbki lakieru do drzwi - brązowe, nowoczesne będą. Odpuściłam mężowi tę klasykę i chyba dobrze bo powoli to szło w innym kierunku niż sobie założyliśmy, białe drzwi z frezami kiedyś w innym domu Wczoraj poleciałam do TK w centrum, dużo ładnych rzeczy. Szukam już jakiś czas odpowiedniego wymiarem kielicho/dzwona ze szkła w który włożyłabym świeczkę walec i dorzuciła dekorację zgodną z porą roku. Oczywiście w TK były wczoraj, ja od razu ciśnienie 200/300 ale nie kupiłam Jeszcze poszukam, ale ja to zawsze powtarzam że bez męża nie umiem robić zakupów do domu. Dziś zaczynamy kucie w łazience :| jeszcze dziś równanie ściany pod tapetę w gościnnym i mam nadzieję, w końcu ją położymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.01.2012 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Zasłony w komputerowym powieszone Kupiliśmy kiedyś na początku przeprowadzki je bo były akurat po 19 zł sztuka Wisiały tak sobie bidulki bez karnisza, a teraz okazało się że będą docelowe niestety fotek brak, bo pod światło nic sensownego nie chce mi wyjść. Zasłony w środkowym (dziecięcy / aktualna sypialnia) i te w komputerowym są na szelkach...dla mnie to niezbyt eleganckie. Dlatego myślę, czy by nie zaprasować? listwy marszczącej na każdej z zasłon a te szelki zaszyć w tył? Mam spory zapas, bo zasłony tarzają się po podłodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.01.2012 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Venus, na podłodze w wiatrołapie i kuchni masz Halcon Titan Gris? Mogłabyś zrobić zdjecie z bliska? Ma jakieś mazaje czy jest gładki? Zależy mi na czymś oczywiście szarym;), ale niezbyt ciemnym. Wydaje mi się, ze to jest jaśniejsze od Nowa Gala Signum SG12. No chyba, ze mnie zaraz wyprowadzisz z błędu. Chcę położyć to w wiatrołapie (brak okna), holu i kuchni, ale nie chcę mieć za ciemnej podłogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.01.2012 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Hmmmm wiesz to jest takie średnio ciemne, signum nowa gala u nas odpadła bo była taka chmurzasta a mi zależało na czymś jednolitym. Z bliska Titan Gris ma takie ryski jakbyś no nie wiem porysowała meblem, ale mi zupełnie nie przeszkadzają i wyglądają bardzo naturalnie. Jestem bardzo z nich zadowolona, ale teraz gdybym wybierała płytki to wziełabym w strukturze lapatto, przy myciu tych czasem w jednym miejscu ze cztery ruchy mopem żeby było równo P.S. Czyszczą się nam fugi w cegle a ja umyłam okno w komputerowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.01.2012 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Venus, właśnie znalazłam co pisałaś o tych płytkach. Dobrze mi się wydawało, że to Halcon Titan Gris. Co to forum z ludzi robi, że wystarczy spojrzeć i juz wiadomo co to i skąd;). U ciebie wyglądają świetnie i wydają się jaśniejsze od SG12 (nie wiem czy to mój monitor). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.01.2012 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Dziękuję Ci Venus. Mam nadzieję, ze znajdę je gdzies w sklepie, bo przyznam, ze jestem prawie pewna, ze je wezmę. Lapato mi trochę nie leży, bo zbyt mazajowate, a te właśnie mi się podobają, bo mało się na nich dzieje. Halcon to półmat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts